Vieri si fanoušky jen tak nezíská, měsíc a půl stráví na marodce

04.08.2008, 21:17
Aktuality
Christian Vieri se po návratu do Atalanty nedočkal vřelého přijetí za strany fanoušků a jejich sympatie si chtěl získat výkony a brankami, tento plán ovšem bude muset odložit. Zkušený italský útočník si poranil stehenní sval a mimo hru bude měsíc a půl...

Vieri z Bergama před rokem odešel do Fiorentiny a už tehdy ztratil část sympatií fanoušků. V menší nenávist se pak vztahy proměnily po vzájemném zápase, v němž Vieri vstřelil svému bývalému klubu branku a i když se to v Itálii nenosí, začal se z ní radovat.

Před několika týdny se Vieri vrátil do Atalanty a na tiskové konferenci ho fanoušci přivítali pískotem a bučením. "Podobné reakce jsem od fanoušků nečekal, všechno moc zveličují. Když jsem skóroval proti Atalantě, vůbec jsem nemyslel na to, proti komu hrajeme. Měl jsem pouze touhu slavit, protože jsem tři měsíce nemohl trénovat a byl to můj první gól v dresu Fiorentiny. Doufám, že se mi podaří obnovit vztahy s fanoušky Atalanty a snad to bude zásluhou branek," věřil tehdy Vieri.

Na splnění svého přání si ovšem Vieri bude muset počkat. Atalanta za sebou má přátelské utkání proti Varese a 35letý útočník si v jeho průběhu natrhl stehenní sval. Podrobné vyšetření následně odhalilo obnovení několik měsíců starého problému a Vieri před sebou má šestitýdenní přestávku.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

už by se měl na to vykašlat

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela kariera,ale dalsi z tych co to umelo natahuju,takto da vacsina fandov na posledny dojem a nebudu si ho pamatat ako bombardera akym byval,co je skoda

Nechapem o co mu ide,zarobene ma dost,niekto by mu mal vysvetlit pojem skoncit so ctou...

Reagovat
smazaný uživatel

treba ho ten fotbal bavi...to te nenapadlo??

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm fanusikovia ho tam nechcu,v zaklade nehrava,team biedny,plat o nicom,teba by to bavilo ked si bol predtym obletovana star?To tazko...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc to teda dela?

Reagovat
smazaný uživatel

1.caka az ho tifosi vezmu na milost

2.dostane sa do zakladu

3.bergamasca bude hrat o pohare

4.zodvihnu mu plat

to je motivaacie

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez pisem ze nerozumiem...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz milujes neni co resit

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno sa tu pisalo ze del piero chce hrat do 40-ky.

paolo di canio este tiez kopal nedavno seriu c v cisco roma.

makaronom je sveta zit ked nemusia absolvovat zimne pripravy pod janom zacharom

bezat hore schodmi v kanadach s plecniakom plnym ciniek

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říká interista, prostě ho fotbal baví. Proč končit s něčím, co bylo pro tebe celoživotní láskou, jen proto, že někomu už nepřijdeš dost dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, bobo ještě ukáže, že nepatří do starýho železa - přeci jenom jeho styl hry se dá praktikovat i ve vyšším věku!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže si nechali Floccariho, jinak by bylo zle.

Reagovat
smazaný uživatel

mna asi je.bne...bobo ma tolko smoly na zrenenia ze konec...jeho karieru superstrelca dvakrat zabrzdilo koleno...druhy krat na rok aj nieco..snad este neco ukaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele