Jablonec vrátil do hry Hovorkův gól z nacvičené standardky

Když hráči Jablonce prohrávali ve druhém utkání Evropské ligy s Dynamem Kyjev 0:2, nevypadalo to s nimi vůbec dobře. Do hry je ale vrátil stoper David Hovorka. Dokázal zužitkovat slabinu soupeře, kterou trenér Petr Rada se svým týmem objevil.

Jablonec získal na hostování Hovorku ze Sparty

Jablonec posílil stoper David Hovorka ze Sparty, který je v severočeském celku od začátku přípravy. Oba kluby dnes potvrdily roční hostování s opcí na přestup.

Jablonec jedná o hostování sparťana Hovorky

Obránce David Hovorka je blízko odchodu ze Sparty do Jablonce. Čtyřiadvacetiletý fotbalista už začal na severu Čech trénovat, zatímco kluby jednají o jeho hostování. Oba celky o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Hovorka nastoupil po devíti měsících a pomohl Spartě k výhře

Dlouhé čekání Davida Hovorky je u konce. Po více než šesti měsících si zahrál za Spartu, do které přestoupil z Liberce už v únoru, ale kvůli zranění se na hřiště dostal až v pátečním utkání se Slováckem, ve kterém pomohl ubráněným čistým kontem k výhře 1:0.

Sparta dotáhla příchod Hovorky, upsal se jí do roku 2020

Sparta dotáhla přestup svého odchovance Davida Hovorky z Liberce, když využila klauzuli o zpětném odkupu. Třiadvacetiletý stoper či defenzivní záložník se vrací na Letnou po roce a půl a podepsal se Spartou smlouvu do léta 2020. K týmu se připojí v pondělí, na jaře ho však čeká rekonvalescence po operaci kolena.

Sparta by měla z Liberce získat zpět obránce Hovorku

Sparta by měla z Liberce získat zpátky obránce Davida Hovorku. Pražský klub se na svého odchovance rozhodl využít klauzuli o zpětném odkupu. Třiadvacetiletý stoper je však po operaci kolena a v jarní části sezony si zřejmě nezahraje.

Liberci bude nejspíš do konce sezony chybět stoper Hovorka

Liberečtí hráči budou nejspíš až do konce sezony postrádat stopera Davida Hovorku. Jedna z opor týmu utrpěla ve čtvrtečním utkání Evropské ligy na půdě Fiorentiny zranění předního zkříženého vazu v koleně a v nejbližších dnech bude muset na operaci.

Třeba to zlomíme ve Florencii, věří "železný muž" sestavy Hovorka

Zatímco řadu spoluhráčů trápí zranění, stoper David Hovorka je i díky cvičební metodě pilates fit a s brankářem Martinem Dúbravkou má odehráno ze všech libereckých fotbalistů nejvíce minut v sezoně. Další přidá ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na půdě Fiorentiny, kde chce se Slovanem navzdory roli velkého outsidera zlomit sérii špatných výsledků.

Liberec získal z Plzně záložníka Vůcha na hostování s opcí

Vedení Liberce se dohodlo s Plzní na příchodu Egona Vůcha, který už se Slovanem od začátku přípravy trénuje. Severočeský celek získal krajního záložníka na půlroční hostování s opcí. Zároveň prodloužil smlouvy se stopery Lukášem Pokorným a Davidem Hovorkou až do léta 2019.

Brankář Švenger zamířil ze Sparty na hostování do Příbrami

Spartu opouštějí další tři hráči. Brankář Milan Švenger zamířil na hostování do Příbrami, záložník Aleš Čermák do Mladé Boleslavi a obránce či středopolař David Hovorka přestoupil do Liberce. Letenští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele