Můžeme mít dobrý pocit, řekl Hruška po těsné prohře s Realem

24.10.2018, 08:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
Riviera Kid

Škoda. Tenhle Real byl k poražení.

Reagovat
Franck

To jo no. Vítěz Ligy mistrů a vítěz České ligy

Reagovat
anarchochuligan

Real prohrát s Plzní = SCI-FI

Reagovat
anarchochuligan

A tak uboze odchozený zápas jsem od Realu dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad "dobrý pocit" z prohry.

Reagovat
Puskas

A proč ne? Prohrát těsně s nejlepším klubem posledních let, podle všeho po kvalitním výkonu, který jsem sice neviděl, ale který tu většina chválí. Tomu se říká odejít se vztyčenou hlavou.

Reagovat
eleven11

Prehrať s priemernýn tímom LL je hanba.

Reagovat
Uwe háže buly

No to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Franck

Pořád lepší dobrý pocit z prohry v LM, než ji nikdy nehrát (současná Sparta)

Reagovat
smazaný uživatel

Necpi sem Spartu - ta teď nikoho nezajímá

Reagovat
Pablos

nejste bráchové ? ... Franck a Ferencz ...ne nejste vím, ale je to škoda, byl by z toho hezkej rodinej podnik

Reagovat
smetos

Ty bud rad ze ti ho tam po te zprasene rozehravce nefoukli. Obrana slabota, plzen vytezila tento vysledek z toho, ze RM hraje nejhorsi fotbal za poslednich 10 let, mozna vic. A oni se ted budou vsichni placat po ramenach jaci nejsou borci ze hrali 2:1. Klidne to mohlo byt 5:1, nebo 2:3, ale na kdyby se nehraje. A to jeste referee odpustil Limberskemu druhou zlutou. Z realu snese TOP meritko jen Vasquez, Marcelo a Navas, zbytek bida

Reagovat
poz3n

Nevím, jak by sis představoval, že bude zápas českého týmu v Lize mistrů proti takovému soupeři vypadat. Předvedli skvělý výkon, který byl podle mě na hranici maxima, jakého lze v podobném zápase dosáhnout.

Reagovat
JessePinkman

Ty jsi hlava Ludvo.

Reagovat
Xaviercreus

To je skvělý, jak jsou všichni nadšení z porážky Csaplára na vás!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, moc prosím o vyplnění dotazníku. Je to pro studijní účely.

Moc vám děkuju.

http://www.click4survey.cz/s4/22652/e6db58a8?fbclid=IwAR1aXbkOwvprQVABJ39glxMmhwy1jxz6fXEMJuotJO3uHfBCdWEiioWr64o

Reagovat
Berbatov9

Ano presne to co jsem psal pod zapasem, placani po zadech za porážku dokud se k tomu bude pristupovat takhle tak se ceskej fotbal nikam neposune, Real byl hruzostrasnej co se obrany tyce ale ruku na srdce tri ctvrte zapasu Plzen nemela balon, tri sance z prvniho polocasu ukazaly ze jejich promenovani dela velky hrace a velky kluby a nedelat si z toho Real v utoku odpoledni trenink kde si zkousi technicky obtiznejsi zakonceni tak by jen ukazali jak patri uplne do jinyho vesmiru nez Plzen, takhle maji jen maslo na hlave ze se udajne natrapili na vysledek 2:1, ano opakuju pristup k braneni byl opravdu hruzostrasnej ale i tak mi prislo ze proste hrali co potrebovali jen zkratka malem doplatili na ten pristup k zapasu

Reagovat
zlatan-legend

Šance pramenily jen ze špatného obranného postavení jinak krajního útočníka Vázqueze a laxnosti a lenosti Marcela. Gól byla ovšem povedená rychlá kombinace středem. Jinak Real rozhodně nehrál na 100%.

Reagovat
Agent z Melmacu

Hruška vs. Borovička?

u mňa hruška

Reagovat
Puskas

Reagovat
Ross Geller

Zlatá tequila, Vodka, Tatranský čaj a Rum.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak tu všichni ten výsledek schazujou, jak české

Hlavně že před zápasem všichni čekali 5:0 a najednou se jim nelíbí, že plzeň je nedrtila.

Každej hráč Realu stojí víc než celá sestava Plzně dohromady, je to vpodstatě jinej sport.

Nikdo soudnej nemohl čekat, že Plzeň Real přehraje. Ale hráli na co měli, byli aktivní dopředu, vypracovali si šance a chvílema (opravdu jen chvílema, ale i to je super vizitka) Real mačkali jak nějakej druholigovej tým. Jestli je to nejhorší Real za X let? Asi jo. Jestli nehráli naplno? Asi nehráli, ale posledních 10 minut měli hnědý trenky a byli rádi že to ukopali.

Výsledek mrzí, protože tohle mohl být vpohodě remízovej zápas.

Ale za výkon si kluci zaslouží velkou pochvalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nečekal, že je rozjedou 5:0. Real je v obrovský krizi a nebrat s nima body je ztráta.

Reagovat
Pablos

v krizi... to je, za to Plzeň je v nejlepších letech v nejlepší formě jakou svět kdy viděl ...ne není. Vytáhněte už ty hlavy z těch prdelí.... tady je furt něco každýmu málo... bejt to remíza, tak je tu úplně nablito, že s takovým Realem je bod ztráta apod. Jste zmagořený těma vašema Premier ligama, La ligama a pod. ...prostě on i Modrič, Bale, Marcelo, Kros, Isco i když budou z formy, furt jsou někde jinde, než Havel, Limberský, Procházka apod. to ale zaslepencům nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

tyvole dost

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze ma Nacho vetsi hodnotu, nez Krmencik?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snad není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja na Real nekoukam, takze jsem mel vzdycky za to, ze ma Nacho cenu treba 10 milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel by určitě za víc a i kdyby jen za 10, tak Krmenčík nemá ani těch 10, takže si napsal úplnou volovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik ma minimalne takovych 12.

Reagovat
smazaný uživatel

to si blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Odmitli jsme 10 mega, jeste predtim, nez se paradne ukazal v LM a repre. Sorry, ale pod 12 cenu nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne fakt nemá. A ještě minimálně, jo? Zpátky do reality chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva 2

Reagovat
LFC & STEVEN 8

100%

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně nevím, kolik má Nacho nějakou tržní cenu. I když budu brát u Krmenčíka řekněme tu horní hranici 10-15M, tak pochybuji, že by Nacho v případě přestupu šel za míň.

Navíc útoční hráči chodí samozřejmě dlouhodobě za větší peníze, takže je to nerovný srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla reakce na "Každej hráč Realu stojí víc než celá sestava Plzně dohromady" , s cimz v tomhle pripade nesouhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bylo to v nadsázce. Pro tvůj klid v duší opravím "téměř každej hráč v Realu stojí víc než celá sestava plzně dohromady" :)

Reagovat
smazaný uživatel

člověče podívej se za jakou cenu šel věkově srovnatelný Berchiche do PSG a zpátky. A to není hráč základní sestavy Realu nebo španělské repre a ty srovnáváš Nacha s Krmenčíkem, který mu je 26 a ještě nevytáhl paty z Česka.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

až na to mačkání... to si myslím tam vůbec nebylo. Max. to nakonci, že se Real úplně stáhnul... jenže to Plzeň začala hrát na co nejvíce přihrávek na metr v zadu... to mě na tom trošku sralo na konci. Ale jinak oká důstojnej výkon a pochvala, doma by mohli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak taky jsem tam uvedl do zavorky ze to bylo opravdu jen chvilema, aby se toho nikdo nechytnul.

Stojim si za tim ze tam bylo par kratsich pasazi, kdy se real nedokazal dostat k balonu a jens e branil. Samozrejme nemam problem priznat, ze to bylo max 4-5 minut z tech 90 :)

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Rochlitz

Schazování výsledku, jak české? Prostě a jednoduše je vidět, kolik lidí v Česku si za těch 7 let Plzeň znepřátelila. Když hrála dříve Sparta pravidelně základní skupiny, tak i když to pro mě byl nepřátelský klub Nr.1, tak jsem jim stejně v zápasech proti Realu, Laziu, Bayernu přál a fandil. Tuhle Plzeň já prostě nemusím a přát obličejům jako Limberský nebo Petržela se prostě nedá. A rád si do ní člověk i po takovým zápasu rýpne.

Reagovat
dinss

To na tom musíš být hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale vůbec nejde o Plzeň. Mluvíš tady o Lm Sparty 15 let zpátky.... jsem si naprosto jistej a vsadil bych na to ledvinu, že by se tady stejně blibo i na Spartu či Slávii, případně na kohokoliv jinýho. To není o konkrétním klubu, to je o tom že tady je každej hrozně rád světovej a hrozně rád kritizuje všechno český (od povahy, politiky, platů, sportu atd.).

A než mi to tu někdo předhodí - ne, neshazuju tady "čecháčství", jen poukazuju na to jak na tom naše společnost moemntálně je a byl bych hrozně rád, kdyby to tak nebylo.

Reagovat
Rochlitz

Tak tahle hluboko jsem téma zavádět nechtěl. Ale nemyslím si, že by byla česká společnost na tom tak špatně. Bohužel ti lidé, o kterých mluvíš, jsou jenom hodně vidět a jsou na očích...na netu, v TV, ve frontě v Kauflandu. "Ti druzí" jsou nenápadní, a tak má člověk pocit, že je dnes všechno špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zahrála celkově slušně, asi nikdo nečekal že se budou do poslední minuty prát o remízu a mít i dost slušných šancích, ale zrovna Hruška by měl mlčet. Sám ukázal že na tuhle úroven absolutně nestačí a může děkovat bohu, že hráči Realu jeho tragické rozehrávky několikrát nevyužili. Absolutně nechápu, že náš top tým nemá na pozici dvojky nějakého nadějného mladíka, který by v takovém zápase mohl sbírat zkušenosti. K čemu je proboha mít dva golmany třicátníky.

Reagovat
dinss

Ale hovno. Několikrát vyborně zachytal v minulém ročníku EL a bylo na nem proste videt, že ta síla toho zápasu na něj dolehla. Časem se "chytnul". Ty poslední dvě věty snad nemyslíš vážně.. Kluci hrajeme na Reálu tak tam dáme mladý. Snad tam dáš toho, kdo je aktuálně nejlepší, ne??? Mladým můžeš dát čuchnout v lize. To, že to moc týmu v lize je druha věc.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to tak že tým jako Plzeň by měla mít prostě spolehlivou jedničku (klidně přestárlou jako Kozáčik), ale jako druhého golmana by měla mít někoho mladého talentovaného, aby potom v takovém utkání jako s Realem nepřišla ta možnost sbírání zkušeností vniveč. Jako k čemu je, že v takové vyjimečné příležitosti chytá 32 letý Hruška ketrý na to zaprvé nemá a zadruhé už se nikdy nezlepší. To je typ golmana který všude ve vyspělých klubech Evropy dělá už jen trojku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele