Nakaženými hráči v Atléticu jsou Correa a Vrsaljko

12.08.2010, 17:56
Aktuality
Bez Argentince Angela Correy a Chorvata Šimeho Vrsaljka se bude muset obejít Atlético Madrid v závěrečném turnaji Ligy mistrů v Lisabonu. Právě tito dva fotbalisté měli pozitivní test na koronavirus a s týmem proto do portugalské metropole neodcestovali.

Zbytek týmu Atlética musel absolvovat nové kolo testů. U všech hráčů i členů realizačního týmu dopadly negativně, takže dohrání letošního narušeného ročníku milionářské soutěže nebylo ohroženo.

Atlético se rozhodlo zveřejnit identitu obou fotbalistů, aby zabránilo šíření dalších spekulací. Oba hráči neměli trpět žádnými symptomy onemocnění, oba jsou nyní v izolaci.

V Lisabonu se Atlético ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká ve čtvrtek s německým Lipskem. Závěrečný turnaj pro osm nejlepších se hraje na jeden zápas až do finále.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dva dny starou zprávu dávat dnes? Opravdu? Fiši Fiši, už ani včasnost nepatří mezi tvé silné stránky.

Reagovat
REPLIKATOR

Za trest veřejně prospěšné práce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele