Pirlův letní konec v AC je na spadnutí. Rýsuje se přestup do Juve?

24.03.2011, 20:00
Aktuality
V Miláně je dlouhých deset let, stal se ikonou klubu, jenže v červnu mu končí smlouva a není vůbec jisté, že jí prodlouží. Řeč je o Andreovi Pirlovi. Server Goal.com nyní přispěchal se zvěstí, že jednatřicetiletému záložníkovi již nový kontrakt nabídnut nebude a AC Milán opustí. Pokud pak přistoupí na snížení platu, plácne si s Juventusem...

O spojení Pirlo - Juventus se mluví již několik týdnů a zdroj blízký Juventusu pro Goal.com odhalil několik exkluzivních informací. Otázkou je, jak moc jsou důvěryhodné. "Pirlo na konci sezony určitě opustí Milán," tvrdí nejmenovaný zdroj. "AC mu nenabídlo nový kontrakt a nevypadá to, že by se tak ještě stalo. Minulý měsíc už naopak začala jednání s Juventusem."

Pirlo od ledna nehraje, trápí ho svalová zranění i koleno. Ačkoliv na hřišti aktivní není, noviny plní neustále. "Giuseppe Marotta se již sešel s Adrianem Gallianim, kde o Pirlovi mluvili," naráží zdroj na schůzku dvou hlavních představitelů obou mužstev.

"Jednání se neustále posouvají. Jediným problémem je plat. Pokud však Pirlo svých současných 3,5 milionu zredukuje na 2,5 milionu eur, přestoupí do Juventusu," cituje anonyma goal.com. Pokud by se tak skutečně stalo, zkompletoval by Pirlo velkou italskou trojici, když už dříve působil v Interu.

Otázkou však je, jak by zkušeného záložníka přijali fanoušci. Už nyní se ze řad turínských tifosi ozývají protesty, že hráče z tábora velkého rivala nechtějí. Mezi možnými dalšími zájemci je prý i Manchester City, ale aktuálně má k Pirlovi nejblíže Juventus.

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele