Manchester United dokončil přestup Ángela di Maríi

26.08.2014, 20:59
Aktuality
Ángel di María podle očekávání odchází z Realu Madrid do Manchesteru United, který za něho do Španělska pošle rovných 75 milionů eur. Argentinský reprezentant by měl na Old Trafford zůstat minimálně po dobu dalších pěti let...

Stále teprve 26letý křídelník byl prakticky celé léto spojován s odchodem z madridského velkoklubu a od samého začátku se nejvíce mluvilo o zájmu Manchesteru United, který nakonec příchod vysněné posily dotáhl do úspěšného konce. Rudí ďáblové za di Maríu zaplatili rekordní přestupovou částku Premier League, doposud tomuto žebříčku kraloval Fernando Torres při přestupu z Liverpoolu do Chelsea (necelých 60 milionů eur - pozn. red.).

Di María opouští Bílý balet po čtyřech letech, během kterých se španělským týmem vyhrál prakticky všechny možné trofeje, včetně loňského triumfu v Lize mistrů. "Jsem nadšený, že jsem mohl přestoupit právě do Manchesteru United. Mělo o mě zájem několik klubů, ale jediným, kvůli kterému bych opustil Real Madrid, byli od začátku United," prohlásil di María.

Nový manažer Rudých ďáblů Louis van Gaal se tímto dočkal příchodu vysněné posily, kterou si od svého nástupu na Old Trafford přál získat. "Ángel je naprosto top hráčem, ale co je pro nás nejdůležitější, že je to týmový hráč. Není pochyb o jeho obrovském talentu," uvedl na adresu nové posily van Gaal. "Získali jsme obrovskou posilu," doplnil nizozemský manažer.

Autor: Jiří Vojík / manutd.com

Komentáře (1915)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele