Atlético Madrid prodloužilo s útočníkem Correou

04.01.2022, 10:57
Aktuality
Ángel Correa (© AFP)
Ángel Correa spojil i svoji další budoucnost s Atléticem Madrid. Argentinský reprezentant se s Colchoneros dohodl na předčasném prodloužení smlouvy do roku 2026...

Šestadvacetiletý ofenzivní univerzál dorazil do Atlética na začátku roku 2015 a postupně se zařadil ke stálicím Rojiblancos, kterým pomohl vyhrát Evropskou ligu nebo ligový titul.

Correovi se nejvíce povedla minulá sezona, v níž s madridským klubem opanoval LaLigu, k čemuž přispěl devíti góly a stejným počtem asistencí. Za to se nyní dočkal odměny v podobě nového kontraktu, jenž Correu na Wanda Metropolotitano udrží další čtyři roky.

Rodák z Rosaria za Atlético Madrid odehrál 305 soutěžních zápasů s bilancí 53 branek a 51 asistencí, více startů si ze současného kádru připsali jenom Koke (519) a Jan Oblak (323).

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru, atleticodemadrid.com

Komentáře (153)

Přidat komentář
Jardman

Nic moc

Reagovat
Raul=Real

Simeoneho chcu kedy konecne odvolať? Az ked s tym kadrom co ma k dispozicii dostane nakladacku od United a skoncia mimo top4 v lige

Reagovat
ACSeRw!n

takze Haaland fakt do Barcelony

Reagovat
Majk91

Erling Haaland podepíše smlouvu s Barcelonou, pokud prezident Laporta uvolní potřebný platový strop kvůli LaLigy. Útočník nechce hrát s Mbappém v Realu Madrid, chce být vůdce svého nového týmu. Mino Raiola to Laportovi slíbil. Částka přesáhne 100 milionů eur. V této částce jsou započítány i provize a možný příchod dalšího hráče, například Mazraouiho, pravého beka Ajaxu, kterému končí smlouva a Barcelona má o něj zájem.

Haalandova smlouva v Barceloně by mohla být na 3 + 2 roky s přibližným platem 30 milionů eur hrubého. Aby se podpis uskutečnil, potřebuje Barça uvolnit plat, a proto by mohla prodat hráče, kteří se nyní zdají být neprodejní. Pravděpodobný příchod Moraty tuto operaci nějak neovlivní. [deportescuatro]

Reagovat
sokar

neuverím, pokiaľ sa k tomu nevyjadrí Jedi knight, on nám vysvetlí, že to nie je možné, a že jeho prestup je naším vlhkým snom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těchto předčasných zpráv budou do léta ještě desítky. Barca bude mít na jeho zisk solidní šanci, pokud si zajistí místo v LM na příští sezonu, prokáže herní i výsledkový progres a pročistí kádr, aby si jeho příchod vůbec mohla dovolit. Do tý doby je předčasný o tom vůbec mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nedokážu představit, kde na to chcete vzít peníze. Haaland chce poměrně extrémní plat + ten přestup bude taky něco stát (+- 75 mega) a nemusíme se bavit o tom, že bude potřeba posílit i na jiných postech.. nemůžeš spoléhat na Haalanda na hrotu a na Piquého s Alvesem vzadu, Busqetsem ve středu apod.. Ale těm informacím o jeho nezájmu hrát s Mbappém věřím.. Chce být hlavní hvězdou týmu.

Reagovat
Majk91

Tak jasné, že prv je nutné predať (zbaviť sa) nepotrebných hráčov a kvalifikovať sa do Ligy majstrov, bez toho je Haalandov prestup prakticky nemožný. Ale verím tomu, že ak sa nám to podarí, tak Laporta toho Haalanda privedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid think it's possible to sign BOTH Mbappé and Haaland next summer and are OPTIMISTIC about it. @marca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Hmmm pro oziveni ligy je urcite treba aby Erling a Kylian hrali proti sobe. Ale videt Barcu v tomhle srabu jeste chvilku zvladnu.

Reagovat
misinho7

Jebat na oživenie ligy. Kebyze je sanca mat utok Vini, Haaland, Mbappe podme do toho. Marca dnes uz špekulovala ako by to Carlo postavil kebyze prídu obidvaja a hrat bude samozrejme aj Karim čisto Fifa zostava.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
teenz

Myslim ze je docela jisty, ze se Erlingovi moc nechce do tymu s Kylianem.

Reagovat
Reggie

Reagovat
herbage

jestli může reálně být nějaká konkurence útoku Messi, Neymar, Suárez, tak po pár letech to může být tohle trio

Reagovat
technecium

Ani nahodou, Mbappe i Haaland jsou na to moc strojovi. MSN byla extaze kreativity.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

a nechce hrať mbappe st-cko ? sice povodne bol na kridle ale v PSG hrá primárne ST.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Vždyť je to z pohledu Erlinga naprosto mimo. On by k nám asi šel, ale na 99% ví že příjde Kylian a na dalších 99% ví že Karim bude hrát i kdyby měl jednu nohu. Kdyby Karimovi končila smlouva a měl namířeno do Lyonu, tak to je asi něco jiného. Takhle to je celkem obtížná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemovi je 34 a v lete bude mit rok do konce smlouvy. Leta se prezentuje jako nesobecky hrac, ktery maka pro tym. Ja nevim no, ja doopravdy v jedny adaptacni sezone kdy Benzema bude pomalu predavat zezlo a pusobit v roli mentora nevidim takovy problem.

Ja v tomhle fakt neironicky souhlasim s misinhem vyse. Pokud mame sanci ziskat oba a Haaland k nam (i pres vsechny tyhle otazniky s Benzemou a Mbappem) chce, tak by jsme meli ziskat oba. Jebat na nejaky oziveni ligy v podobe souboje Real (Mbappe) vs Barca (Haaland). A pokud by to opravdu nefungovalo, tak Haaland ma stejne obrovskou resale value (a Raiolu jako agenta, ktery ho bude cpat do prestupu, aby si namastil kapsy). Za par let ho prodame za stejny, ne-li vetsi prachy.

Reagovat
teenz

Benzemovi je 34, ale zažívá postupně nejlepší léta ve své kariéře a sám nemá problém prodlužovat smlouvu o jeden rok tzn. může tu být klidně ještě v pohodě 2 roky v základní sestavě. Neumím si představit situaci, že příjde Kylian s Erlingem a najednou z ničeho nic odstřelíme Karima, kterej si to za a) nezaslouží a za b) není to aktuálně třeba a za c) funguje souhra s naším aktuálně nejlepším hráčem Vinim. Ale na druhou stranu souhlasím s tím, že pokud by se dal koupit, je třeba to zkusit. Napíču situace.

Reagovat
misinho7

No je jasne ze Karim tu este nejaku dobu pobudne, podla mna v tej forme moze hrat este dva roky, ale zas ked je sanca dostat Haalanda ktoreho mozme mat na dalsich 10 rokov tak by to bola chyba neskusit. Ale jasne situacia je nahovno. Asi to cele padne na tom probleme ze s Mbappem v jednom time nebudu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

A proč by se měl Haaland dělit o slávu. Nikde neřekl, že k vám chce. Barcelona je pro něj zajímavější tím, že bude hlavní Star. A myslím si, že do budoucna má ten tým tak velkej potenciál, že si nedovedi tvrdit, že musí hned k vám.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z vašeho pohledu by to samozřejmě bylo super, ale nedokážu si představit, že by do toho Haaland za takových podmínek šel. Už spolupráce s Mbappém sebere každýmu z nich určitý počet gólů, tohle by byl ještě větší extrém. Na to mi přijdou oba (Haaland i Mbappé) až příliš sobečtí a to vůbec nemyslím ve zlém.

Reagovat
Ed_Hazard

Kde vy vlastne všetci beriete, že je Haaland taký sólista a ego mu nedovolísť niekam, kde je aj iná hviezda?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Nějak nevidím důvod, proč by měli chtít navzájem hrát spolu.

Reagovat
JM

Co třeba ten, že by společně mohli opanovat Evropu a vyhrát všechny týmové trofeje, které existují, klidně několikrát. A za pár let by jeden mohl odejít a dokázat teda všem, že je nejlepší i individuálně právě on.

Reagovat
Visca el barca

O tomhle ta dnešní generace přesně není no.

Reagovat
Jordi Alba

Silně pochybuju o tom, že aspoň jeden z nich by o tom takhle přemýšlel. Třeba u toho Haalanda si nedovolím tipovat, kam má reálně namířeno, ani bych se nedivil, kdyby to ještě on sám nevěděl. Oba jsou mladý, oba velmi pravděpodobně toho hodně dokážou, oba mají na to táhnout velkoklub jako jeho největší hvězda. Bayern má Lewu, kterej má sice věk, ale pravděpodobně nebudou chtít přistoupit na ty všechny možný bonusy atd, co přestup Haalanda budou doprovázet, u vás by to odsral Benzema a nějaký to, že by hrál Benzema, Haaland, Vinicius a Mbappe spolu základ je fakt roztomilý. City těžko říct, ty si už tak nějak zvykli hrát bez hroťáka nebo se dřevem Jesusem. Pep z každýho dokáže udělat 2x lepšího fotbalistu, ale nějak se mi ten Haaland do toho jejich stylu nehodí. My na něj možná nemáme ani peníze + hlavně z týhle 4 jsme momentálně nejslabší. PSG pochybuju. A nebo se mýlím, podepíšete oba a my se na to můžeme vysrat.

Reagovat
Jordi Alba

Jediný, proč si myslím, že máte reálnou šanci podepsat oba je to, že Peréz by neměl problém ze dne na den říct Benzemovi sbohem a pokusit se o oba.

Reagovat
JM

Tak s tím já přesně počítám taky. Že v tom scénáři by prostě skončil Benzema. Samozřejmě nějaká FIFA sestava s Benzemou, Mbappem, Viniciusem a Haalandem je nonsens - to vůbec neberu vážně.

Já si třeba taky absolutně nedovolím odhadovat, kde Haaland skončí, protože to dost možná neví zatím ani on sám. Nicméně jsem nabízel pohled na věc, jak by spolu teoreticky mohli skončit v jednou týmu. Protože takové to kategorické, že spolu prostě v žádném případě nebudou hrát v jednom týmu (jak tady mnozí píšou) se mi nelíbí. Stát se může cokoliv.

Navíc mi vadí, jak to někteří berou pomalu jako fakt a skálopevně to tvrdí, že spolu oni dva prostě ne. Nezaznamenal jsem že by jeden z nich třeba takového řekl nebo nazančil. Naopak Raiola řekl, že Haaland klidně může hrát bok po boku s Mbappem v jednom týmu (je samozřejmě otázka jakou má tohle vypovídající hodnotu no)

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Neymar šel taky k Messimu. Ale byla to chyba.

Reagovat
Jordi Alba

Tak tam úplně nehrozilo, že by zastínil Messiho.

Reagovat
valloire

Fotbalově na to měl, ale ne v Barceloně.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Nevim co je na tom k smíchu. Na Messiho se všechno hrálo. Bejt to jinde, tak by to tak nebylo.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je těžký posoudit, oni si na tom hřišti rozuměli, takže z toho těžili oba, zas kde jinde by měl takovej servis přihrávek jako od Messiho a gólama se k Messimu nepřibližoval. Jako jasně, můžeme se bavit, že na jednu stranu "schytal" do útoku k Messimu zrovna ještě Suareze, kterej ty góly střílel taky jak na běžícím páse. Nicméně Messi tu svojí genialitu i góly dokazoval před i po Neymarovi, zatímco Neymar se v tomhle Messimu prostě nepřibližuje nikde.

Reagovat
valloire

V reprezentaci, kde je to tak nějak srovnatelný, je lepší. Jde mi o to, že Neymar přišel do Barcelony, kde kraloval Messi a těžko se to pak mohlo točit okolo něj. Pamatuju to období, kdy byl Messi zraněnej a Neymar ho plně i statisticky zastoupil.

Reagovat
Jordi Alba

Ne.

Reagovat
valloire

ale ano

Reagovat
vilp

Mně teda přijde ta představa, že Karim, co hraje životní fotbal a poslední tři sezony je nejlepším hráčem týmu, najednou bude celý žhavý někomu předávat žezlo a dělat back up, úplně mimo. Navíc Florentino miluje pokemony, ale na svoje koně s výkonností nesahá, pokud tam nevzniknou nějaký osobní problémy.

Reagovat
Reggie

Reagovat
valloire

Tohle je na tu Barcu na dně.... Jinak souhlasím s impem, jestli můžem mít oba, tak do toho. Benzín může zase plnit to, co s CR, můžou hrát všichni.

Reagovat
teenz

Yo, normálně budeme hrát Vini - Karim - Erling - Kylian.

Reagovat
valloire

Tak se to může prorotovat dle formy či zranění. To myslím není problém.

Reagovat
teenz

Yo, naprosto ideální hráči pro rotování.

Reagovat
valloire

to se podá

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Reggie

Reagovat
teenz

A nebo je pravda, že ho můžeme nechat rozehrát ve slabším týmu jako Barca a pak si pro něj dojít.

Reagovat
valloire

to bych se regulérně posral.

Reagovat
Visca el barca

Nádhera. Samozřejmě priorita je LM. Pak věřím, že přijde.

Reagovat
DelPiero137

Ten plat je zvrateny. To dostal Leo s Christianom po niekolkych historickych sezonach. Nor ma zatial len potencial.

Reagovat
blaugrana

Umtiti a Bale su dve najväcsie ........ v spanielskom futbale. A Coutunho detto.

Reagovat
Hristo Stoichkov

José Bordalás (Valencia coach) "Barça have a debt of 300 million euros and have signed Ferran Torres. And on top of that they will sign Morata, and the president announces more signings, even Haaland. Where is the fair play here?"

Tak tenhle komik už se stal stejně jako mnozí angličtí novináři odborníkem na finanční situaci Barcy .

Reagovat
CHONG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak než brečením se to asi nazvat nedá, když Barca nemůže Ferrána zaregistrovat kvůli pravidlům fair play a někdo si u toho dokáže stěžovat, kde v tomto případě je zmíněný pravidlo .

Reagovat
el Principito

Tome, máš tady komentáře ke všemu a teď jen nicneříkající smajlík? Teď komentuj

Reagovat
CHONG

Co na tom chceš komentovat, ta vaše ukřivděnost kvůli všem a všemu je všeříkající A nazývat Bordaláse komikem, když na lavičce mého oblíbeného týmu sedí Xavi, to je tady odvaz

Reagovat
el Principito

Reagovat
roman1978

až na to, že tady není nikdo ukřivděný. to bordalas, ten přiblblý kašpar dělá ukřivděného a komentuje něco, o čem nic neví. to on fňuká a fňuká veřejně.

Reagovat
Billy McClane

Jasne. Roman1978 vie o tom urcite viac ako dlhorocny trener v spanielskej lige

Reagovat
roman1978

co to meleš. jako vždy jsi nepochopil jednoduchý, psaný text. kde píšu, že o tom vím víc?

já o tom nic nevím a nikde to ani netvrdím. a mimo pár lidí z nejužšího vedení barcelony o tom neví vlastně nikdo.

já jen tvrdím to, že bordalas určitě nic neví o aktuální finanční situaci v jiném klubu. tak nemá proč veřejně brečet.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Cracker10

Dneska je kazdy odbornik

Reagovat
el Principito

blbeček

Reagovat
Kily

už jenom z principu by z Valencie podobná prohlášení přicházet neměla, kdysi měla dluhy 600 mega (a dost možná je pořád má, Lim to tam má těžce u zádele a jeho dcera je vůbec kandidátkou na blbku roku), evropské poháry ale hrála v klidu dál a pak jen z dálky sledovala, jak o účast v nich přišla Mallorca, která oproti Valencii dlužila naprosté minimum

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

to je kašpar , asi barce procházel účetnictví

Reagovat
valloire

Já jo a jste švorc.

Reagovat
Kluivert9

Ale na Haalanda to bude stačit

Reagovat
roman1978

To skoro celou historii. Nic nového. Asi tak jako vy.

Reagovat
valloire

To zas ne, prachy jste měli vždycky. No ale teď je nemáte.

Reagovat
Phillipinho

Angelitooo

Reagovat
blaugrana

Tak Coutinho na hostovacku do Anglicka? Dat mu podmienkuy ze bud, kyvne nw nizsi plat v klube kde bude hostivat, ked tak chce strasne na MS alebo tribuny na konca kontraktu. Umtiti detto.

Reagovat
2miguel1

nech uz vypadnu obaja. S nimi aj Dembele.

Reagovat
CHONG

Co ten Mbappé? Prý nabízíme 50 mega, abychom ho přivedli už teď...

Reagovat
Svatej

Jasny, 50 mega jim naprosto zmeni raz sezony

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Jordi Alba

Tohle asi toho Al-Khelaifiho nevycuká, když nepřijal těch 100 nebo kolik před půl rokem.

Reagovat
Ed_Hazard

180M ak si dobre pamätám. Šialené ako mali taký veľký balík peňazí u prdele

Reagovat
Jordi Alba

Jaj, tak to už ujde, to se docela divím, že to nevzal. Jsou nějaký spekulace o tom, jakou smlouvu mu PSG nabízí? Jestli furt šejk čeká, že mu zavře hubu penězma, nebo prostě chce tu LM hlava nehlava, tak to chce zkusit s trojkou Mbappé, Messi, Neymar i přes to, že mu Kylian udělá pápá zadara ?

Reagovat
JM

Prý je to blbost

Reagovat
zasranej malíř

Lunin-Nacho-Alaba-Militao-Marcelo-Casemiro-Camavinga-Valverde-Hazard-mariano-Rodrygo

Reagovat
Ed_Hazard

Ale fajn

Reagovat
blaugrana

Mingueza je fakt parodia na obrancu

Reagovat
Lemiux66

Jak nema nikoho napravo, tak je polovicni. Na stoperu je o dost jistejsi. Ale to my vime. Dembic jinak hroznej labil. Jutgla se mi libil.

Reagovat
blaugrana

nj, v stvorclennej obrane je to celkom ok, ale Garcia nie je o nic lepsi...k Araujovi to bude chciet niekoho...sen by bol Kounde...spekuluje sa o De Ligtovi v lete, ale ten je tiez vareny peceny v Juve...

Reagovat
Lemiux66

Ronald mimo tech obcasnejch klukovin, jako treba dnes, je ok. Skoda hlavy Lengleta, fyziologicky i technicky optimalni bek a ja verim, ze kdyz si to v hlave srovna tsk porad muze byt o poznani lepsi a hlavne tolik nekiksovat. Ja bych koupil Azpiho… mit ovladac a manazera.

Jinak pro Riquiho asi definitivum. Uplne zbytecnej. Kez by ho tam zapomneli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypichnete mi nekdo prosim oci. I pres ten gol ted hrajeme uplne katastrofalne. Tretiligovy tym nas konstatne pressuje a my vubec nevime jak se s tim vyporadat.

Reagovat
misinho7

akoze este je skoro nieco hovorit ale..zacina to podobne ako rok 2015 pod Carlom..na jesen 2014 masina(teraz to sice nebola masina ale uz mame luxusny naskok, dobra hra atd), a potom prisiel novy rok prehra a slo to z kopca...

Reagovat
CHONG

První kolo CdR bych fakt neřešil...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kombinovaný sestavy, snížená motivace, extrémní nasazení soupeře. To je každý rok pouze o tom nějak postoupit.

Reagovat
CHONG

Koneckonců ty dnešní výsledky prvoligových týmu jsou všeříkající.

Reagovat
Raul=Real

Tak to bude ešte zaujímavé

Reagovat
Raul=Real

Asensio ako inak stastie jak prasa...Edenik asistencia

Reagovat
Raul=Real

iSCOOO jeden gol vacsia komedia ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt genialni zapas.

Reagovat
misinho7

ABC: Real Madrid neuvažuje o prestupe Hålanda

ten isty novinar co aj poprel Rudigera, vraj Real nechce robit zlu krv v kabine ked bude mat 4 hviezdy a chcu sa sustredit na Mbappeho.. vraj by sme ponho sli rok ked skonci Karimovi zmluva, to tam uz ale podla mna nebude...sice ta FIFA predstava je pekna ale nema sancu to asi fungovat no

Reagovat
Tony Stark

Mbappé je síce hviezda, ale stále nie "naša". Vinco má ešte ďaleko od hviezdy a Karim na vrcholovej úrovni môže hrať koľko ? 2-3 roky maximálne ?

Ak je šanca na podpis Haalanda, treba to využiť. Aj na úkor Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jsem Haalanda nechtel.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CHONG

Je to poleno.

Reagovat
patas92

Haaland > Mbappe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dayman

Stejne Perez Haalanda nechtel.

[Jorge Ramos, ESPN] Florentino Pérez wants Erling Haaland to sign for Barcelona. He wants to recreate the Ronaldo - Messi rivalry with Mbappe - Haaland, because he knows it sells.

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

Jako že by k nám přišel Haland nevěřím ani za mák, ale pokud by se to nějakým zázrakem stalo, tak už jenom za to praskání cévek v madridském táboře (samozřejmě obrovská kvalita a potenciál na GB) by to jistě stálo Pojď Erling!

Reagovat
roman1978

a největší sranda by byla, kdyby přišel erling do barcelony a madrid neudělal mbapeho.

Reagovat
Reggie

Tak to bezpochyby

Reagovat
Ed_Hazard

Myslim ze takyto scenar by ste najviac prezivali vy Mna by to teda nijako nerozhodilo

Reagovat
2miguel1

Ja teda chcem, aby bol Mbappe v Reale a Håland v Barcelone.

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak ja chcem tiez Kyliana. Ale ak neprestupi, neplakal by som kvoli tomu. Vies ako to myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, máte přece Hazarda a Balea

Reagovat
Reggie

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf. To co je za vystrel do prazdna? Jak to suvisi? Ci si autista alebo ta len cely zivot spoluziaci bili?

Ale teda zareagujem na ten tvoj random komentar - Bale v lete odchadza a Hazard tipujem tiez.

Reagovat
valloire

autista

Reagovat
Reggie

Jojo, vas urcite ne, jen se tu opakovane navzajem (ne vsichni) ujistujete, ze Mbappe je prece tutovka a ze Haland pujde kamkoliv, jen ne k nam. Idealne k vam

Reagovat
Ed_Hazard

A to sa ako vylucuje? Aj ja som presvedceny ze pride. Ale ak by sa to cele zvrtlo, tak ma to uprimne moc nerozhodi. Rozhodit by to malo skor jeho.

Reagovat
Reggie

Vylucovat se to nemusi, jenom ty pises, ze bysme to nejvic prozivali my. Přitom tady od nekterych vasich porad dokola ctu, ze k nam Haland rozhodne nepujde. Coz si mimochodem myslim i ja. Tak jenom k tomu, ze bychom to vic prozivali my, je to oboustrany. Dokonce krome Viscy se k tomu podle me nikdo nejak extra neupina, na druhou stranu Jedi a neni urcite jidinej to tady sere porad dokola, takze to k tomu

Reagovat
CHONG

Tak Mbappé tutovka snad je a vám ten úsměv na rtech rychle zmrzne, až vám Haalanda vyfoukne váš milovaný Pepek

Reagovat
Reggie

Tak úplně nevím, o jakým úsměvu je řeč, už jsem to psal dvakrát, že tomu nevěřím ani trochu. Takže já určitě zklamenej nebudu, maximálně budu nadšenej a poseru se smíchy, jak tady budou pusinky fňukat, že s tím dluhem přece není možný, aby k nám přišel . Pokud se stane zázrak ovšem...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
rominhoFCB

Podla munda Barcelona opat prejavuje zaujem o Renata Sanchesa z Lille, ktory by mohol prist uz v zime.

Bez ohladu na serioznost tejto spravy by som rad pocul vas nazor na talent, formu a zmyselnost prichodu tohto hraca. Sleduje ho niekto ?

Reagovat
Eichel

záloha mi nepríde s pedrim, de jongom, nicom a gavim taký problém.. skôr je potreba posilovať v útoku a obrane.. radšej by som videl posilu na iný post... napr. Gayu na LB, stopéra do základu a krídlo/hrot... nejak mi nedáva zmysel prečo ísť práve po CM, ak teda sa Frankie nebude predávať alebo sťahovať na CDM miesto Busa

Reagovat
blaugrana

Gaya dojde urcite a na CB bude asi realny Christensen, i ked ten sa da asi sotva radit do topu stoperov. De Ligt nechutne drahy, Pau Torres ze siel hodne dole. Diego Carlos by nemusel byt tiez zly, Kounde asu ManU. Uvidime.

Reagovat
Eichel

za Gayu budem fakt rád, ale z Christensena nemám absolútne dobrý pocit, ten chlapec je labil a dobrý futbal hral len keď sa hralo na 3 vzadu, ešte nedávno ho fanúšikovia vyhadzovali, to vidím ako jasný fail.. Ten zbytok stopérov znie fajn, ale podľa mňa si ich nebudeme môcť dovoliť. A napríklad si neviem si predstaviť, že budujeme nanovo platovú štruktúru a privedie sa De Ligt.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/rw4cb9/the_accounting_trick_behind_barcas_481m_of_losses/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Koho zajímá, jak má Laporta vymyšleno se z tý relativně bezvýchodný situace dostat a za cenu jedný protrpěný sezony s osekanými platovými náklady se vrátit zpátky. Pro mě osobně dost zajímavý čtení .

Reagovat
Visca el barca

Slušná hra s účetnictvím Laportovi věřím jako nikomu a pro budoucnost klubu byl i odchod Messiho to nejlepší co mohl udělat.

Reagovat
Kluivert9

To sem vůbec nedávej, tady se smí jet jen linka, jak je Barce ve sračkách a bude se z toho dostávat desítky let...

Reagovat
misinho7

Inac Vini uz podla trasnfermarketu treti najdrahsi hrac sveta. Hned za Mbappem a Haalandom

Reagovat
EaP

Super. A Fati mal este minuly rok pred zranenim 90 mega. Ale fajn, teraz mal slusnu formu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska by prý mělo být ofiko hostování Coutse do Aston Villy . Snad se tam dokáže nakopnout, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
Eichel

Vieme aj ako to je s prípadnou opciou? Zatiaľ som zachytil len info, že platíme menšiu časť platu a jednalo sa o nepovinnej opcií ale nič konkrétnejšie.

Reagovat
2miguel1

Bude aspon miesto pre Ferrana na registraciu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

ta Cou mal kyvnut na znkzenie a AV pokryje dokonca cely jeho plat...to by bolo sweer

Reagovat
valloire

Barca je ve sračkách a bude se z toho dostávat desítky let.

Reagovat
patas92

Do dvou let litul, o flašku

Reagovat
patas92

*titul

Reagovat
valloire

čteš ty diskuze nebo ne?

Reagovat
patas92

V poslední době jsem moc neměl čas, je v nich něco zajímavého?

Reagovat
valloire

Kluivert907.01.2022 10:06#

To sem vůbec nedávej, tady se smí jet jen linka, jak je Barce ve sračkách a bude se z toho dostávat desítky let..

Reagovat
patas92

Aha, takže souhlasíš, že nejpozději 2024 Barca vyhraje titul

Reagovat
valloire

jasně že jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele