Takový gól jsem potřeboval, řekl Čermák po výhře nad Teplicemi

07.10.2018, 20:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
db18

Reagovat
Messiáš

hodne velkej sympatak

Reagovat
Blasphemer

Zatím jsem z něj spíš zklamaný. Minulou sezónu neberu v potaz, byl po těžký nehodě a takovej návrat je vždycky těžkej... ale doba hájení už asi skončila, měl by začít něco předvádět. Dneska kromě gólu nic moc, nějaký záblesky tam občas má, ale to u nás na základ stačit nemůže resp. nemělo by.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jestli z něj někdo vytáhne to nejlepší. Mně se zdá, že Alešovi tohle stačí a nemá chuť se dál nějak rozvíjet a někam to dotáhnout. Přitom je to fakt škoda.

Reagovat
Posledni Kovboj

souhlas

Reagovat
Blasphemer

Asi jo. On občas vymyslí nějakou super přihrávku nebo neuvěřitelně z první sklepne balón... ale právě že jenom občas. Je vidět, že v něm něco je, ale ani zdaleka to všechno ze sebe nevydává.

Reagovat
Bender

Ani Vrba mu tolik nevěří, viz poslední odstavec. CAM je podle mě aktuálně v Plzni velký problém. Čermák, Kolář ani Hořava tam nezahráli nic moc. Chtělo by to v zimě sáhnout do kapsy a přivést top hráče. Ale koho???

Reagovat
Blasphemer

No, může tam hrát i Kayamba, tak jestli se tam nepočítá taky s ním jako s alternativou na tenhle post.

Reagovat
Bex5

Mel by posilit tak 5 kg svalu ... on nikdy rychlej nebude. Ale kdyby byl silnejsi v soubojich, mel by pro hru vetsi efekt. At Kolar vypada jakkoliv, souboje moc neprohrava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka na Krmelce byla zatím to nejlepší, co u nás předvedl. Na ty jedny přihrávce je vidět, co všechno by mohl zvládat. Bohužel mi přijde většinou vystrašený cokoliv zkusit.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele