Podle Di Maríi byli hrdiny duelu se Švýcary všichni Argentinci

Střelec vítězné branky osmifinálového utkání mistrovství světa mezi Argentinou a Švýcarskem Ángel Di María se odmítl postavit do role hrdiny své země. Těmi podle něj byli po triumfu 1:0 v prodloužení všichni hráči i členové realizačního týmu jihoamerické země.

Di María nechce odejít. Záleží na Realu, vzkazuje

Ángel Di María má za sebou vydařenou sezonu, ve které patřil k důležitým postavám Realu Madrid k cestě za desátým triumfem v Lize mistrů. O argentinského záložníka je zájem u konkurence. Di María všem nápadníkům vzkázal, že záležet bude především na úmyslech vedení Bílého baletu.

Museli jsme tomuhle triumfu hodně obětovat, uvedl Di María

Záložník Realu Madrid Ángel Di María připustil, že triumf ve finále Ligy mistrů nad Atléticem Madrid 4:1 po prodloužení si vyžádal hodně obětí. Hráči Realu tak moc toužili po nejcennější evropské trofeji, že si nechali uniknout i španělský titul, který získalo právě Atlético.

Di María za ruku v rozkroku od Realu Madrid trest nedostane

Pro záložníka Realu Madrid Ángela Di Maríu nebude mít jeho chování v pondělním utkání španělské ligy s Celtou Vigo žádné důsledky. Argentinský reprezentant se při odchodu ze hřiště v 64. minutě za pískotu fanoušků chytil za rozkrok, vedení klubu dnes oznámilo, že nevidí důvod k jeho potrestání.

Di María je zde spokojený a zůstane, říká Ancelotti

Především ve španělských médiích se v posledních dnech hodně spekuluje o tom, že by Real Madrid mohl opustit Ángel Di María. Zájem o argentinského záložníka má AS Monaco a spekulacím ještě přidal včerejší pohárový duel na půdě Olímpicu Xàtiva (0:0), emoce pak krotil trenér Carlo Ancelotti...

Di María cítil formu a věřil ve své kvality, i proto zůstal

Ángel Di María před třemi roky přestoupil z Benfiky do Realu Madrid a rychle si vybojoval místo v základní sestavě Bílého baletu, letos to ovšem bude mít podstatně složitější. Do hlavního města Španělska na začátku září přestoupil Gareth Bale a stal se tak novým konkurentem pro argentinského reprezentanta...

Di Maria: Za přestup do Realu vděčím Mourinhovi

Nová akvizice Realu Madrid, záložník Angel Di Maria je z přestupu do slavného klubu nadšený. Argentinský reprezentant přiznal, že dlouhou dobu nemohl zájmu Josého Mourinha uvěřit, a chce dokázat, že rozhodnutí portugalského kouče bylo správné.

Di Maria přestoupil do Realu Madrid

Real Madrid prostřednictvím oficiálního webu potvrdil příchod Angela Di Marii z Benfiky Lisabon. Mladý argentinský křídelník na Santiago Bernabeu podepíše šestiletý kontrakt a do Portugalska by mělo letět podle odhadů asi 25 milionů eur.

Spekulace o odchodu mě nezajímají, hlásí Di Maria

Benfica se chystá ve čtvrtfinále Evropské ligy na Liverpool a spolu s přípravami sílí i spekulace o odchodu Angela Di Marii. O něm se mimochodem mluví už několik měsíců. Dvaadvacetiletý talent však vše popírá.

Di Maria se soustředí na výkony, budoucnost chce řešit po sezoně

Angel Di Maria je hodně žádaným zbožím na fotbalovém trhu a zájem o něho má několik předních evropských klubů. Argentinský ofenzivní záložník se navíc již několikrát nechal slyšet, že by se případnému přestupu nebránil, o své budoucnosti se každopádně hodlá bavit až po letošní sezoně...

Di Maria prodloužil smlouvu, ale přestup nevylučuje

Angel Di Maria upoutal svými výkony pozornost všech špičkových klubů. Mladý záložník Benfiky nedávno v portugalském klubu prodloužil smlouvu do léta 2015, přestup do věhlasnějšího klubu ale nevylučuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele