Vieri se zranil při penaltě a nejspíš má po sezóně

02.05.2008, 16:53
Aktuality
Zahozená penalta v rozstřelu semifinále Poháru UEFA s Glasgow Rangers stála útočníka Fiorentiny Christiana Vieriho pěkně draho. Nejenže vzápětí rozhodl o postupu skotského celku do finále Nacho Novo, bývalý italský reprezentant si navíc při kopu poranil stehenní sval a do konce sezony si už pravděpodobně nezahraje.

Pro Vieriho to tak může být smutný konec působení ve Fiorentině, protože podle agentury AP klub s čtyřiatřicetiletým střelcem v příští sezoně nepočítá.

Vieri by měl být mimo hru až čtyři týdny, což by znamenalo, že přijde o poslední tři zápasy italské ligy. Fiorentinu, kde hraje český obránce Tomáš Ujfaluši, čekají duely s Cagliari, Parmou a FC Turín. Tým z Florencie drží v tabulce čtvrté místo zajišťující předkolo Ligy mistrů a tři kola před koncem má před pátým AC Milán dvoubodový náskok.

Kromě Vieriho se v utkání s Rangers zranil také záložník Marco Donadel, ten ze hry odstoupil už v závěru prvního poločasu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele