Cole v LA Galaxy ještě nekončí, smlouvu prodloužil o další rok

04.01.2018, 10:33
Aktuality
Ashley Cole si ještě protáhne své dobrodružství v Los Angeles Galaxy. Zkušený anglický obránce za sebou má dvě sezony v zámoří a na své konto si připíše i třetí, v americkém klubu totiž prodloužil smlouvu o další rok...

37letý fotbalista v minulosti hájil barvy Arsenalu, Chelsea a AS Řím a do Los Angeles přišel před dvěma lety. Od té doby stihl 55 startů a další ještě přidá.

"Je fantastickým vůdcem našeho klubu. Ukázal, že v této lize může být úspěšný a věříme, že v tom bude pokračovat i v příští sezoně," nechal se slyšet trenér Galaxy Sigi Schmid.

Cole má na svém kontě i 107 zápasů za anglickou reprezentaci. S národním týmem se rozloučil v roce 2014 poté, co se nevešel do nominace na světový šampionát v Brazílii.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
FC Porto FC

Super časy když v Chelsea hrát A. Cole a J. Cole

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Borec

Reagovat
Frantszek

což v Římě teda rozhodně nedokázal. Jestli byl borec někde v zákulisí, to nevím.

Reagovat
Bandita_Harry

Karieru ma aj tak perfektnu ze nemal v 34 uz na nejaky top futbal nieje nic zvlastne a ani to nevylucuje ze to borec je

Reagovat
smazaný uživatel

Možno má doma dres Alexa Huntera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele