Slavia přišla o stopera Hovorku, přetrhnul si vazy v koleni

27.10.2019, 23:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (241)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je v píči...

Reagovat
smazaný uživatel

Průšvih. Jak jsem mu na začátku vůbec nevěřil, tak se vypracoval v hodně dobrého stopera. Teď máme akorát Kúdelu+Frydrycha a v záloze Takácse.

V zimě musíme někoho přivést, hlavně ať to ale není Svozil, Kačaraba nebo Karafiát. Můžu se však mýlit stejně jako v létě s Hovorkou.

Reagovat
Slavia10

Mě ten Kačaraba nepřišel špatný, přišlo by mi to lepší než Takacs

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kačaraba není špatnej, navíc si myslím, že by dobře zapad do Trpišova fotbalu. Ještě mě napadá Stronati, to je podobný psycho jako Hovorka, ale není na tom tak dobře technicky.

Reagovat
Hokaido

Zio by do Slavie nešel.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, to známe

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Ano, do Slavie by šel, tak by to udělal v současnosti každý v lize až na nějaké ortodoxní sparťany, nenalhávejme si nic. Jsou tam skvělé peníze a sportovní úspěchy.

Nešel by do Sparty, nejen kvůli rivalitě Baníku a Sparty. Brabec by vás ale oškubal a těžko si myslet, že by ho Trpiš chtěl, je to přeci jen spíš vylepšený Frydrych. Já to tipuju na Kačarabu nebo Maru, Jemelku teoreticky, ale poslední dobou v defenzivě není zrovna jistý, aspoň co jsem tak viděl zápasy Sigmy...

Reagovat
Euphael

jmenuj jednoho spartana, ktery by nesel do slavie pls...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud teda budem brát čistě jen to, že by nešel do Slavie (takže je potřeba odmyslet sportovní hledisko, protože v současnosti by se tam od nás chytil Hložek, možná Kanga)... myslím si, že by nešel Hložek, Frýdek, Hašek, Lischka, Sáček, Kadlec, Pulkrab, Drchal, Dočkal a Costa (a rád bych věřil, že i další, ačkoliv u zahraničních hráčů si iluze o klubismu moc nedělám)... ale je to fakt jen o tom, že by šli/nešli, navíc půlka je stejně zrakvená...

Reagovat
Losinho

Pochybuju. Po Hušbauerovi, Hovorkovi, Váchovi a ostatních bych tomu moc nevěřil.

Reagovat
dadoprso

Hložek, Frýdek, Hašek by asi teď do Slavie nešli, ale kdyby je vypakovali někam do Jablonce nebo je schovali do béčka, tak by asi nabídku neodmítli.

Reagovat
Spalovač šancí

Hložek už testuje možnosti přestupu do Slavie. Pulkrab by šel určitě. Zbytek souhlas, ale ti jsou momentálně stejně irelevantní.

Reagovat
pepindo8

Já zas slyšel, že je ve smlouvě nějaká doložka o tom, že po dobu dvou let je “neprodejný” v rámci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek, Kanga

Reagovat
Euphael

Hlozek mozna no..ale to proto, ze ten pujde vys..

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, jak takový Frýdek jde do Slavie

Reagovat
Euphael

Slo vybrat lepsiho adepta...Frydek by mazal hned, ten je uplne vylizany, fanousci ho zrovna nemaji v lasce a soucasna Slavia by byla zarucene jeho sportovni strop, kdyz o zahranici nemuze byt rec mimo Slovensko. Takze Frydek by rozhodne sel.

Teoreticky Dockal by asi nesel no..

Reagovat
dadoprso

Neříkám, že je Frýdek nějak super oblíbenej, ale nemyslim si že by ho zrovna neměli rádi. To spíš ty dvě kopyta v útokou teď vedou v popularitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
Spalovač šancí

Frýdek by nešel ani náhodou. Je nepostradatelným hráčem, jedním z kapitánů, ve svých očích tahounem týmu. Sice je to jen kvůli sparťanské mizérii, ale tak daleko dohlédnout nedokáže. Z jeho pohledu je tedy na vrcholu a jediné polepšení by byl přestup do dobrého zahraničního klubu. Což ale nehrozí.

Reagovat
lichna.

Zio vylepšený Frydrych? Pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jejich přednosti a slabiny jsou prakticky totožné.

Reagovat
lichna.

Tak se možná někdy podívej na Frydrycha. Od té doby co je ve Slavii se technicky posunul úplně někam jinam. Naopak by mi vedle Stronatiho strašně seděl. A když už, tak si rozhodně nemyslím, že je momentálně Stronati nějak výš než Frýda. A to říkám jako někdo kdo Ziovi fandí a má ho i na drese.

Reagovat
smazaný uživatel

Zio má větší perspektivu a je rychlejší, ale jak jsi psal, Frýďa má zase lepší techniku, i když že by byl o tolik techničtější než Zio to bych tedy neřekl, ve Slavii, perfektně fungujícím týmu se slabiny hráčů více skryjí než v Baníku, hlavičkáři jsou skvělí oba + Frýďa je produktivnější, ale zase, to je díky perfektnímu týmu, lepšímu servisu, Zio je zase lepší v soubojích. Představit se leváka a praváka i relativně podobné si dovedu, byl bych za to rád, ale možný příchod Frydrycha v zimě k nám se díky Hovorkově zranění zase minimálně o půl roku oddálí, i kdyby přivedli nového stopera. Zia v zimě udržíme myslím si, ale v létě 2020 bude dva roky před koncem smlouvy v jeho 25 letech ideální čas se někam posunout, takže si myslím, že se Stronati a Frydrych v Baníku těsně minou, i když jak jsem psal, byl bych rád, kdyby ne.

Slavia bude cílit na jiné stopery, oblíbený Liberec se přímo nabízí hned ve dvou, třech variantách a před Ziem bych viděl další dva, tři ligové stopery hodící se jim do systému víc a samozřejmě, čekal bych od Slavie i to, že se koukne do zahraničí. Taky je u našich hráčů faktor ten, že Brabec má větší ambice a nechce dělat top trojce jen "farmu", potažmo my nemáme ani tak zajímavé hráče, kteří by se nedali sehnat u konkurence levněji, takže přestupy od nás vidím spíš do ciziny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zionista by zájem mít mohl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fantomas

Já bych koukal ven.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Myslíš si, že je to reálný? U Nezmara a Trpiše mi to teda moc nepřijde Jedině že by s něčím přišel ten Dobiáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by Stronati hrál za Slávii. Nejsem naivní, že by případnou nabídku nepřijal, ale jeho největší slabina je hra s míčem. To je zrovna atribut, který by ho nejspíš dost limitoval.

Reagovat
Liquid

není důvod někoho přivádět, stáhne se Jugas z Jablonce a konečně dostane více prostoru i Frydrych, v LM stejně skončíme a na ligu v pohodě s Kúdelou, Frydrychem, Jugasem a Maďarem

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas je taky varianta, v soubojích je super, ale rozehrávku nemá dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázka jestli půjde stáhnout.

Reagovat
Losinho

Kačaraba by mi přišel OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde ještě horší než Karafiát

Reagovat
FCSL

V čem proboha Je úplně skvělej, do deffenzivy ještě lepší jak Hovorka, s míčem má určitě rezervy, ale jinak je parádní, o třídu lepší jak Karafiát se Svozilem. Ani nevim, jak ti z tohohle srovnání mohl vyjít líp Karafiát V týhle sezoně zatim o třídu lepší Taras. Ale je fakt, že už prý kolem něj kroužej v Rusku, takže jestli má odejít, tak at jde radši tam

Reagovat
matZz

tyjo, ale to je to stejný zranění, který už měl, ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skvělý fakt. Teď by to chtělo dát pořádnou šanci Takácsovi, aby se ukázalo, zda stojí uplatnit na něj opci...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl prumer i za becko. Samozrejme se potrebuje rozehrat, ale moc to nevidim.

Reagovat
run

koukal jsem, že Hora nehrál ani za B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Věřil jsem, že by mohl nastoupit za repre proti Kosovu... plus že odehraje další parádní zápasy v LM... Hrál fantasticky!!! AŤ SE LÉČBA PODAŘÍ- a pokud postoupíme- SNAD STIHNE EURO!!!

Reagovat
Zark

nevybojoval si minuty v repre ani v té bídné konkurenci kdyz mu kolena jeste slouzila, tezko pak chvilku navratu po zraneni ... mysli trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že šilhavej raději vezme Kalase a Suchýho než nejlepšího obránce.

Reagovat
montaigne33

Psal jsem o Kosovu... věřil jsem, že Šilhavý pochopí, kdo je (do dnešního zranění) aktuálně nejlepší stoper s českým pasem... Snad se uzdraví a vrátí do formy= pak už záleží "jen" na Šilhavém

Reagovat
DieFohlenBMG

to je těžký, když, pravidelně hrající základ v Serii A, Matějů nebyl ani vyzkoušenej v repre

Reagovat
Y.N.W.A

Protože na beku nas bota fakt netlačí.... A to, ze nekdo hraje beka v průměrným klubu prumerny souteze, neznamena, ze ma na repre, viz Krejčí... Kolik je Slovaku v Italii a jakou hrajou v repre tuzku... Italie neni meritko

Reagovat
smazaný uživatel

A je Matějů lepší než Cuf, Kadeř, Novák, Bořil?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak to mám vědět, když ani nedostal šanci? Místo Řezníka bych ho vzal nahned

Reagovat
Selänne

!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po navratu bude v horsim stavu, nez byl, kdyz zacinal ve Sparte. Bez souboju, vyskoku apod.

Reagovat
Losinho

tímhle klidně může bejt vyřízenej

Reagovat
fantomas

Jak to jako dokážeš říct? Pokud je to "jen" křižák a nic kolem, tak půjde na plastiku a má v podstatě nový koleno.

Reagovat
Bakary3

Hmm, ten jen krizak uz odrovnal spoustu jinejch borcu.

A teda taky jsem sel na plastiku, k dobrymu doktorovi, a nemam novy koleno.

Reagovat
fantomas

Ten vaz sám o sobě by měl bejt dokonce pevnější. Já nový koleno taky nemám, páč sem si s křižákem odrovnal i věci okolo, proto píšu "jen", ale u Hovorky to tak zlý bejt nemusí. Celý to záleží a je to dost případ od případu, stejně jako ti to plno jinejch borců odrovnalo, další se vrátili a nepoznal bys to na nich... proto píšu "jak to jako dokážeš říct".

Reagovat
Bakary3

No, on i ten skoro rok bez fotbalu udela svoje, navic to ma podruhy, u jeho fyzickyho stylu to muze byt dost neprijemny, uz by tam mohl byt i psychickej blok.

Nemusi to tak byt, kezby, ale... Tohle asi nebude sranda..

Reagovat
fantomas

Neřikám, že bude, neřikám, že se vrátí hned ve velkym stylu, ale... určitě nebudu tvrdit, že "bude v horšim stavu... bez souboju, vyskoku, apod." - to je jak, kdyby ten celej kloub měl úplně ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc borců, kteří by se po týhle operaci vrátili a hráli minimálně stejně dobře jako předtím..

Z těch, kdo to zvládli mě napadá snad jen Muniain z Bilbaa, protože se dost často stává, že si během toho půl roka až 8 měsíců rekonvalescence přetížíš druhý koleno (vaz) a přetrhne se ti i ten druhý. Alespoň takhle se to stalo mě (dvakrát) a to jsem měl kvalitní rehabko a fyzio v týmu. Fakt složitý zranění.

Reagovat
db18

Psychický blok mít nebude, akorát bude zprvu zase jenom sáňkovat...

Reagovat
Losinho

To chápu, na lyžích by si ty kolena mohl zkurvit znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš?

Reagovat
db18

Zkušenosti z let minulých

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odhaduju. Ja si to taky na jednom kolenu obnovil po beznym doslapu a druhy koleno zase teprve po sedmi letech zacina byt jakz takz pohyblivy. Rika se, ze by mel byt nahradni step silnejsi, nez normalni vaz, ale je prilis velky procenty hracu, ktery si ho pretrhnou znovu. Uvnitr uz to je poskozeny, pohyb rozhozenej...Jinak je to teda spis reakce na to, ze Hovorka s tim mel uz po prvnim zraneni dost problemy a ted bude mit navic v hlave, jak snadno se to muze vratit. Takhle kdyz naskakujes Lukakovi na zada, tak se ti hlavou honi myslenky na dopad misto na to, jak trefit balon...

Reagovat
Rarášek

GL

Reagovat
KingMaster13

Mám dojem že měl lehké zranění i před tímhle zápasem, takže ho neměl vůbec hrát Jako fajn sice pomohl porazit Plzeň ale raději bych ho měl do zbytku podzimu.

Reagovat
Coutinho10

říkal to i Trpiš, že kdyby to byl jiný zápas, tak by nehrál, ale otázka, jestli to spolu souvisí, protože tohle bylo nezaviněný

Reagovat
KingMaster13

No jako pomohlo to k tomu si myslím

Reagovat
DieFohlenBMG

on nebyl 100% fit ani v zápase s Barcou, což je naprosto šílený

Reagovat
KingMaster13

To jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ale problémy s tím druhým kolenem před zápasem s Barcou

Reagovat
Coutinho10

jedno z největších překvapení ty jeho výkony a o to větší komplikace to je, ale je to zase šance pro další se ukázat a potvrdit, že svojí kvalitu na to hrát stabilně mají...teď se zřejmě otevírá šance pro Takacse, tak uvidíme

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu alespoň ho v zimě nikdo nekoupí

Reagovat
Coutinho10

to ne no

Reagovat
KingMaster13

Jsou zprávy jak je na tom Souček?

Reagovat
Coutinho10

zatím oficiální info jako o Hovorkovi není, ale co čtu i z twitteru, tak by to nemělo bejt vážný....kdyby bylo, tak by ten zápas nedohrál, takže tohle podle mě bude v pohodě

Reagovat
KingMaster13

Tak snad alespoň tohle, je pravda že kdyby to byl průser tak to snad víme už

Reagovat
KingMaster13

Ok takže ve středu nechat hrát Takacse i Frydrycha ať si odpočina Kúdela a ti 2 se dostanou do tempa. Možná by nebylo od věci je nechat hrát i v sobotu. A Ačkoli se to bude zdát neuvěřitelný tak Frydrych prostě bude hrát Champions league a Takacs ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by byla alternativa tam vyzkoušet Coufala (rychlej, jistej v soubojích) a do prava dát Holeše.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky mi napadla varianta s Holešem, ať už na pozici stopera nebo krajního beka. Na lavici máme pořád alternativni náhradu Zelený, Frydrych a z mladých bych vytáhnul Koska

Reagovat
valloire

Hmmm, proti Barceloně hrál skvěle a teď tohle. Jednou jsi nahoře, jednou dole. Tenhle bude zase nahoře.

Reagovat
PhilipS

Tohle je strašný. Výkonama si říkal o reprezentaci a šanci v zahraničí. Zničená kariéra

Reagovat
doshcz

příjde mi že tohle je taková klasika u českejch hráčů, když už se jim začne fakt dařit tak se zraněj, když přestupujou ven tak taky..

Reagovat
Raylan

To je smůla , má to už po druhý, tehdy po návratu to bylo dost špatný, i když možná proto, že u nás . Ač jsem ho nikdy nemusel, tak teď by byl platnej i pro repre a mohl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

On to nemel idealne vyleceny. Spis jsem se obaval, ze si to obnovi uz behem ty prvni pulsezony vzhledem k jeho stylu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská tragédie. Lidi tu brečeli za Gotta ale to je skutečný pruser. ČR přišlo o nej stopera od dob Ujfiho!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

srovnání jak noha.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Spalovač šancí

Pravdu díš

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou šanci další :) doufám a pevně věřím, že Slavia není závislá na dvou stoperech a kluci co tam jsou to zvládnou a plnohodnotně ho zastoupí :) spíš problém je v útoku...Standa Tecl bude asi hodný a poctivý kluk, ale na ambice Slavie prostě nemá a čím dřív to obě strany pochopí, tak tím to bude pro obě strany přínosnější. Bohužel slavistický útok nemá na konforntaci s Evropou :( ale našel jsem jim střelce O:) https://www.eurofotbal.cz/hraci/andraz-sporar-62096/ tomuto klukovi bych hodně věřil + Moha na křídlo

Reagovat
sajmon10

To je klasická Česká smůla. Rosický, věřím tomu, že kdyby neměl tolik zranění v kariéře, tak by třeba mohl mít stejně zajímavou kariéru jako třeba Modřic a dotáhnout to klidně do Barcelony nebo realu.. Pak třeba krmencik, ať je jaký je před tím velkým zraněním v minulé sezoně dokázal konkurovat schickovi v repre, možná i v té formě mohl hrát v základu. Mohl přestoupit do zajímavého klubu, kde by se určitě chytil.. Mihalik, přestoupil pro mě překvapivě z Jablonce do Nizozemí a první tři zápasy dostal příležitost a pak si zranil koleno.. A teď Hovorka, mohl mít zajímavý podzim a v zimě nebo v létě mohl přestoupit do dobrého klubu a ještě v klidu v repre hrát základ.. Prostě když se v Česku někdo rozjede, tak se to zazdi vážným zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť neumí ani česky, co by imbecil jako Krmelec dělal v zahraničí?

Reagovat
Mirek na tenisu

surové ale vcelku realistické.

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

je to hlavně jeho osobní škoda, Slavii jako takovou to moc nepoznamená, z LM se už stejně vypadne a v lize s tím náskokem co máme a navíc Frydrych není žádný tragéd, a zaslouží prostor, navíc v zimě se stáhne Jugas z Jablonce a ještě je tu ten Takács, průser by nastal kdyby se zranil Souček, takže není důvod někoho přivádět

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, tohle mu nepřeju. S touhle formou by na Euru měl mít jistej základ, teď bude rád, když v tý době bude vůbec trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud jsou Kalas se Suchym schopni rano vstat z postele a vecer oblect repre dres, tak u Silhaveho jisty zaklad zadny stoper nema

Reagovat
Vencovod

Reagovat
h8_sfatto

Hovorka,Pavelka, Schick ...pro Slávii to taková rána není, ta už by v LM nic neuhrála a v lize má náskok, ale pro repre obrovská tragédie

Reagovat
sajmon10

Pavelka fakt ne. To je naopak plus, že místo něj dostane šanci král a kdokoliv jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
Fabregas@ole

Mi se v repre líbí, ale jako zásadní ztrátu Pavelku určitě nepovažuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti repre neni dulezita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Pro repre, ve které si ještě ani nekopl ...

Reagovat
Blasphemer

Tohle samo sebou nepřeju nikomu, ale jestli šel do zápasu zraněnej, jak se tady píše, tak jsou celej realizační tým banda amatérů. Zase ten náskok by Slavia měla i přes prohru, takhle přijdou před LM o klíčovýho hráče a to za tři body v lize fakt nestojí.

Reagovat
Losinho

Tak museli to povolit lékaři, že jo.

Reagovat
Kang & Kodos

Zastřelit za úsvitu a zastrčit do anusu Hippokratovu přísahu

Reagovat
Losinho

Beru. Ale neuděláme něco i těm lékařům?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

co s tím má společného Hippokratova přísaha

Reagovat
Liquid

Trpiš říkal na stadionu po zápase, že byl 2x na magnet.rezonanci a že tam se nic neukázalo, proto hrát mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2x během pár dnů. Normální člověk čeká měsíce

Reagovat
Spalovač šancí

Holt někteří mohou na rekondiční pobyt, někteří libovolně na magnetickou

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Blasphemer

Nevim, no. Když by "normálně nehrál", tak mi to nepřijde úplně jako posvěcený od doktorů.

Reagovat
Losinho

Viz liquid.

Reagovat
db18

Uz s Barcou mel byt tuklej...

Reagovat
Firkraag

Přesně, zvlášť když mají skvělého Frydrycha. Zbytečně si zrakvili hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam byl tenhle problém tak by to volný víkend nezachránil.

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Jinak jsem zvědavej, jestli nedostane nějaký šance Hromada.

Reagovat
cristiano.K.

kde mu je konec, byl zraněnej?

Reagovat
Losinho

Celou minulou sezónu a moc nevím, jaká je momentálně jeho výkonnost, když se většinou nevejde ani na lavičku.

Reagovat
twelwer

A tak v priprave co som ho videl tam dokazal aj toho stopera zahrat celkom obstojne. Ci sa mylim a videl som malo ?

Reagovat
Losinho

Moc jsem letos přípravu nesledoval.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hovorkův herní styl k takovému zranění více méně směřoval. Ty jeho skluzy a skoro gymnastické cviky...škoda synka, měl oslnivou formu na základ national elf. Takhle ho čeká dlouhá tipuju rok dlouhá herní pauza. Frydrych je spolehlivá náhrada. Ovšem typově jiný obránce. Bejzbolka asi bude hledat náhradu...Jemelka, Stronatý, Kačaraba, Svozil? Nebo někdo ze zahraničí?

Reagovat
luismiksak

Kacaraba by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace

Reagovat
Mirek na tenisu

Hovorka leží na ÁRO v komatu?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo Lie in Aro in peace?!

Reagovat
PBLead

podle Tvrdíkova tweetu evidentně ano.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych kdyz nastoupil tak hral letos s prehledem.. ale stejne, on nebo Takacs na Nou Campu, to bude baroko.

Reagovat
Josifek

Kua, to je škoda, bavil mě v téhle formě a zápalu. To je tak na rok, než se vrátí (snad) do téhle formy/herní pohody

Reagovat
Rolf

Cirkus Eden to tady má předplacené.Hovorka hrál ve Spartě to samé co u Slátanců.Rozdíl

je jen v tom,jak se posuzují zákroky hráčů a fauly na ně,když hrají za jedno nebo druhé mužstvo.

To co si dovolil ve Slavii,by ve Spartě nedohrál ani jeden zápas a nejen on.Ve Spartě po něm

v utkání v Olomouci Chorý úmyslně šlapal,bez karty!Z nedoučeného číšníka máme nejlepšího

trenéra pomalu na světě!Čínské juany mají obrovskou moc.Můžem házet dýmovnice,sápat se

celá tlupa trenérská

na rozhodčího,vše beztrestně!Fůůůj,to je hnůůůj!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože na fotbal potřebuješ vnějšku

Reagovat
smazaný uživatel

*vějšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní opravy

Reagovat
PP

zbytečně se opravuješ, když na hňupa reaguješ..

Reagovat
DieFohlenBMG

Pořád tu na něj někdo reaguje

Reagovat
smazaný uživatel

pravda zvítězí

Reagovat
PP

Škoda i pro repre.. V LM hrál pokaždé parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale Škoda do repre už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď konečně už začnou dostávat ty rychty v LM co na ně všichni čekají

Reagovat
cristiano.K.

hrozná smůla pro něj. Tím vítězstvím jsme včera v podstatě potvrdili titul. Pokud bychom titul nezískali, tak by to byla strašná ostuda.

Reagovat
technecium

Karma co je zdarma za ty hystericky výlevy v LM

Reagovat
Josifek

Ty jsi fakt debil

Reagovat
Bakary3

Jestli karma funguje, tak se modli, at se ta barcelonska simulantska banda karme vyhyba.

Reagovat
technecium

Karma funguje. Za PSG dostáváme už dva roky bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum na tom je, že se snad konečně proti Slavii (alespoň herně) prosadí Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Frydrychovi? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný risk se nevyplatil..Hovorka nebyl v pořádku, Souček také ne, přesto je narval Jindra do základu.A takových hráčů, co včera tahali nohy bylo víc.

Reagovat
Rolf

Hovorka je fenomén,když hrál za Spartu,tak na něj ti samí de.ilové co se tady předvádí

plivali.Prasata

Reagovat
Coutinho10

trošku na zlepšení nálady po této špatné zprávě

Simon Deli opět top https://streamable.com/99ad2

Reagovat
DieFohlenBMG

Popřál jsi mu k narozkám?

Reagovat
čolo

Reagovat
db18

Tomu by nějaký vaz taky mohl zase rupnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Co musí být člověk za ubožáka aby tohle někomu přál? Svěř se mi docela bych to rád věděl

Reagovat
icka

Plzenák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To mi přijde dost jednoduchý teda..

Reagovat
Coutinho10

tak jasně a stručně...není co dodávat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Diego2

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
verv

Jakože top retard nebo jaks to myslel?

Reagovat
Coutinho10

tak kdo není suchar a má rád jeho humor viz třeba v Totální Sezoně, tak se zasměje a kdo je antiSlavista, nemůže rozdejchat, že Deli válel na druhý straně řeky, tak to pak hodnotí takto, takže asi tak....každýmu musí bejt jasný, že to je prostě jeho styl, nadsázka (jinak to není nic proti tobě, ale chtěl jsem to zobecnit i směrem k těm palcům nahoře u Losinha)

Reagovat
verv

Tak mě je jedno, že válel u vás, stejně už tam není. Ale marně v tom hledám nějakej humor nebo nadsázku. Jestli je jeho styl trapně a dětinsky nadávat na bývalý soupeře, tak je to prostě dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
dadoprso

Škoda ho, po výkonech ve Spartě jsem nečekal, ze někdy bude tak dobrej, ale proti LŠ a UR to byl pan fotbalista. Nebyl náhodou i jeden z důvodů proč ho Sparta pustila, že byl zraněnej? Už je to nějakej pátek, ale mam pocit ze tam aspon pul roku taky strávil na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ho koupila zraněnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

ten skončil, když přišel špagěťák.. sice chvilku hrál, ale pak ho šoupl na druhou kolej

Reagovat
Selänne

On právě přišel po tomhle zranění, proto vypadal tak jak vypadal. Navíc přišel do nefunkčního systému - nebo spíš nesystému. Jemu osobně hrozně pomohl ten rok v Jablonci, kde si zahrál i Evropskou ligu.

Reagovat
mistr129

Věřím teda, že na průběh sezóny to vliv mít nebude. Šance na postup ze skupiny sice určitě klesla, ale už tak byla malá, a na ligu je Frydrych pořád nadstandardní stoper. Mnohem více mě to mrzí kvůli němu, že si nezahraje na Nou Campu...

Reagovat
lichna.

Mě to zase těší jen kvůli jedné věci, že si Frýďa zahraje na Nou Campu. Neskutečně mu to přeju.. Teda doufám, že tam někoho nenapadne dát Traoreho nebo Takacse na úkor Frýďi,.

Reagovat
mistr129

Tihle dva tam snad nebudou, spíš jsem už vícekrát četl, že Trpišovou variantou na stopera je Coufal. Zkusil bych ho ve středu proti vám Holeš, Coufal, Kúdela, Zelený s tím, že když bude stoperská dvojice fungovat, ať tak hraje i v Barceloně + který z beků se bude jevit lépe, ten bude spolu s Bořilem hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že nasadí Frydrycha.

Reagovat
Losinho

hrozně bych to Frydrychovi přál, ale Coufal mi přijde jako lepší varianta

Reagovat
mistr129

Když bude třeba před Dortmundem rozhodnuto, tak bych tam rád viděl Škoďáka, Hušbyho nebo právě Frydrycha, ale dokud je šance, tak snad nikdo za zásluhy hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Hušbauer stopera?

Reagovat
mistr129

Ne, jakože tyhle tři v sestavě obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam u nás nikdy nehrál. Za mě určitě Frydrych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ale na trénincích ho může zkoušet a dát ho tam teď v lize nebo poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

A do útoku Mandžukiče když je jen za 5mega€

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Nevadí. Holt nejlepším stoperem ligy bude Takacs nebo třeba van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

"Hovorka bude chybět šest až osm měsíců" Chcel by som vidieť tú diskusiu keby tam miesto 6-8 mesiacov, bolo 5-7.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, zrovna když má životní formu a zahrál by si za repre.

Reagovat
FCSL

Škoda na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ho nemusím, hlavně za ty jeho výstupy, co na tom hřišti předvádí. Chápu, že třeba uskáče Lukakua, ale nemusí u toho ječet jako opice, která zrovna dostala trs banánů. Udělal prostě dobrej zákrok, ať si jde plácnout s Kúdelou a mrknou na sebe s Trpišem... tohle je dle mého přehnaný.

Každopádně momentálně nejlepší stoper ligy, to bez debat. Slavii bude chybět, to je jasné. Ale možná né tolik, jak si všichni (i Slávisti) myslí.Když se vrátíme dva roky zpět, tak byl Hovorka zralej maximálně pro Duklu. Tady zase zafungovalo to kouzlo Trpiše, kterej dělá z podprůměrných hráčů hráče excelentní. Stačí se podívat na hráče okolo... Olyanka, Coufal, Bořil, atd.. úplně stejný případ..

Slávka má stoperů dost, Trpiš je dostane do formy. Sice možná ne do takové, jako je Hovorka, ale na ligu to bude bohatě stačit.

Reagovat
Rolf

Je tam ještě Latka,trochu potrénuje a může lámat kosti jako za mlada,nebo ten asistent

co utekl od Chocholouška.

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

půl roku to je hodně,ty vole životní forma... chtěl jsem ho vidět i v repre vedle Čelůstky no škoda ale nedá se nic dělat..v LM bude hodně chybět v lize to slávka nějak zalepí...a nebo trpišák zase někoho vytáhne a udělá z něj star.... myslim si ale že u Hovorky by byl možný i odchod do zahraničí s tou formou

Reagovat
meno

Nedivil bych se, kdyby Trpiš hrál 3-5-2 s obranou ve složení Coufal, Kúdela, Béřa a nebo 4-5-1 eventuálně 4-1-4-1 se Součkem na stoperu a Takácsem před ním. Ještě bych tam viděl variantu s Nicem na 6 a před ním Hušbauer s Ševčíkem, kteří by s ním v průběhu zápasů mohli rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček na stoperu ...3-5-2, to Jindra vůbec neumí.Pojedeme to samý, na stoperu bude Frydrych, popřípadě Coufal a pravýho beka bude hrát Holeš.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem souhlasím, Utopit Součka na stoperu by byla Škoda

( ::biggrin: ), však je to klíčový hráč zálohy. Ještě je tu varianta s Takácsem na stopera a v jednom rozhovoru Trpiš říkal, ze stopera může hrát také Zelený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se teda naopak dost divil.

Nico na 6 je hloupost. Však ten kluk je nejhůře bránící záložník ve Slavii od doby Altintopa.

Reagovat
meno

Jo, protože v lize vyloženě potřebujeme, aby Nico bránil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšu, aby bránil on, ale aby bránil ten, který bude místo něj na def. záložníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

On je typově jako Stoch, jen nedává žádný góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš připomíná takovou směsku Hušbauera, Dannyho a Kangy.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dave30

Když v úterý ve sportovních novinách říkali, že Hovorka poprvé trénuje s mužstvem a ve středu jsem ho uviděl v sestavě proti Barceloně, tak jsem si říkal, že tady není něco v pořádku. Obávám se, že to zranění je dusledkem toho, že se něco uspěchalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To uspěchalo, Trpiš to říkal sám, že Hovorka se Součkem nejsou stopro v pořádku.Tu Barcu odehrál,ale že ho dá za pár dní proti Plzni, to jsem nečekal.To byl podle mě zbytečnej hazard, Frydrych by to tam odehrál v pohodě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubáček

Reagovat
smazaný uživatel

VIDEO z kabíny po odchode hviezd FC Barcelona: V takomto stave nechali šatňu v pražskom Edene!

https://www.futbalovysvet.sk/clanok/43109/exkluzivne-video-z-kabiny-po-odchode-hviezd-fc-barcelona-v-takomto-stave-nechali-satnu-v-prazskom-edene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Trošku hon na čarodějnice. Jsou naštvaní, že nemají dres Messiho. Jinak pochybuji, že nějaký tým po sobě kabinu výtře. Pokud není něco vyloženě zdemolované...

Reagovat
dadoprso

Jen Japonci to po sobě nechaj v lepším stavu, než když tam přišli a ještě tam nechaj poděkování :)

Reagovat
Kiwi-21

Věřím že Frydrych nahradí Hovorku nechci říci úplně v pohodě ale ne až z takovýmy problémy jak si mnozí myslí, ano má horší rozehrávku i rychlost či bránění než Hovorka ale zase ve hře hlavou je skvělý a mám tušení že dá gól na Barceloně z rohu pokud nastoupí v základu samozřejmě v útočných standartkach není moc nebezpečnějších hráčů jak je Frydrych v České lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že ho Trpiš do LM nenasadí, alespoň ne od začátku...Něco mi říká, že tam půjde Zelený, Trpiš je šílenec a musíš uvažovat jako on a když jsem viděl Zeleného kreativní schopnosti ve středu zálohy, 190 cm výšky, navíc levák - pravák je na stoperovi ideální kombinace...

Reagovat
Kiwi-21

Byla by škoda kdyby nenastoupil nejenže je 3.stoper ale po těch letech co ve Slavii je, odvedl bez remcaní přijal jakoukoliv roli ať pravého Beka a nebo 3-4 Stopera přestože snad kromě Plzně by hrál kdekoliv v lize základ

Tak už jen proto si to dle mého zaslouží nejenže za zásluhy ale i to že kvalitu má a 3.lepší stoper není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeji Frýďovi to nejlepší, samozřejmě, jen píšu, Trpiš je Trpiš a dělá překvapivé, na první pohled šílené, tahy celkem často.. Uvidíme za osm dnů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On snad byl Zelený v přípravě i zkoušenej na stoperovi, pokud si dobře vzpomínám, ale moc dobře to nedopadlo.

Reagovat
irik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele