Další články

Ledesma je zpátky v kádru Lazia

Cristian Ledesma je zpátky v kádru Lazia Řím. Sedmadvacetiletý záložník letos neodehrál jediný soutěžní zápas, protože v létě odmítl prodloužit smlouvu a následně byl vyřazen z prvního týmu. Nyní je Ledesma zpět a je k dispozici novému trenérovi Rejovi.

Poslední přestupové tahy v Itálii

Aktualizováno. Lednové přestupové okno se kvapem blíží ke svému konci a v Itálii se na poslední chvíli dohadují hodně zajímavé transfery, pojďme se na ně tedy podívat. Prozatím ve zkratce: Biava přestupuje do Lazia, Mancini zkusí štěstí v AC a Inter se zaměřil na Simplicia. Brankářská výměna proběhla mezi Livornem a Palermem.

Ledesma: Doufám, že se vše obrátí

Cristian Ledesma možná už ani neví, jaké to je nastoupit k nějakému soutěžnímu zápasu. Záložník Lazia se ocitl v nemilosti prezidenta Claudia Lotita a v létě byl vyřazen z týmu. Od té doby nehraje, to by se ale brzy mělo změnit a sám hráč se nemůže dočkat, až tato noční můra skončí...

Ledesmův agent: Cristian se vždy choval dobře

Už letní tahanice o nových smlouvách a vyřazení několika hráčů z týmu naznačily, že Lazio by letos nemuselo být tak silné, jak tomu bývalo dříve. Římskému klubu se opravdu nedaří a vedle špatných výsledků se mluví například i o Cristianu Ledesmovi. Právě on je jedním z hráčů, kteří kvůli končící smlouvě letos nehrají...

Ledesma s Panděvem patří do týmu, říká Lotito

Goran Panděv s Cristianem Ledesmou letos ještě za Lazio neodehráli ani minutu a za rok nejspíš jako volní hráči odejdou. Klubový prezident Lazia Claudio Lotito ale odmítá, že by byli vyřazeni z týmu. Podle něj stále patří do kádru římského klubu.

Vyřazený Ledesma chce o své situaci jednat s vedením

Agent Cristiana Ledesmy Vincenzo D'Ippolito prohlásil, že jeho klient se brzy setká s vedením Lazia, aby co nejdříve vyřešil svoji budoucnost. Podobně jako Goran Panděv nebo Lorenzo De Silvestri také Ledesma totiž v klubu upadl v nemilost poté, co vyjádřil své přání z Lazia odejít.

Lotito nevylučuje odchody Panděva, Ledesmy a De Silvestreho

K velkým změnám by ještě mohlo dojít v kádru římského Lazia, a to především co se odchodů týče. Změnit dres by chtěla hned trojice hráčů, kterou tvoří Goran Panděv, Cristian Ledesma a Lorenzo De Silvestri. Prezident klubu z hlavního města Itálie Claudio Lotito jejich odchody nevylučuje, souhlas k nim dá ale pouze v případě správné nabídky...

Fiorentina? Ledesma se rozhodne na konci sezóny

Fiorentina na zimu žádné nákupy nechystá, ale v létě by ráda posílila. Přestupovým cílem číslo jedna údajně bude záložník Lazia Cristian Ledesma. 26letý Argentinec přestup nevylučuje, ovšem o své budoucnosti rozhodne na konci sezóny.

Ledesma do Juventusu?

Podle deníku Corriere dello Sport Juventus Turín připravuje nabídku za záložníka konkurenčního Lazia Řím Cristiana Ledesmu. Ten totiž po neúspěšných jednáních v hlavním městě neprodloužil smlouvu a podle všeho je jen otázkou času, kdy odejde.

Ledesma možná využije článek 17

Agent Cristiana Ledesmy opět zpochybnil budoucnost svého chráněnce v Laziu, když prohlásil, že není vůbec jisté, zda argentinský záložník bude i po příští sezóně oblékat dres římského klubu.

Pandev hrozí odchodem. Chce lepší smlouvu

Makedonský kanonýr Goran Pandev možná už příští sezónu opustí Lazio. Nelíbí se mu, že vedení římského klubu nechce přistoupit na jeho platové požadavky. V podovné pozici je záložník Cristian Ledesma.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele