Hruškovy skvělé dny: Návrat do reprezentace a narození syna

Brankář Aleš Hruška prožívá skvělé dny. Gólman Mladé Boleslavi se v pondělí po více než třech letech vrátil do národního týmu a navrch se mu dnes narodil třetí potomek - syn Cruiz.

Kolář se učil od Hrušky, teď oba zařídili remízu v Liberci

Když ještě hrál v dorostenecké a juniorské lize, snažil se liberecký brankář Ondřej Kolář něco přiučit od Aleše Hrušky, který tehdy působil v Příbrami. Dnes se oba gólmani sešli proti sobě a měli hlavní podíl na tom, že dohrávka 9. kola fotbalové ligy mezi domácím Slovanem a Mladou Boleslaví skončila 0:0.

Hruška: K remíze v Lyonu chybělo štěstí, to teď mám daleko

Scházelo něco přes minutu základní hrací doby a brankář Aleš Hruška by v Lyonu vychytal Mladé Boleslavi cennou remízu. Osmadvacetiletému fotbalistovi prý k chycení střely Clintona N'Jieho v odvetě 3. předkola Evropské ligy (1:2) víc než pár centimetrů chybělo štěstí, na které v poslední době marně čeká.

Hruška: Zápas s Lyonem pro mě byla krutá zkušenost

Brankář Mladé Boleslavi Aleš Hruška byl po prohře 1:4 s Lyonem hodně zklamaný. Úvodní domácí zápas 3. předkola Evropské ligy proti favorizovanému soupeři označil za krutou zkušenost, protože prý ze tří střel dostal čtyři góly.

Mladá Boleslav získala na hostování Wágnera a Hrušku

Mladá Boleslav získala do útoku druhou posilu z Plzně v podobě Tomáše Wágnera. Kluby se dohodly na ročním hostování s opcí. Rovněž na rok formou hostování přichází z Příbrami brankář Aleš Hruška, pobyt v Příbrami si naopak prodlouží kmenový útočník Mladé Boleslavi Jakub Řezníček.

Brankář Hruška měl v Příbrami nehodu, škoda je dva miliony

Příbramský brankář Aleš Hruška měl po nedělním vítězném utkání s Brnem nehodu. Jeho vůz McLaren dostal v Příbrami na mokré vozovce smyk a narazil do osvětlení a dvou dopravních značek. Při kolizi nebyl nikdo zraněn, uvedl server pribram.cz. Policie vyčíslila škodu na dva miliony korun.

Teď už je to opravdu špatné, připustil hradecký Kulič

Přestože v Hradci Králové nechtějí boj o záchranu vzdávat, jejich nejzkušenější hráč Marek Kulič připustil, že po bezbrankové remíze s Příbramí je situace už hodně špatná. Dvě kola před koncem ztrácejí na nesestupové příčky tři body a navíc je čekají těžké zápasy se Slavií Praha a Plzní.

Brankář Hruška pomohl Příbrami k tříbodovému zisku na Slovácku

Jedním z hlavních pilířů Příbrami při překvapivém vítězství v Uherské Hradišti nad Slováckem byl sedmadvacetiletý brankář Aleš Hruška. I když v úvodu druhého poločasu chytl několik střel protivníka, nejvíce se Hruška zapotil při velkém tlaku Slovácka v posledních deseti minutách.

Slovácko po prohře s Příbramí žehrá na špatnou produktivitu

Už výsledky v přípravě signalizovaly, že slabinou Slovácka v letošním ligovém ročníku zřejmě bude produktivita a první ligové kolo to potvrdilo. Hráči Slovácka včera proti Příbrami zahazovali jednu vyloženou šanci za druhou a stálo je to dobrý start do nejvyšší soutěže.

Hruška rád odložil dovolenou

Snový konec sezony si vychutnává brankář Aleš Hruška. Nejprve skvělými výkony pomohl k záchraně podceňované Příbrami v nejvyšší soutěži a dnes se poprvé objevil i na srazu reprezentace před její cestou na přípravný turnaj Kirin Cup v Japonsku.

Stanner dostal za kritiku sudích důtku

Disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu udělila mladoboleslavskému trenérovi Karlu Stannerovi důtku za nemístnou kritiku rozhodčích po utkání se Spartou Praha. Komise současně zahájila řízení se Zbrojovkou Brno za incident během utkání se Slovanem Liberec, kdy pořadatel nepřiměřeně napadl jednoho z fanoušků.

Příbramský Hruška vychytal svého kamaráda mezi tyčemi Bičíka

Kuriózní situaci v podobě přímého souboje obou brankářů dnes viděli diváci v utkání 20. kola ligy mezi Příbramí a Libercem. Severočeši celý zápas marně dobývali domácí obranu, až je málem v nastavení spasil gólman David Bičík. V posledních sekundách se vydal přes celé hřiště podpořit rohový kop, dostal se k hlavičce, ale radost z vyrovnání mu zkazil skvělým zákrokem jeho kamarád v příbramské brance Aleš Hruška.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele