Další články

Cole bude znovu pracovat s Lampardem, upsal se Derby

Frank Lampard a Ashley Cole v minulosti bok po boku bojovali v dresu Chelsea a nyní se jejich cesty setkaly znovu. Někdejší vynikající záložník je manažerem druholigového anglického Derby County a zkušený obránce bude jeho podřízeným, Cole včera s klubem podepsal smlouvu do konce sezony...

Cole v LA Galaxy ještě nekončí, smlouvu prodloužil o další rok

Ashley Cole si ještě protáhne své dobrodružství v Los Angeles Galaxy. Zkušený anglický obránce za sebou má dvě sezony v zámoří a na své konto si připíše i třetí, v americkém klubu totiž prodloužil smlouvu o další rok...

LA Galaxy dokončilo příchod Colea

Ashley Cole se stal oficiálně posilou Los Angeles Galaxy. Bývalý anglický reprezentant byl po odchodu z AS Řím volným hráčem a ve svém novém působišti podepsal blíže neupřesněný kontrakt...

Cole ukončil působení v AS Řím a pravděpodobně půjde do MLS

Ashley Cole se dočkal ukončení svého trápení v AS Řím. Zkušený anglický obránce už od léta nehrál důležitou roli v plánech Giallorossi a na tom se nic nezměnilo ani po několik dní staré trenérské rošádě. Někdejší fotbalista Chelsea a Arsenalu se s vedením definitivně dohodl na ukončení smlouvy...

Cole je v Itálii spokojen, zamlouvá se mu fotbal i země

Angličtí fotbalisté se mimo Ostrovy příliš často nestěhují a jednou z výjimek se letos v létě stal Ashley Cole. 33letý obránce opustil Chelsea a stal se novou posilou římského AS, nyní zareagoval na spekulace některých médií, podle nichž si těžko zvyká na novou zemi a klub a neměl být vyloučen jeho brzký návrat do Premier League...

Anglický obránce Cole bude hrát za AS Řím

Bývalý obránce anglické reprezentace Ashley Cole se stal posilou AS Řím. Třiatřicetiletý levý krajní bek, který byl bez smlouvy po odchodu z londýnské Chelsea, dnes přiletěl do italské metropole a po vstupní zdravotní prohlídce svým podpisem stvrdil dvouletou spolupráci.

Obránce Cole od Chelsea novou smlouvu nedostane

Obránce Chelsea Ashley Cole bude po této sezoně hledat nové angažmá. Po osmi letech na Stamford Bridge mu v létě vyprší smlouva a třiatřicetiletý spoluhráč Petra Čecha připustil, že nabídku na nový kontrakt od vedení klubu nedostane.

Cole nebude v nominaci na MS, tak ukončil reprezentační kariéru

Když se zkušený obránce Ashley Cole dozvěděl, že nebude v předběžné nominaci pro mistrovství světa v Brazílii, oznámil konec reprezentační kariéry. Třiatřicetiletý fotbalista Chelsea odehrál v anglickém národním týmu za třináct let 107 utkání, což je pátý nejvyšší počet v historii Albionu.

Podle Mourinha má Cole formu na MS, přesto ho nestaví

Přestože manažer Chelsea José Mourinho od konce ledna nezařadil do sestavy Ashleyho Colea, je přesvědčen, že zkušený obránce má skvělou formu a zaslouží si reprezentovat Anglii na mistrovství světa v Brazílii. Mourinho tak zareagoval na slova kouče Anglie Roye Hodgsona.

Ashley Cole bude za Chelsea hrát i v příští sezóně

Chelsea se dohodla na prodloužení smlouvy s reprezentačním obráncem Ashleym Colem. Podle listu The Sun si dvaatřicetiletý hráč polepší z dosavadních 150 tisíc liber (4,5 milionu korun) týdně na 200 tisíc (šest milionů korun). Kontrakt bude platit do léta příštího roku.

Benítez předpokládá, že Chelsea opustí Lampard a Cole

Nový trenér Chelsea Rafael Benítez předpokládá, že na konci sezony se londýnský klub rozloučí se svými dlouholetými oporami Frankem Lampardem a Ashleym Colem. Oběma na Stamford Bridge vyprší smlouvy.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Cole může navzdory urážce svazu reprezentovat Anglii

Ashley Cole může navzdory obvinění z nevhodného chování za urážku Fotbalové asociace (FA) reprezentovat Anglii. Jednatřicetiletý obránce Chelsea se za svůj vulgární výrok omluvil nejen v oficiálním tiskovém prohlášení, ale i osobně šéfovi FA Davidu Bernsteinovi.

Malouda i Cole chtějí pokračovat v Chelsea

Florent Malouda a Ashley Cole patří k dlouholetým hráčům Chelsea a na Stamford Bridge chtějí v kariéře pokračovat. Oba sice jsou spojování s možným odchodem pryč, těší se však na spolupráci s novým manažerem Boasem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele