Další články

Baník Ostrava posílili Plavšič a Cadu

Kádr Ostravy posílili v závěru přestupního termínu srbský záložník Srdjan Plavšič ze Slavie a Brazilec Cadu z Plzně. Oba do Baníku zamířili na hostování do konce sezony. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Sport: Plavšić míří ze Slavie na hostování do Baníku Ostrava

Srbský křídelník Srdjan Plavšić míří z pražské Slavie na roční hostování do Baníku Ostrava. Na webu o tom informoval deník Sport. Šestadvacetiletý hráč by se ve slezském klubu znovu potkal s bývalým trenérem ze Sparty Pavlem Vrbou.

Plzeň získala sedmou posilu, z Pardubic přišel Cadu

Již sedmou letní posilou Plzně se stal brazilský záložník Cadu, který přestoupil z Pardubic. S ligovým mistrem podepsal tříletou smlouvu. Opačným směrem putuje středopolař Michal Hlavatý, který se vrací do Pardubic po jednom roce a v klubu podepsal čtyřletý kontrakt.

Cadu třikrát nepomůže Pardubicím

Pardubický záložník Cadu si nezahraje tři soutěžní zápasy. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace brazilského hráče potrestala za brutální faul na opavského kapitána Jana Žídka, po kterém byl v sobotním utkání 23. kola první ligy vyloučen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele