Další články

Letellier: Fyzicky jsme v pořádku

Náhradní brankář Paris Saint-Germain Alexandre Letellier se stal v noci z pondělí na úterý ve svém domě společně s manželkou a jejich dvěma malými dětmi obětí loupežného přepadení a únosu. Informace přinesla francouzská média už během úterního dopoledne. Agentura AFP pak s odkazem na zdroje u policie a státního zastupitelství ve Versailles zprávy potvrdila.

Di María dá sbohem reprezentaci, rozloučí se na Copě v USA

Poslední velkou reprezentační akci před sebou má Ángel Di María. Argentinský křídelník v únoru oslaví 36. narozeniny a vedle druhé poloviny sezony se pomalu bude koncentrovat na Copu América, po zámořském šampionátu se následně rozloučí s národním týmem.

Di María se vrací na místo činu, po 13 letech si zahraje za Benficu

Benfica potvrdila návrat Ángela Di Maríi, jenž byl bez angažmá po odchodu z Juventusu. Pětatřicetiletý argentinský křídelník ve staronovém působišti uzavřel roční smlouvu...

Mistr světa Di María se podle médií vrátí po 13 letech do Benfiky

Argentinský mistr světa Ángel Di María se po vypršení smlouvy s Juventusem podle médií vrátí do Benfiky, kterou opustil před 13 lety. Pětatřicetiletý záložník má v portugalském klubu připravenou roční smlouvu.

Di María neprodlouží smlouvu, po roce je opět volným hráčem

Jenom jeden rok se v Juventusu zdrží Ángel Di María. Argentinský záložník loni podepisoval jednoletý kontrakt a přestože jednání o prodloužení byla v pokročilé fázi, do úspěšného konce dotažena nebyla.

Nejvíc mistrů světa mezi kluby má dál Juventus, přibyli Di María a Paredes

Díky triumfu Argentiny si Juventus upevnil pozici klubu s nejvíce mistry světa. Se zlatými medailemi z Kataru se do Turína vrátí Ángel di María a Leandro Paredes. Počet mistrů světa, kteří v době vítězství na MS oblékali dres slavného italského celku, tím podle magazínu Kicker stoupne na 27.

Di María znovu na marodce Juventusu, ale nepřijde o MS

Argentinský křídelník Ángel Di María bude zhruba tři týdny chybět Juventusu kvůli zranění stehenního svalu. Italský klub dnes oznámil, že vyšetření neodhalilo žádné vážnější problémy a hráč by měl stihnout i start s národním týmem na mistrovství světa v Kataru.

Juventus podepsal roční smlouvu s Di Maríou

Ángel Di María po konci v Paris Saint-Germain zamířil do Juventusu. Čtyřiatřicetiletý křídelník se svým novým zaměstnavatelem uzavřel smlouvu pro nadcházející sezonu...

Argentinec Di María po MS v Kataru ukončí reprezentační kariéru

Argentinský křídelník Ángel di María po prosincovém mistrovství světa v Kataru ukončí reprezentační kariéru. Čtyřiatřicetiletý fotbalista to řekl novinářům před středeční přípravou s Itálií ve Wembley.

PSG potvrdilo odchod Di Maríi, který se tak přiblížil Juventusu

Argentinský křídelník Ángel Di María se po sedmi sezonách skutečně rozloučí s francouzskou metropolí, Paris Saint-Germain dnes na svém webu dlouholeté opoře mužstva poděkovalo za skvělé služby s tím, že neprodlouží jeho končící kontrakt. Di María s PSG vyhrál celkem 18 trofejí, více než kdokoliv jiný v klubové historii...

Di María střídal v zápase PSG, protože mu vykradli dům

Během nedělního ligového zápasu Paris Saint-Germain s Nantes, který francouzští mistři nečekaně prohráli 1:2, se stali dva hráči PSG obětí vloupání. Zloději vykradli dům záložníka Ángela di Maríi a také rodičů kapitána Marquinhose.

Di María prodloužil smlouvu s Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain si podle očekávání pojistilo Ángela Di Maríu. Třiatřicetiletý křídelník se s úřadujícím francouzským mistrem dohodl na ročním prodloužení smlouvy s opcí...

Di María z PSG nesmí v lize hrát čtyři zápasy, zřejmě za plivnutí

Ángel di María z Paris St. Germain dostal ve francouzské lize čtyřzápasový trest za nesportovní chování v závěru utkání proti Olympique Marseille. Vedení soutěže neupřesnilo, za co argentinského křídelníka potrestalo, podle marseilleského kouče Andrého Villase-Boase na jednoho ze soupeřů plivl.

PSG má už tři nakažené hráče, je mezi nimi zřejmě i Neymar

Tři hráči Paris Saint Germain měli v přípravě na novou sezonu pozitivní test na koronavirus a čeká je dvoutýdenní karanténa. Bez udání jmen to dnes oznámili zástupci francouzského klubu. Všichni tři nakažení zmeškají úvodní dvě utkání úřadujících mistrů v již rozehrané domácí lize, konání zápasů ale zatím ohroženo není.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele