Další články

Vieri chystá návrat na trávníky, bude hrát v Brazílii

Někdejší elitní italský kanonýr Christian Vieri plánuje návrat na trávníky. Podle informací listu Gazzetta dello Sport podepsal smlouvu s druholigovým brazilským celkem Boavista Rio de Janeiro.

Vieri si rozmyslel konec kariéry, možná bude hrát za Botafogo

Trvalo jen týden a Christian Vieri zase zvažuje návrat k fotbalu. Šestatřicetiletý italský útočník, který 22. října oznámil konec kariéry, totiž jedná s brazilským klubem Botafogo Riberao Preto. O jeho návratu píšou i místní média. Někdejší nejdražší hráč světa a král střelců italské a španělské ligy by tak zavítal i do nejvyšší brazilské soutěže.

Bývalý nejdražší fotbalista světa Vieri ukončil kariéru

Bývalý nejdražší fotbalista světa Christian Vieri ukončil kariéru. Šestatřicetiletý útočník byl bez angažmá od konce loňské sezony, kdy kvůli nepřízni fanoušků skončil v Bergamu.

Allardyce: Vieri zaostává, ale budeme trpěliví

Manažer Blackburnu Rovers Sam Allardyce prohlásil, že je připraven dát Christianu Vierimu šanci v Premier League. Tvrdí ale, že svůj kontrakt si musí zasloužit. Zatím prý totiž za zbytkem týmu v přípravě po fyzické stránce zaostává.

Vieri s fotbalem ještě nekončí

Christian Vieri nedávno ukončil spolupráci s Atalantou a stal se volným hráčem, nyní hledá nového zaměstnavatele. Zkušený útočník ještě neplánuje ukončit aktivní kariéru, již teď ale možná ví, co bude dělat poté - jeho vášní se stal poker...

Vieri kapituloval před fanoušky a opustil Atalantu Bergamo

Bývalý italský reprezentant Christian Vieri předčasně skončil v Atalantě Bergamo. Pětatřicetiletého fotbalového útočníka podle všeho vyštvala nepřízeň fanoušků, kteří ho po sobotní porážce v přípravném duelu se švýcarskou Bellinzonou vypískali.

Del Neri: Spoléháme na Vieriho a jeho kvality

Christian Vieri se v létě přesně po roce vracel z Fiorentiny do Atalanty a fanoušci mu připravili nepěkné přivítání. Jejich přízeň si zkušený útočník následně chtěl získat nasázenými góly, kvůli zdravotním problémům toho ale letos zatím příliš nenahrál. Přesto má i nadále důvěru trenéra Luigiho del Neriho...

Vieri chce po Interu odškodné 245 milionů korun

Bývalý italský reprezentant Christian Vieri zažaloval Inter Milán. Pětatřicetiletý útočník podle deníku Corriere della Sera požaduje po svém někdejším zaměstnavateli odškodné 9,25 milionu eur (asi 245 milionů korun) a dalších 12 milionů eur po společnosti Telecom Italia za to, že ho během působení v klubu špehovali.

Vieri si fanoušky jen tak nezíská, měsíc a půl stráví na marodce

Christian Vieri se po návratu do Atalanty nedočkal vřelého přijetí za strany fanoušků a jejich sympatie si chtěl získat výkony a brankami, tento plán ovšem bude muset odložit. Zkušený italský útočník si poranil stehenní sval a mimo hru bude měsíc a půl...

Fanoušci Atalanty vypískali navrátilce Vieriho

Nemilé přivítání čekalo na Christiana Vieriho ve městě, které moc dobře zná. Zkušený italský útočník přestoupil z Fiorentiny do Atalanty a dnes byl představen na tiskové konferenci. Fanoušci klubu z Bergama hráče přivítali pískotem a nadávkami...

Vieri se zranil při penaltě a nejspíš má po sezóně

Zahozená penalta v rozstřelu semifinále Poháru UEFA s Glasgow Rangers stála útočníka Fiorentiny Christiana Vieriho pěkně draho. Nejenže vzápětí rozhodl o postupu skotského celku do finále Nacho Novo, bývalý italský reprezentant si navíc při kopu poranil stehenní sval a do konce sezony si už pravděpodobně nezahraje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele