Další články

Brankář Nita v Pardubicích pokračovat nebude, nahradit ho může Kinský

Brankář Florin Nita nebude v příští sezoně pokračovat v Pardubicích, kterým na jaře během hostování ze Sparty pomohl k záchraně v první lize. Pětatřicetiletý rumunský reprezentant dostal od Východočechů nabídku smlouvy, rozhodl se ji ale nepřijmout. Nahradit by ho mohl Antonín Kinský ze Slavie.

Jednadvacítce na ME nepomůže ani Kinský, jeho místo zaujme Neumann

Reprezentace do 21 let přišla před mistrovstvím Evropy v Gruzii a Rumunsku o dalšího brankáře. Ze zdravotních důvodů se omluvil Antonín Kinský, kterého nahradil Vladimír Neuman z Karviné. Národní tým to uvedl na webu po zahájení pětidenního přípravného kempu v Benicích u Prahy.

Brankář Kinský mladší přestoupil z Dukly do mistrovské Slavie

Talentovaný brankář Antonín Kinský mladší přestoupil z Dukly do jiného pražského klubu Slavie. Osmnáctiletý syn stejnojmenného bývalého reprezentačního gólmana podepsal s úřadujícím českým mistrem smlouvu do června 2025 a během podzimní části sezony by měl chytat za třetiligovou rezervu červenobílých.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele