Další články

Ángel Correa nahradil v nominaci Gonzáleze

Argentinské reprezentaci na fotbalovém mistrovství světa v Kataru nepomůže zraněný křídelník Nicolás González. Trenér Lionel Scaloni místo něj povolal Ángela Correu z Atlética Madrid.

Correa není spokojen se svou rolí, zvažuje odchod z Atlética

Ángel Correa má za sebou nejgólovější sezonu v dospělé kariéře, paradoxně se mu ovšem dostávalo menšího vytížení než v předchozích letech. I proto se nyní rozhlíží po možnostech, kde by se mu dostalo důležitější role.

Atlético Madrid prodloužilo s útočníkem Correou

Ángel Correa spojil i svoji další budoucnost s Atléticem Madrid. Argentinský reprezentant se s Colchoneros dohodl na předčasném prodloužení smlouvy do roku 2026...

Atlético může odletět do Portugalska, další testy vyšly negativně

Hráči Atlética Madrid mohou odcestovat do Lisabonu, kde je ve čtvrtek čeká čtvrtfinále Ligy mistrů s Lipskem, za které nastupuje český reprezentant Patrik Schick. Po nákaze dvou hráčů koronavirem vyšly další testy zbytku španělského týmu negativně. "Rojiblancos" o tom informovali na svém webu. Zveřejnili i jména nakažených, kterými jsou obránce Šime Vrsaljko a útočník Ángel Correa.

Correa se po operaci srdce stal hráčem Atlética

Talentovaný argentinský fotbalista Ángel Correa se po úspěšné operaci srdce stal definitivně hráčem Atlética Madrid. Na přestupu se dohodl již na jaře, ale po zjištění zdravotních problémů byla smlouva pozastavena. Původně pětiletý kontrakt byl o půl roku zkrácen, aby byla zachována jeho platnost do jara 2019.

Atlético Madrid kupuje mladého útočníka Correu

Atlético Madrid oznámilo, že dojednalo příchod talentovaného Ángela Correy ze San Lorenza. K dokončení přestupu zbývá pouze úspěšná zdravotní prohlídka devatenáctiletého útočníka. Přestupovou sumu Atlético nezveřejnilo, podle španělských médií se pohybuje kolem deseti milionů eur.

Nakaženými hráči v Atléticu jsou Correa a Vrsaljko

Bez Argentince Angela Correy a Chorvata Šimeho Vrsaljka se bude muset obejít Atlético Madrid v závěrečném turnaji Ligy mistrů v Lisabonu. Právě tito dva fotbalisté měli pozitivní test na koronavirus a s týmem proto do portugalské metropole neodcestovali.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele