Další články

Dominantní Arsenal a 34 střel Liverpoolu: 17. kolo Premier League v kostce

Anglická nejvyšší soutěž má nového lídra. Stal se jím Arsenal, který až nečekaně snadno přejel dalšího pohárového zástupce z Brightonu. Výsledek 2:0 sice jednoznačnou záležitost dostatečně nevykresluje, hodnocení hostujícího trenéra Roberta De Zerbiho však bezesporu ano. Také na Anfieldu skóre 0:0 neodpovídalo dění na hřišti, ale faktem je, že z 34 střeleckých pokusů Reds sneslo ve šlágru s Manchesterem United měřítko šance jen pár.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Pátou zimní posilou Newcastlu se stal obránce Burn

Poslední pátou posilou Newcastlu v zimním přestupovém období se stal obránce Dan Burn. Devětadvacetiletý fotbalista přišel z Brightonu a podepsal smlouvu na dva a půl roku. Přestupovou částku klub na svém webu nezveřejnil, podle BBC zaplatil 13 milionů liber (380 milionů korun).

Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele