Lotito nevylučuje odchody Panděva, Ledesmy a De Silvestreho

31.07.2009, 08:53
Aktuality
K velkým změnám by ještě mohlo dojít v kádru římského Lazia, a to především co se odchodů týče. Změnit dres by chtěla hned trojice hráčů, kterou tvoří Goran Panděv, Cristian Ledesma a Lorenzo De Silvestri. Prezident klubu z hlavního města Itálie Claudio Lotito jejich odchody nevylučuje, souhlas k nim dá ale pouze v případě správné nabídky...

"Panděv, Ledesma a De Silvestri jsou hráči Lazia a já jsem je nikdy nenutil, aby zůstali. Požádali o odchod, takže by měla přijít konkrétní nabídka a pokud bude odpovídat našim představám, tak budeme spokojení všichni. Není zde žádný mezní termín: oni chtějí odejít, ale záleží na ostatních klubech," řekl Lotito.

Lazio čeká příští sobotu utkání o italský Superpohár proti Interu Milán a v tuto chvíli není jasné, jestli Panděv, Ledesma a De Silvestri k tomuto utkání nastoupí. Lotito v tomto případě hodlá zůstat stranou. "Já jsem prezidentem tohoto klubu a nebudu se plést do rozhodnutí trenérovi, který má stoprocentní podporu," dodal Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a Lazio se nám ropadne...

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev a Ledesma leti do Londyna

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kdo chce moc odejít je Pandev tak at jde už!!! nikdo ho nedží..jinak pohled Ledesmy na věc najdete na www.sslazio-roma.tym.cz dole je článek: Ledesma možná zůstane..

Reagovat
Logan

Ale prodej ROzehnala za 8M eur, je kauf jak prace, za to Lotitovi tleskam ve stoje .... toho hrace bych nechtel snad ani do Kladna

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. však ohlasy jsou v Římě jen pozitivní.. byl zklamáním..

Reagovat
božský John

Myslim, že po odchodu Rozehnala na tom Lazio není nějak extra dobře..přeci jenom opora týmu

Reagovat
smazaný uživatel

že ty si "Romanista"

Reagovat
božský John

Ne, akorát já si dělám sradnu naprosto ze všeho

Mně je osobně Lazio sympatičtěší, bo tam hrál Nedvěd a Poborák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele