Další články

Plzeň prodloužila smlouvy s Čermákem, Pernicou, Hruškou a Sváčkem

Viktoria Plzeň prodloužila smlouvy se čtyřmi fotbalisty - záložníkem Alešem Čermákem, obráncem Luďkem Pernicou a brankáři Alešem Hruškou a Dominikem Sváčkem. Podle klubového webu Hruška během soustředění v Rakousku podepsal kontrakt do roku 2022, ostatní do roku 2023.

Se Slavií si to rozdáme na férovku, řekl plzeňský brankář Hruška

Plzeňský brankář Aleš Hruška výrazně pomohl k domácí výhře 2:1 nad Jabloncem v prvním kole nadstavbové skupiny o titul. Třiatřicetiletý gólman tak oslavil vítězně svůj jubilejní 250. ligový zápas a byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání, největší radost mu však udělalo, že Viktoria stáhla náskok Slavie na dva body a příští týden může v Edenu pražského rivala sesadit z prvního místa.

Můžeme mít dobrý pocit, řekl Hruška po těsné prohře s Realem

Plzeňský brankář Aleš Hruška si premiéru v Lize mistrů odbyl rovnou na stadionu Realu Madrid a proti věhlasnému obhájci trofeje předvedl několik dobrých zákroků. Úterní porážka 1:2 dvaatřicetiletého fotbalistu mrzela, ale z výkonu Viktorie měl dobrý pocit.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Penaltového hrdinu Hrušku mrzel hlavně první gól z Lisabonu

V nastavení druhého poločasu zneškodnil pokutový kop kanonýra Sportingu Lisabon Base Dosta a předvedl několik dalších důležitých zákroků, kterými dlouho držel naděje fotbalistů Viktorie Plzeň na historický postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Přesto brankář Aleš Hruška po prohře neskrýval zklamání, že po výhře 2:1 po prodloužení Západočeši kvůli porážce 0:2 v úvodním utkání v Lisabonu končí.

První gól byl průšvih, zbytečná branka, mrzelo brankáře Hrušku

Brankář Aleš Hruška dělal, co mohl, blýskl se několika zákroky proti gólovým šancím, ani on ale prohru plzeňských fotbalistů 0:2 v úvodním utkání osmifinále Evropské ligy na hřišti Sportingu Lisabon nedokázal odvrátit. Gólmana Viktorie mrzel hlavně první inkasovaný gól v nastavení úvodního dějství po zbytečné ztrátě míče.

Hruška o Partizanu: Bouřlivá atmosféra je pro fotbalistu nejlepší

Brankář Aleš Hruška se hodně těší na očekávanou bouřlivou atmosféru na stadionu Partizanu Bělehrad, kde plzeňští hráči ve čtvrtek zahájí druhé kolo Evropské ligy. Dvaatřicetiletý gólman věří, že od trenéra Pavla Vrby dostane šanci stejně jako v celé podzimní fázi soutěže.

Hruška je za šanci v pohárech rád, v Izraeli chce s Plzní vyhrát

Když v létě brankář Aleš Hruška přestoupil z Příbrami do Plzně, možná ani sám nečekal, že si zachytá téměř ve všech pohárových zápasech. Dvaatřicetiletý gólman dostává v Evropské lize přednost před jedničkou Matúšem Kozáčikem a mezi tyčemi by měl stát i ve čtvrtečním závěrečném utkání skupiny na hřišti Hapoelu Beerševa.

Hruška po vychytaném postupu odmítal plácání po zádech

Původně přicházel jen jako náhrada za zraněnou jedničku Matúše Kozáčika, trenér Pavel Vrba však nakonec dal Aleši Hruškovi šanci i v klíčovém utkání podzimu a zkušený gólman vychytal fotbalistům Plzně postup přes AEK Larnaka do základní skupiny Evropské ligy. Potěšilo ho, že týmu pomohl, ale chválu odmítal.

Trefovalo mě to, řekl Hruška po druhé nule ze dvou zápasů

Brankář Aleš Hruška zahájil angažmá v Plzni nejlépe, jak mohl. Letní posila z Příbrami dostala šanci v obou dosavadních zápasech nové ligové sezony a v obou udržela nulu. Zatímco před týdnem při výhře 4:0 nad Duklou Praha Hruška v permanenci tolik nebyl, dnes v Jablonci řešil mnoho centrů a závarů. Viktoria i díky němu vydřela vítězství 1:0.

Bolek boj o pozici jedničky neprožívá, s Hruškou vychází dobře

Tradiční brankářská jednička Plzně Matúš Kozáčik je na marodce a nestihne začátek sezony. Pro jeho náhradníka Petra Bolka to však neznamená zvýšenou motivaci poprat se o místo v brance s novou posilou Alešem Hruškou. Hlavní je podle něj, aby tým postoupil do Ligy mistrů či Evropské ligy bez ohledu na to, kdo bude chytat.

Plzeň získala Hrušku z Příbrami, zastoupí zraněného Kozáčika

Plzeň získala brankáře Aleše Hrušku z druholigové Příbrami. Jednatřicetiletý gólman přichází jako náhrada za zraněnou jedničku Matúše Kozáčika a s Viktorií podepsal dvouletou smlouvu.

Brankář Hruška doufá, že se Příbram sestupu vyhne

Příbramští zůstali dvě kola před koncem ligového ročníku společně s patnáctou Olomoucí největšími adepty na druhé sestupové místo. V premiéře pod novým koučem Martinem Pulpitem remizovali 0:0 ve Zlíně a navýšili náskok na Sigmu na dva body.

Na fotbalistu listopadu kandidují Hruška, Kopic a Mešanovič

O ocenění pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc listopad se ucházejí mladoboleslavský brankář Aleš Hruška, záložník Jablonce Jan Kopic a bosenský útočník Muris Mešanovič z Jihlavy. Mezi trenéry byli nominováni plzeňský kouč Miroslav Koubek, Roman Kučera z Jihlavy a jablonecký Jaroslav Šilhavý, který obhajuje triumf ze října.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele