Jarolíma by chtěl druholigový Mnichov 1860

David Jarolím, který dostal od bundesligového Hamburku svolení v zimě odejít do jiného týmu, by mohl zamířit do druholigového Mnichova 1860. Podle dnešního vydání mnichovského deníku Merkur se s Jarolímovým manažerem už sešel sportovní ředitel TSV Florian Hinterberger a listu potvrdil velký zájem o služby 32letého hráče, který v Hamburku plní už jen roli náhradníka.

Hamburk nechá Jarolíma v zimě odejít a prý zadarmo

Bundesligový Hamburger SV umožní českému záložníkovi Davidu Jarolímovi odejít v zimním přestupním období do jiného klubu. Po schůzce s bývalým kapitánem týmu, který však nyní plní už jen roli náhradníka, to oznámil sportovní šéf HSV Frank Arnesen.

Jarolím zůstane v Hamburku do zimy, pak bude řešit, co dál

Český záložník David Jarolím bude v zimní přestávce jednat s vedením bundesligového Hamburku o svém dalším působení v klubu, kde v současnosti plní roli náhradníka. Uvedl to v rozhovoru pro dnešní vydání deníku Hamburger Abendblatt. Už dříve připustil, že nynější sezona je pro něj v dresu HSV asi poslední.

Jarolím kritizoval bývalého trenéra Hamburku Veha

Český fotbalista David Jarolím zkritizoval tři a půl měsíce po jeho odvolání bývalého trenéra Hamburku Armina Veha. V rozhovoru pro deník Hamburger Morgenpost se dvaatřicetiletý záložník netajil tím, že se mu po Vehově odchodu ulevilo.

David Jarolím potvrdil, že zůstane v Hamburgeru SV

Český reprezentant David Jarolím bude pokračovat v bundesligovém Hamburgeru SV. Potvrdil to deníku Hamburger Morgenpost. Severoněmecký klub podle listu zvažuje, že s dvaatřicetiletým záložníkem prodlouží smlouvu do roku 2014, a počítá s ním i po skončení hráčské kariéry.

Hamburk má v plánu udržet Jarolíma, Drobný chce být jedničkou

Bundesligový Hamburk chce udržet českého záložníka Davida Jarolíma. Deníku Hamburger Morgenpost to řekl sám dvaatřicetiletý fotbalista, který absolvoval pohovor s novým šéfem aktuálně sedmého týmu nejvyšší německé soutěže.

Jarolím již není kapitánem Hamburku, Drobný začne jako dvojka

Český fotbalista David Jarolím už nebude kapitánem bundesligového Hamburku. Nový trenér Armin Veh dal před ním přednost německému reprezentantovi Heiku Westermannovi, který přišel v létě ze Schalke. Veh rovněž rozhodl o tom, že reprezentační brankář Jaroslav Drobný zahájí sezonu jako týmová dvojka.

Trenér Hamburku prý už nepočítá s Jarolímem, má přijít Fernandes

Českému reprezentačnímu záložníkovi Davidu Jarolímovi podle časopisu Sport Bild hrozí, že v Hamburku pod novým trenérem Arminem Vehem přijde o místo v sestavě. Devětačtyřicetiletý kouč prý už s dosavadním kapitánem severoněmeckého týmu nepočítá. Nahradit by ho mohl švýcarský defenzivní záložník Gelson Fernandes z francouzského St. Etienne.

Jarolím: Šance na postup přes Fulham jsou pořád vyrovnané

Kapitán fotbalistů Hamburku David Jarolím zůstává po domácí remíze 0:0 s Fulhamem v úvodním semifinále Evropské ligy optimisticky naladěn. Český reprezentační záložník věří, že anglický soupeř v odvetném utkání před vlastními fanoušky více otevře hru a německý tým toho využije ke vstřelení branky.

Jarolímovi se nelíbí, že se v Hamburku často mění trenéři

Kapitán Hamburku David Jarolím se přidal na stranu kritiků, kterým se nelíbí časté změny na trenérském postu v tomto bundesligovém klubu. Během sedmi let se jich u severoněmeckého celku vystřídalo šest, což Jarolím nepovažuje za dobré.

Jarolím: Finále je blízko, doufám, že to letos dokážeme

Obrovská úleva a radost byly patrné na kapitánovi Hamburku Davidu Jarolímovi poté, co jeho tým ve čtvrtek postoupil přes Standard Lutych do semifinále Evropské ligy. Tam na bundesligový klub čeká anglický Fulham a Jarolím věří, že na rozdíl od loňska Hamburk boj o postup do finále zvládne.

Jarolím: Vím, že v reprezentaci můžu hrát lépe

Je to věčné téma pro fotbalové experty i fanoušky. Proč je záložník David Jarolím v bundesligovém Hamburku jako kapitán výrazným tahounem, zatímco v reprezentaci se už čtyři roky většinou utápí jen v šedivém průměru? Sám Jarolím si uvědomuje, že mezi jeho výkony v klubu a národním týmu většinou zeje mezera.

Jarolím dál povede hamburské fotbalisty jako kapitán

Český fotbalista David Jarolím zůstává kapitánem Hamburku a s páskou na ruce povede své spoluhráče stejně jako v minulé sezoně. Nový trenér Hamburku Bruno Labbadia se rozhodl, že třicetiletého záložníka ve funkci ponechá, a dnes mu také svůj verdikt oznámil.

Ještě není nic rozhodnuté, říká Jarolím po výhře 1:0 v Brémách

Fotbalisté Hamburku mají po výhře 1:0 v úvodním semifinálovém utkání Poháru UEFA na půdě Werderu Brémy na dosah účast v istanbulském souboji o vítěznou trofej, ale jejich kapitán David Jarolím zdaleka nepovažuje dvojzápas za rozhodnutý. Šance na postup vidí stále vyrovnané.

Hamburk a Šachtar si pochvalují výsledky z úvodních semifinále

Možná až nečekaně příznivé výsledky si přivezli z úvodních semifinálových utkání Poháru UEFA fotbalisté Hamburku a Šachtaru Doněck. Oba týmy cítí, že jsou blízko vysněnému finále, a v domácích odvetách nechtějí o svoji šanci přijít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele