Di María definitivně obrací list, PSG se upsal na čtyři roky

Argentinský křídelník Ángel Di María napsal tečku za svým krátkým a nevyvedeným angažmá v Manchesteru United. Do něho sice odstartoval slibně, postupně se však začal utápět v herní depresi a jeho derniéra proti Hullu byla symbolicky poznamenána zraněním. Nyní Di María zapečetil vlastní přesun do Paris Saint-Germain za částku, kterou BBC odhaduje na 44,3 milionů liber...

Manchesteru United stále chybí Di María, kouč o něm prý neví

I když anglická liga začne už příští týden, do přípravy Manchesteru United se stále nezapojil argentinský záložník Ángel di María a manažer Louis van Gaal údajně nemá ponětí, kde nejdražší hráč klubové historie je. Ve středu jeho svěřenci na přípravném turnaji v USA podlehli v Chicagu 0:2 Paris St. Germain, kam má podle spekulací Di María namířeno.

Di María zůstane, nepochybuje Van Gaal

Ángel di María neprožívá po přestupu do Manchesteru United úplně vydařenou sezónu, začíná se tak spekulovat o tom, že argentinský reprezentant znovu změní dres. Manažer Louis van Gaal však věří, že Di María zůstane...

Di Maríovo vyloučení je neomluvitelné, zlobil se Van Gaal

Záložník Manchesteru United Ángel Di María si vysloužil velkou kritiku od Louise van Gaala. Argentinský reprezentant v prohraném domácím čtvrtfinále FA Cupu s Arsenalem (1:2) dostal druhou žlutou kartu kvůli zatahání rozhodčího za dres. Podle nizozemského kouče je Di Maríovo chování neomluvitelné, protože je zakázané v každé zemi.

Podle Di Maríi by FIFA měla udělovat dva Zlaté míče

Podle argentinského fotbalisty Ángela Di Maríi by FIFA měla udělovat dva Zlaté míče. Jeden by byl pro lepšího z dvojice Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a druhý pro ostatní fotbalisty.

Nejvíce hráčů v jedenáctce roku UEFA má Bayern Mnichov

Do nejlepší jedenáctky roku 2014 podle hlasování fanoušků na internetové stránce UEFA se dostali tři němečtí mistři světa - brankář Manuel Neuer, obránce Philipp Lahm a záložník Toni Kroos. Z klubů má největší zastoupení Bayern Mnichov se čtyřmi hráči, Real Madrid dodal tři.

Přestupové tajemství: Proč je Balotelli stejně drahý jako Sánchez

S příchodem nového roku se tradičně rozbíhá nekonečný kolovrátek spekulací o lednových nákupech. Padají částky v řádech jednotek až desítek milionů liber, ale kluby přitom až tolik nezajímá, za kolik hráče kupují. Takový Sánchez stál Arsenal přes třicet milionů, Balotelli Liverpool ani zdaleka ne dvacet, ale přitom je jejich aktuální cena velice podobná. Kde je zakopaný pes?

V nominaci na Jedenáctku roku FIFpro figurují i Xavi či Özil

Patnáct záložníků aspiruje na zařazení do Jedenáctky roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. V nominaci mají po třech zástupcích úřadující evropský šampion Real Madrid a Juventus, ve výběru se překvapivě objevili například i Xavi Hernández či Mesut Özil...

Byl jsem donucen z Realu odejít, přiznal Di María

Nová posila Manchesteru United Ángel Maria se v úterý stal nejdražším fotbalistou britské historie. Pokud by však záleželo jen na argentinském záložníkovi, nikam by z Realu Madrid nepřestoupil. Španělský klub ho prý donutil odejít.

Manchester United dokončil přestup Ángela di Maríi

Ángel di María podle očekávání odchází z Realu Madrid do Manchesteru United, který za něho do Španělska pošle rovných 75 milionů eur. Argentinský reprezentant by měl na Old Trafford zůstat minimálně po dobu dalších pěti let...

Di María požádal o odchod z Realu Madrid, potvrdil Ancelotti

Po čtyřech letech se dost možná rozejdou cesty Realu Madrid a Ángela di Maríi. Argentinský záložník požádal vedení španělského celku o přestup, jak potvrdil trenér Carlo Ancelotti. Italský kouč se nicméně nebrání tomu, aby šestadvacetiletý fotbalista zůstal v jeho kádru...

PSG zastavilo jednání o Di Maríovi, je příliš drahý

Brazilský obránce David Luiz minimálně pro nejbližší dny zůstane jedinou letošní drahou posilou Paris Saint-Germain. Francouzský mistr měl velký zájem o záložníka Ángela di Maríu z Realu Madrid, který je ovšem pro bohatý klub příliš drahý...

V nominaci na nejlepšího fotbalistu v Evropě je i Suárez

Mezi deseti fotbalisty nominovanými na trofej pro nejlepšího hráče působícího v Evropě je i kontroverzní Uruguayec Luis Suárez, který dostal od UEFA čtyřměsíční trest. V užším výběru mají stejně jako loni největší zastoupení hráči Bayernu, přestože letos Ligu mistrů nevyhráli. Schází však loňský vítěz Francouz Franck Ribéry, který kvůli zranění přišel o mistrovství světa.

Di María kvůli zranění přijde o semifinále, Agüero se uzdravil

Argentinec Ángel Di María přijde o středeční semifinále mistrovství světa s Nizozemskem. Šestadvacetiletého záložníka vyřadilo zranění stehna, které si odnesl ze čtvrtfinálového duelu s Belgií (1:0). Do hry se naopak může vrátit útočník Sergio Agüero, který se potýkal od závěru základní části turnaje se stejným problémem.

Di María si poranil stehno, jeho start v semifinále je nejistý

Záložník argentinské reprezentace Ángel Di María si ve čtvrtfinálovém utkání mistrovství světa s Belgií (1:0) poranil pravé stehno. Šestadvacetiletý hráč Realu Madrid byl vystřídán ve 33. minutě zápasu s Belgií poté, co se zranil při střeleckém pokusu. Jeho start ve středečním semifinále je zatím nejistý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele