Další články

Ghanský prezident přesvědčil Gyana k návratu do reprezentace

Dva dny po ohlášeném konci v reprezentaci vzal ghanský fotbalista Asamoah Gyan rozhodnutí zpět a figuruje v předběžné nominaci pro africký šampionát. Rekordmana v počtu vstřelených branek v národním týmu přesvědčil k návratu telefonát s ghanským prezidentem.

Asamoah Gyan se obává, že si již na Africkém poháru nezahraje

Velké komplikace na cestě do dalšího finále Afrického poháru registruje Ghana. Ta už v prvním vystoupení na turnaji ztratila klíčového zadáka Babu Rahmana a nyní se třese také o Asamoaha Gyana. Nejlepší střelec své země je dle svých slov ve velkých bolestech a většinové odhady ho odsuzují k třítýdenní pauze...

Do Číny odejde i Gyan, jako součást nejdražšího přestupu ze SAE

Blízký východ opouští jeden velký fenomén posledních let. Asamoah Gyan se ve Spojených arabských emirátech našel, v dresu Al Ainu nasázel 95 branek v 83 ligových zápasech a skrze celkový počet 110 gólů zlomil cizinecký střelecký rekord. Teď však vyráží na nové dobrodružství do činské Super League - zhruba za 20 milionů euro ho vykoupí klub Shanghai SIPG...

Gyan se zotavil z malárie a vystřelil Ghaně výhru nad Alžírskem

Ghaňané ve svém druhém utkání na Africkém poháru národů porazili Alžírsko 1:0 a udrželi naději na postup. Gólem ve druhé minutě nastavení se o to zasloužil útočník Asamoah Gyan, který měl původně turnaj vynechat kvůli malárii, ale stihl se už před včerejším utkáním uzdravit.

Ghanský útočník Gyan skončil kvůli malárii v nemocnici

Reprezentace Ghany se bude muset v úvodním utkání na Africkém poháru národů v pondělí se Senegalem velmi pravděpodobně obejít bez Asamoaha Gyana. Devětadvacetiletý útočník skončil v nemocnici s malárií.

Gyan se v Ghaně brání spekulacím o zavraždění přítele

Kapitán ghanské reprezentace Asamoah Gyan se ve své vlasti brání spekulacím, že je zapleten do záhadného zmizení rapera Castra. Ten je pohřešován spolu s přítelkyní od červencové dovolené, kterou trávil právě s Gyanovou rodinou v přístavním městě Ada.

Touré může útočit na třetí titul pro nejlepšího fotbalisty Afriky

Záložník Manchesteru City Yaya Touré je hlavním adeptem na vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Cenu už získal v minulých dvou letech, a pokud bude dekorován i 9. ledna v Lagosu, zkompletuje pomyslný hattrick. Deset kandidátů dnes bylo zveřejněno Africkou fotbalovou konfederací.

Asamoah Gyan se vrací do ghanské reprezentace

Útočník Asamoah Gyan se po pětiměsíční přestávce vrací do ghanské reprezentace. Šestadvacetiletý fotbalista hrál naposledy za národní tým na mistrovství Afriky a po turnaji v národním týmu kvůli kritice dočasně skončil.

Gyan v Sunderlandu končí, Al Ain ho získal na přestup

Asamoah Gyan definitivně uzavřel své působení v Sunderlandu. Ghanský útočník před rokem odešel do Spojených arabských emirátů, když si ho na hostování vypůjčil klub Al Ain, nyní došlo na trvalý přestup...

Gyan je na dně. Dočasně skončil v reprezentaci

Útočník Asamoah Gyan po vyřazení Ghany v semifinále mistrovství Afriky dočasně ukončil reprezentační kariéru. Šestadvacetiletý fotbalista se rozhodl dát si nespecifikovaně dlouhou pauzu kvůli opakované kritice jeho výkonů v národním týmu.

O překvapení nebude nouze, věští Gyan

Dnes vstupuje do Afrického poháru národů Ghana, jeden ze spolufavoritů turnaje. Útočník Asamoah Gyan předpokládá, že se na africkém mistrovství dočkáme mnoha překvapení. Gyan je ale přesvědčen, že ani jedno nebude na úkor jeho týmu.

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Gyan odchází ze Sunderlandu na hostování do Al-Ain

Asamoah Gyan kvůli zranění stehenního svalu měl přijít o zápas s Chelsea, vedle branky londýnského klubu už ale letos nakonec neohrozí svatyni žádného jiného účastníka Premier League. Ghanský útočník odchází ze Sunderlandu na hostování do klubu Al-Ain ze Spojených arabských emirátů...

Gyan: Ze Sunderlandu jsem nechtěl a nechci odejít

Včerejší kolotoč přestupových spekulací se dost výrazně dotkl i největší útočné hvězdy Sunderlandu Asamoaha Gyana. Ten měl podle některých médií předat žádost o přestup, ghanská perla a klub se tomu však brání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele