Další články

Puškáč by nejraději hrál každé utkání proti Mladé Boleslavi

Útočník David Puškáč v posledním utkání minulé ligové sezony vstřelil proti Mladé Boleslavi první gól za Bohemians a proti stejnému soupeři skóroval i v úvodním duelu nového ročníku nejvyšší soutěže. I díky němu "Klokani" zvítězili v úvodu sezony 4:0. Puškáč by proti Středočechům hrál nejraději pořád. Zároveň je rád, že se mu v dresu Pražanů začíná dařit.

Nadávky se asi nikomu nemůžou líbit, prohlásil Puškáč

Pikantní souboj prožil David Puškáč, který se v dresu Bohemians 1905 v 25. kole první ligy postavil proti svému bývalému celku Opavě, odkud v lednu ke "Klokanům" zamířil. Jak sám pětadvacetiletý útočník očekával, musel si od hostujících příznivců vyslechnout nadávky.

Puškáč z Bohemians si proti Slavii poranil ruku a dostal ortézu

Útočník Bohemians 1905 David Puškáč si v nedělním prvoligovém utkání se Slavií poranil ruku, absolvoval menší chirurgický zákrok a dostal ortézu. "Klokani" doufají, že s ní pětadvacetiletý hráč bude moct nastupovat.

Puškáč přestoupil z Opavy do Bohemians 1905

Útočník David Puškáč přestoupil z Opavy do Bohemians Praha 1905, ke kterým se už v pondělí připojil na soustředění v Turecku. Ve vršovickém celku podepsal 190 centimetrů vysoký hrotový hráč smlouvu na tři a půl roku.

Opava umožnila Puškáčovi zapojit se do přípravy Bohemians 1905

Útočník David Puškáč z Opavy se dnes připojí k Bohemians Praha 1905 na soustředění v Turecku. Kluby dolaďují jeho přestup a slezský celek mu povolil zapojit se do přípravy vršovického celku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele