Další články

Obránce Moreno má nové angažmá, podepsal s Villarrealem

Villarreal oznámil příchod Alberta Morena. Čtyřnásobný španělský reprezentant se do vlasti vrací z Liverpoolu a ve svém novém působišti uzavřel smlouvu do roku 2024...

Moreno a Sturridge jakožto volní hráči opustí Liverpool

Liverpool má jasno o prvních změnách v kádru. Dres úřadujícího vítěze Ligy mistrů už nebudou oblékat obránce Alberto Moreno a jeho spoluhráč z útoku Daniel Sturridge...

Liverpool podepsal levého obránce Morena ze Sevilly

Liverpool dnes ohlásil další novou posilu do obrany. Ze Sevilly přichází levý bek Alberto Moreno, který na Anfield Road podepsal smlouvu na pět let. Do Španělska za něj Reds údajně pošlou až 16 milionů liber, oficiálně však částka zveřejněna nebyla. Pro nedělní ligový zápas se Southamptonem ještě Moreno připraven nebude.

Španělský obránce Moreno vymění Sevillu za Liverpool

Španělský obránce Alberto Moreno přestoupí ze Sevilly do Liverpoolu. Anglický klub by měl za dvaadvacetiletého fotbalistu údajně zaplatit dvanáct milionů liber (asi 421 milionů korun). Smlouvu s ním podle agentury Reuters podepíše v nejbližších dnech.

Cítím se tu jako ryba ve vodě, hlásí sevillský Moreno

Klub z Andalusie čas od času vyprodukuje velký talent, který se posléze prosadí v největších evropských týmech. Dalším z dlouhé řady by mohl být krajní obránce Alberto Moreno, který se i přes mladý věk stává jedním z klíčových hráčů sestavy a již kolem něj krouží nejeden pozorovatel. Hráč samotný však ze Sevilly odejít netouží a naopak se v týmu cítí skvěle.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele