Další články

Jarolím o přestupu Zimy: Chápu ho, ale byl bych rád, kdyby šel do Hamburku

Z ničeho nic se přestup Davida Zimy z Turína do Slavie stal hlavním tématem zimního přestupového období. Nemuselo tomu tak být, mladý stoper měl blízko k přesunu do Hamburku. Tam by podle Davida Jarolíma, který v přístavním městě strávil skoro deset let, hrál základ. "Chybí jim takový stoper," říká v rozhovoru pro eFotbal.cz.

Jarolíma dojala rozlučka v Hamburku, rád by se tam vrátil

Nezapomenutelné, nádherné, nezaplatitelné. Tak hodnotil bývalý fotbalový reprezentant David Jarolím svou benefici v Hamburku. Rozloučit se s ním přišlo 32 tisíc fanoušků, což ho samotného překvapilo. Současný sportovní ředitel Mladé Boleslavi však věří, že se s Hamburkem nerozloučil natrvalo, a doufá, že se jednou do bundesligového celku vrátí v jiné roli.

S Jarolímem se v Hamburku přišlo rozloučit 32 tisíc fanoušků

Bývalý reprezentant David Jarolím dnes definitivně ukončil hráčskou kariérou velkolepou beneficí v Hamburku, kde prožil devět let. Podpořit ho přijela řada bývalých spoluhráčů z Hamburku, Norimberku a české reprezentace, kteří 32 tisícům fanoušků nabídli atraktivní podívanou. Zápas skončil vítězstvím českých hráčů, kteří porazili výběr Hamburku 7:5.

Hamburk uspořádá rozlučku pro bývalého kapitána Jarolíma

Hamburk uspořádá 28. března rozlučkový zápas na počest svého dlouholetého kapitána Davida Jarolíma. Pětatřicetiletý bývalý český reprezentant v červenci ukončil profesionální kariéru a působí v managementu Mladé Boleslavi.

Jarolím v Bosně trénoval s týmem, návrat ale zatím nechystá

Ačkoli bývalý reprezentant David Jarolím v létě ukončil hráčskou kariéru a přešel do managementu Mladé Boleslavi, v Bosně před dnešním utkáním 2. předkola Evropské ligy na hřišti Širokého Brijegu absolvoval celý předzápasový trénink. Návrat na hřiště však zatím nechystá.

Jarolím zamíří do managementu Mladé Boleslavi

David Jarolím, který na začátku července ukončil profesionální kariéru, se vrací do Mladé Boleslavi. Podle tn.cz se dnes dohodl s vedením středočeského klubu na tom, že bude působit v managementu.

Mladoboleslavský záložník Jarolím ukončil kariéru

Bývalý reprezentační záložník David Jarolím v pětatřiceti letech ukončil kariéru. Na svém webu to potvrdila Mladá Boleslav, kde Jarolím naposledy hrál pod svým otcem Karlem.

Rodinný souboj tří Jarolímů neměl v Liberci vítěze

Liberce remizoval s Mladou Boleslaví 2:2 a nerozhodně dopadl i rodinný souboj tří Jarolímů. Domácí Marek se blýskl při premiéře v dresu Slovanu gólem a asistencí, stejnou bilanci měl ale nakonec v barvách hostů také jeho bratranec David, kterého trénuje otec Karel. Všichni tři však rodinnou "bitvu" nijak zvlášť neprožívali, protože nebyla první.

Mladoboleslavský Jarolím: Lidi jsou naštvaní, nedivím se jim

K výkonu rozhodčího Karla Hrubeše ve včerejším duelu 14. kola první ligy se raději nechtěl kapitán mladoboleslavských fotbalistů David Jarolím vyjadřovat, rozladění na něm však bylo znát. Především se domníval, že Středočeši měli zahrávat penaltu po zákroku Romana Hubníka na Ondřeje Zahustela.

Jarolím se rozhodl zůstat v Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav nepřišla před novou sezonu o klíčového hráče Davida Jarolíma. Čtyřiatřicetiletý záložník a bývalý reprezentant zvažoval návrat do Hamburku, kde strávil nejlepší léta kariéry a kde má zaručeno místo trenéra mládeže, nakonec se ale rozhodl pokračovat v modrobílém dresu.

Kouč Habanec půjde před disciplinárku, Jarolím unikne

Disciplinární komise FAČR zahájí řízení s trenérem Slovácka Svatoplukem Habancem za jeho výroky proti čtvrtému rozhodčímu Jiřímu Adamovi v úterním pohárovém duelu v Mladé Boleslavi. Komise naopak rozhodla, že už se dále nebude zabývat případem Davida Jarolíma, který nedávno kritizoval úroveň rozhodčích.

Jarolím si stěžoval na české sudí, přirovnal je k úplatným Němcům

Rozčarování z výkonů rozhodčích v české lize vyjádřil záložník Mladé Boleslavi David Jarolím v rozhovoru pro dnešní vydání německého deníku Hamburger Morgenpost. Podle někdejší opory bundesligového Hamburku sudí v Česku pískají komicky.

Jarolím před premiérou v české lize cítil napětí, výhra jej těší

Netradičně až ve 33 letech zažil premiéru v české lize záložník David Jarolím. Mladé Boleslavi pomohl v prvním jarním kole k domácí výhře 1:0 nad Příbramí, když si právě po jeho rohu hostující obránce Tomáš Hájovský vstřelil vlastní branku.

Jarolím se těší na ligovou premiéru, Boleslav chce posunout výše

Přestože čerstvé posile Mladé Boleslavi Davidu Jarolímovi už bylo 33 let, českou ligu ještě nehrál. Zkušený záložník, který před patnácti lety odešel do Bayernu Mnichov jako dorostenec, se těší na premiéru v domácí nejvyšší české soutěži. Se středočeským mužstvem se chce posunout výše v lize i domácím poháru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele