Ancelotti si je jistý. Ashley Cole zůstane v Chelsea

Jeho jmenovec a bývalý dlouholetý spoluhráč Joe už obléká dres rivala z Liverpoolu. Ashley Cole však dosud byl Chelsea věrný a podle manažera Blues Carla Ancelottiho tomu tak zůstane i pro nynější přestupové období. Jeho přestup do jiného evropského velkoklubu je prý naprosto vyloučen.

Coleovi hrozí vysoká pokuta

Majiteli Chelsea Romanu Abramovičovi zřejmě došla trpělivost a hodlá tvrdě trestat své hvězdy za další skandály. V tom nejnovějším má obránce Ashley Cole podle britských médií dostat od ruského šéfa pokutu 200 tisíc liber (5,8 milionu korun) za to, že si večer před ligovými zápasy zval na hotelový pokoj milenku.

Ancelotti i Capello doufají, že Cole MS stihne

Anglický reprezentant Ashley Cole se včera podrobil operaci zlomeného levého kotníku, po níž ho čeká tříměsíční pauza. Jeho klubový trenér z Chelsea Carlo Ancelotti je přesvědčen, že devětadvacetiletý obránce nepřijde o červnové mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Ashley Cole si zlomil kotník, zmešká zbytek sezóny

Když včera Ashley Cole kulhal v Goodison Parku do kabin, nikdo asi netušil, že bude jeho zranění tak vážné. Levý bek Blues si ale při souboji s Landonem Donovanem zlomil kotník a bez fotbalu bude tři měsíce, možná i celou sezonu.

Ashley Cole si zlomil nohu a několik týdnů si nezahraje

Londýnská Chelsea se bude muset několik týdnů obejít bez Ashleyho Colea. Osmadvacetiletého obránce podle agentury AP vyřadí ze hry zlomenina nohy, kvůli které také přijde o sobotní přípravný zápas anglické reprezentace s Brazílií.

Hiddink pokáral Colea, hráči hrozí pokuta pět milionů korun

Fotbalisté Chelsea si museli vyslechnout od nového trenéra Guuse Hiddinka přednášku o slušném chování. Nizozemský kouč dnes pokáral Ashleyho Colea za nevhodné chování v londýnském nočním klubu, po kterém skončil anglický reprezentant na policejní stanici.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Cole se Huttonovi omluvil za faul. Trest mu nehrozí

Obránce Tottenhamu Alan Hutton mohl být dalším řady těžce zraněných fotbalistů. Skluz Ashleyho Colea z Chelsea naštěstí žádným vážným úrazem neskončil. Hutton přijal Coleovu omluvu, ani Fotbalová asociace hráče za nebezpečný zákrok nijak nepotrestá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele