Pirlo o odchodu z Milána neuvažuje

07.06.2008, 20:30
Aktuality
Do AC Milán v létě zamířil Mathieu Flamini a italský klub zřejmě bude muset nějaký z jeho záložníků opustit. Určitě to nebude Andrea Pirlo, který již odmítl nabídky z Anglie a Španělska.

"V Miláně se cítím dobře a jsem spokojený. Před několika lety mohla být situace jiná. Milán mohl spadnout do Serie B a tehdy existovala možnost, že bych odešel. Nyní jsme v Serii A a i když jsme se nedostali do příštího ročníku Ligy mistrů, tak jsme uprostřed něčeho zvláštního," prohlásil italský reprezentant.

"Vyhrál jsem jenom jedno Scudetto, nyní chci další. Měl jsem nabídky ze Španělska a z Anglie. Potěší vás, že o vás stojí takové věhlasné kluby, ale já jsem v nejsilnějším týmu světa a nemám v úmyslu odejít," dodal Pirlo.

Jedním ze zájemců o Pirlovy služby je údajně také Barcelona a předevšímpak její trenér Josep Guardiola. Ten se s italským záložníkem sešel již během svého angažmá v Brescii. "Jestli bych šel do Barcelony. Možná. Guardiolu znám z Brescie a možná vě mně vidí kousek sebe, ale nikdy jsem s ním o tom nemluvil," říká Pirlo na téma stěhování do Barcelony.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by bola pre nas velka strata..i ked mu tato sezona nevysla myslim ze je to klucovy hrac pre AC...

Reagovat
GEGE

nenahraditelny hrac sice mel tuhle sezonu slabou ale i tak musi zustat uz se tesim na jeho vykony na euru

Reagovat
smazaný uživatel

Barca chce mohutně posilovat - a pak někdo bude nadávat nesmislně Realu, že koupí jednu megastar Barca jich koupí raději 6

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslně - fuj já jsem prase

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím přišla pouze 1 "megastar" - Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak star jedna, ale známých hráčů už přišlo více..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono velkokluby jen velmi vyjímečně koupí někoho neznámého, to pak je většinou nějaký mladý talent a ty Barca nepotřebuje kupovat, když jich má plnou akademii

Reagovat
Tsigi

Kdyby odešel, musel bych si oblíbit i Barcelonu. Génius obrovská osobnost. Můj nejoblíbenější hráč AC.

ale já jsem v nejsilnějším týmu světa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak tu píšete že se mu nedařilo tak bych si dovolil trošku spekulovat... Viděl jsem letos úplně všechny zápasu AC Milán a Pirlo a jeho technika prostě to je nádhera sledovat... Ten chlapec ví dobře kam nahrát a daří se to... Zkuste si někdy spočítat kolik udělá za zápas špatných přihrávek... Myslím že vám počítání do třech bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kazdopadne patri mezi nejlepsi zalozniky na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, toho v Barce netřeba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele