Jarolím netuší, zda v sobotu nahradí Rosického

Dva dny velkého očekávání jsou před českými fotbalisty, než v sobotu vstoupí zápasem proti Švýcarsku do mistrovství Evropy. Ještě větší napětí než ostatní hráči mohou pociťovat David Jarolím a Marek Matějovský, kteří svádějí boj o volné místo po zraněném Tomáši Rosickém.

Jarolím dostal stop na čtyři zápasy

David Jarolím dostal od disciplinární komise stop na čtyři zápasy a navíc musí zaplatit pokutu deset tisíc eur za to, že ve víkendovém utkání s Bielefeldem chytil za přirození protihráče Manfreda Schulera a byl vyloučen. 28letého záložníka neminul ani trest od vedení Hamburku, které mu udělilo pokutu ve výši 15 tisíc eur...

Jarolím zvažuje odchod z Německa

Český fotbalista David Jarolím přemýšlí, že v létě odejde z bundesligy. Reprezentační záložník si myslí, že je v německém fotbale nežádoucí osobou a je proti němu vedena kampaň. Jarolím si stěžuje, že mu protihráči i funkcionáři řady klubů nadávají do simulantů.

Jarolím čtvrtým nejneoblíbenějším hráčem bundesligy

David Jarolím patří mezi nejneoblíbenější hráče bundesligy. Vyplývá to alespoň ze čtenářské ankety deníku Bild, v níž český reprezentant obsadil čtvrté místo mezi fotbalisty, které Němci nemají rádi. Nejvíce negativních hlasů nasbíral záložník Bayernu Mnichov Mark van Bommel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele