Adriano se ve Flamengu uvedl vítězným gólem

Brazilský útočník Adriano zazářil při svém debutu za Flamengo, s nímž podepsal smlouvu po předčasném rozvázání kontraktu v Interu Milán. Sedmadvacetiletý reprezentant přispěl k nedělní ligové výhře 2:1 nad Atletikem Paranaense vítězným gólem a podílel se i na první brance.

Adriano se vrací k fotbalu, podepsal smlouvu s Flamengem

Útočník Adriano podle očekávání podepsal smlouvu s Flamengem. Brazilský klub o tom informoval na svých internetových stránkách. Délka kontraktu nebyla podle agentury AP zveřejněna.

Adriano by se měl vrátit k fotbalu v barvách Flamenga

Brazilský reprezentant Adriano bude hrát za svůj mateřský klub Flamengo. Sedmadvacetiletý útočník, jenž předčasně skončil v Interu Milán, už je podle místních médií s týmem z Ria de Janeiro dohodnutý na kontraktu.

Inter Milán předčasně rozvázal Adrianův kontrakt

Inter Milán se oficiálně rozloučil s brazilským útočníkem Adrianem, jenž začátkem měsíce přerušil kariéru. Jak uvedl v dnešním vydání list Gazzetta dello Sport, dohodlo se vedení italského mistra s agentem sedmadvacetiletého hráče na předčasném ukončení kontraktu, jenž měl vypršet po příští sezoně v roce 2010.

Adriano? Případ pro psychiatra?

Zcela jistě mnozí z vás v dětství, v dospívání, snili o tom stát se známým a uznávaným fotbalistou. Vydělávat obrovské peníze pobíháním po zeleném trávníku, hrát za slavný klub, možná dokonce hájit barvy své rodné země na světovém šampionátu.

Inter zvažuje, že s Adrianem předčasně ukončí kontrakt

Vedení Interu Milán zvažuje, že předčasně ukončí smlouvu s útočníkem Adrianem. Sedmadvacetiletý Brazilec před týdnem po reprezentační přestávce zůstal ve vlasti a oznámil, že si chce kvůli osobním problémům od fotbalu na nějaký čas odpočinout.

Ronaldo nabídl pomocnou ruku frustrovanému Adrianovi

Hvězdný fotbalista Ronaldo nabídl pomocnou ruku svému krajanovi Adrianovi, s nímž vytvořil útočnou dvojici v brazilské reprezentaci na mistrovství světa v Německu 2006. Sedmadvacetiletý Adriano ve čtvrtek oznámil, že si dává od fotbalu pauzu a není jisté, zda se na trávníky ještě vrátí.

Adriano si chce dát pauzu, k fotbalu se už možná nevrátí

Útočník Adriano z Interu Milán se rozhodl, že si na nějaký čas dá od fotbalu přestávku. Sedmadvacetiletý brazilský fotbalista, který byl nezvěstný od kvalifikačního utkání s Peru minulý týden, po němž se z vlasti nevrátil do Itálie, navíc uvažuje o konci kariéry.

Fotbalista Adriano poprvé promluvil o svém zmizení

Brazilský fotbalista Adriano poprvé promluvil o svém zmizení. Útočník Interu Milán, který byl nezvěstný od kvalifikačního utkání s Peru minulý týden, po němž se z vlasti nevrátil do Itálie, je prý v pořádku u rodiny.

Za Adrianovo zmizení mohou podle agenta závažné osobní problémy

Agent brazilského fotbalisty Adriana popřel zprávy, že se útočník Interu Milán nevrátil z reprezentačního srazu do Itálie kvůli tomu, že byl v Riu de Janeiro zatčen. Podle Gilmara Rinaldiho jde o závažné osobní potíže, odmítl je však upřesnit.

Adriano se nevrátil z Brazílie, Mourinho má pochopení

Brazilský útočník Adriano se nevrátil po kvalifikačních zápasech z Jižní Ameriky do Interu Milán a zůstal ve vlasti. Podle jeho klubového kouče Josého Mourinha se však na rozdíl od minulých podobných případů nejedná o hráčovu nedisciplinovanost.

Sampdoria: Adriano za Cassana? Nesmysl

Vedení Sampdorie Janov odmítlo informace italských médií, podle kterých mělo mít zájem o útočníka Interu Adriana. Opačným směrem se měl stěhovat Antonio Cassano, což se podle Janovských taktéž nezakládá na pravdě.

Adriano by měl možná změnit vzduch, myslí si Mourinho

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho naznačil, že útočník Adriano v zimním přestupním období z klubu odejde. Portugalský kouč to prohlásil jen pár dní poté, co brazilský útočník opětovně porušil životosprávu a trenér ho poslal na předčasnou dovolenou.

Adriano znovu přišel na trénink opilý

Brazilský fotbalista Adriano má opět potíže s trenérem Interu Milán José Mourinhem. Šestadvacetiletý útočník přišel podle listu Gazzetta dello Sport ve středu na trénink již po několikáté opilý a portugalský kouč ho poslal domů.

Adriano dal Interu ultimátum

Brazilský fotbalista Adriano, který upadl v Interu Milán v nemilost, dal trenérovi Josému Mourinhovi ultimátum. Útočník chce, aby ho kouč buď nechal hrát, nebo ho pustil do jiného klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele