Další články

Hovorka podstoupil operaci kolena, čeká jej další dlouhá pauza

Stoper Slavie David Hovorka kvůli zranění na soustředění v Rakousku dnes podstoupil další operaci kolena. Osmadvacetiletého hráče čeká dlouhá pauza, přesnou dobu jeho absence ale klubový web Pražanů nespecifikoval.

Takhle nějak jsem si ten návrat představoval, řekl Hovorka

Slávista David Hovorka prožil přesně takový návrat na trávníky, jaký si představoval. Osmadvacetiletý obránce naskočil poprvé od loňského ledna a vážného zranění kolena a rovnou do pražského derby se Spartou. Chvíli si musel zvykat zpět na zápasové tempo, kolem 30. minuty se fyzicky trápil, ale šlágr 24. ligového kola zvládl a pomohl k čistému kontu a výhře 2:0.

Hovorka si znovu poranil vaz v koleni a půjde na operaci

Slávista David Hovorka si ve středečním ligovém utkání ve Zlíně poranil vaz v operovaném koleni a příští týden absolvuje další chirurgický zákrok. Obhájce titulu a lídr tabulky o zranění sedmadvacetiletého obránce informoval na twitteru.

Hovorka byl rád, že při jubileu zlomil své prokletí v Karviné

Slávista David Hovorka měl po výhře 3:1 v Karviné v 16. kole první ligy dvojnásobnou radost. Sedmadvacetiletý obránce vítězně oslavil jubilejní 100. utkání v nejvyšší soutěži a zároveň konečně zlomil prokletí slezského stadionu. Se svým týmem vyhrál v Karviné až na šestý pokus.

Hovorka si znovu poranil koleno, ale ne tak vážně jako loni

Obránce David Hovorka musel opustit českou reprezentaci kvůli zranění kolena, se kterým byl loni v říjnu na operaci a následně nehrál přes devět měsíců. Podle stopera pražské Slavie ale tentokrát nejde o nic vážného a čeká ho asi jen dvoutýdenní klid.

V nominaci české reprezentace Zima nahradil Hovorku

Českou reprezentaci před středečním závěrečným utkáním roku se Slovenskem opustí kvůli zranění obránce David Hovorka. V nominaci ho nahradí jeho klubový spoluhráč z pražské Slavie David Zima, který se dočkal premiérové pozvánky do národního A-týmu. Na tiskové konferenci po dnešní výhře 1:0 nad Izraelem o tom informoval mluvčí reprezentace Petr Šedivý.

Hovorka věří, že se konečně dočká prvního reprezentačního startu

Přestože je obránce David Hovorka v nominaci české reprezentace už poněkolikáté, na premiérový start v národním týmu stále čeká. Sedmadvacetiletý slávista věří, že se v jednom z následujících tří utkání konečně dočká.

Uzdravený Hovorka připustil, že start v základní sestavě nečekal

Velmi nečekané jméno se objevilo v základní sestavě Slavie v úvodním utkání nového ligového ročníku v Českých Budějovicích. Trenér Pražanů Jindřich Trpišovský překvapivě od začátku nasadil uzdraveného obránce Davida Hovorku, který kvůli vážnému zraněné kolena nehrál zápas od konce října. Sedmadvacetiletý stoper při návratu k soutěžním duelům pomohl k udržené nule a drtivé výhře 6:0.

Slavia přišla o stopera Hovorku, přetrhnul si vazy v koleni

Obránce David Hovorka ze Slavie si v dnešním ligovém duelu s Plzní přetrhnul přední zkřížený vaz v koleni a musí na operaci. Obhájce titulu, který na hřišti Viktorie vyhrál 1:0, o tom informoval na svých internetových stránkách. Délku absence šestadvacetiletého fotbalisty klub neupřesnil, půjde však minimálně o šest měsíců.

Hovorka je rád, že v husté atmosféře při derby udržel nervy

Obránce David Hovorka byl jedním z fotbalistů Slavie, kteří se v pražském derby na Spartě museli vypořádat s ještě silnějšími nenávistnými reakcemi od domácích fanoušků. Ti totiž před šlágrem 10. kola první ligy zacílili na bývalé hráče Letenských v dresu úhlavního rivala. Sedmadvacetiletý stoper je rád, že v husté atmosféře udržel nervy a s úřadujícími mistry si odvezl jednoznačné vítězství 3:0.

Na Hovorkově výkonu nenajdu sebemenší chybu, řekl Trpišovský

Výborným výkonem se v prvním duelu základní skupiny Ligy mistrů na hřišti Interu Milán prezentoval slávistický stoper David Hovorka. Šestadvacetiletá letní posila Pražanů si skvěle vedla v soubojích proti obávanému útočníkovi Romeluovi Lukakuovi, kterého nepustila do větší šance, a výrazně se podílela na remíze 1:1. Trenér Jindřich Trpišovský na Hovorkově výkonu nenašel chybu.

Sparťan Hovorka věří, že ho slávisté přijmou jako Hušbauera

Jelikož je obránce David Hovorka odchovancem Sparty, je připraven na to, že úvod angažmá v týmu rivalské Slavie pro něj může být těžší. Pětadvacetiletý stoper ale věří, že půjde ve stopách spoluhráčů Josefa Hušbauera a Simona Deliho, kteří rovněž v minulosti působili na Letné a fanoušci je v Edenu přijali za své.

Prvními letními posilami Slavie jsou Holeš a Hovorka

Prvními letními posilami Slavie Praha se stali obránci Tomáš Holeš a David Hovorka. Oba hráči přišli do týmu ligového mistra z Jablonce a v novém působišti podepsali smlouvy do června 2023. Opačným směrem zamířili na hostování ofenzivní záložník Jan Matoušek a další středopolař Jan Sýkora. Následovat by je v nejbližší době měl ještě stoper Jakub Jugas.

Sparta se domluvila s Jabloncem na přestupu Hanouska a Lischky

Obránci Matěj Hanousek a David Lischka míří z Jablonce do Sparty. Kluby jsou už domluveny na přestupu, Pražané momentálně jednají s hráči o smlouvách. Opačným směrem zamířil stoper David Hovorka, jehož hostování v Jablonci se po uplatnění opce změnilo v přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele