Další články

Oblékne White znovu reprezentační dres? Rice se pokusí spoluhráče přemluvit

Už je to téměř rok a půl od chvíle, kdy Ben White (26) naposledy naskočil na hřiště v dresu anglické reprezentace. Záložník Arsenalu opustil přípravný kemp před světovým šampionátem v Kataru a od té doby v nominacích nefiguruje.

Doku vs. Mac Allister a loupež ve Villa Parku: 28. kolo Premier League v kostce

Měla se v nastaveném čase šlágru mezi Liverpoolem a Manchesterem City kopat ve prospěch Reds penalta? Podle manažera domácích Jürgena Kloppa i expertů v televizních studiích jednoznačně ano.

Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva

Ve Fantasy Premier League minilize dominuje na našem webu Jaroslav Řehák. A nejen tam. Fanoušek Evertonu je totiž aktuálně nejlepším FPL manažerem v rámci celého Česka. Před reprezentační přestávkou navíc precizně zvolil WildCard, nechal za sebou 750 konkurentů a opanoval 12. kolo ziskem 103 bodů.

Conteho tiskovka zastínila vše: 28. kolo Premier League v kostce

O čem se v Anglii po víkendu nejvíce diskutuje? O čtyřgólovém koncertu Arsenalu pod vedením dirigenta Bukaya Saky? O exkluzivním voleji Jonnyho Castra z Wolves nebo Alexandera Isaka z Newcastlu? Ne. Vše přebila tisková konference trenéra Tottenhamu Antonia Conteho, který těžce kousal bláznivou remízu 3:3 v Southamptonu, a bez okolků pálil do vlastních řad.

Povstání Leedsu a "bratři v triku" Spurs: 30. kolo Premier League v kostce

Comeback, na který budou fanoušci Leedsu vzpomínat minimálně celou reprezentační pauzu, se v okleštěném 30. kole podařil jejich "miláčkům" ve Wolverhamptonu. Po hodině sice prohrávali 0:2 a přišli o zraněného brankáře Illana Mesliera, ale nakonec oslavovali veledůležitou výhru 3:2, která může mít zásadní roli v cestě za záchranou. Opomenout nelze ani další galapředstavení nejproduktivnější dvojice v historii Premier League.

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Arsenal potvrdil příchod obránce Whitea z Brightonu

Obránce Ben White přestupuje v anglické Premier League z Brightonu do londýnského Arsenalu. Gunners dnes potvrdili jeho příchod. Zaplatí za něj 50 milionů liber.

Arsenal posílí obránce White z Brightonu

Arsenal posílí obránce Ben White z Brightonu. Londýnský celek podle britských médií za třiadvacetiletého fotbalistu, který byl na nedávném mistrovství Evropy členem stříbrné anglické reprezentace, zaplatí 50 milionů liber (asi 1,5 miliardy korun).

Obránce White nahradil v anglické nominaci na ME zraněného Alexander-Arnolda

Obránce Brightonu Ben White nahradil v anglické nominaci na mistrovství Evropy zraněnou oporu Liverpoolu Trenta Alexander-Arnolda, který si ve středeční přípravě s Rakouskem poranil stehno a mimo hru bude zhruba šest týdnů. Informovala o tom britská média.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele