Adriano: Můžeme hrát skvělý fotbal

Římské AS v loňské sezoně hodně dlouho prohánělo Inter Milán a o tom, že Nerazzurri obhájí Scudetto, nakonec muselo rozhodnout až poslední kolo Serie A. Do nové sezony vstoupí Giallorossi i s někdejším útočníkem Interu Adrianem, který se na začátek ligového ročníku už hodně těší...

Adriano se vrací do Evropy. AS Řím potvrdil jeho příchod

Adriano se definitivně vrací do Evropy. AS Řím dnes oznámil, že s brazilským forvardem podepsal tříletý kontrakt. Jeden z nejobávanějších útočníků světa z let dřívějších přichází zdarma z brazilského Flamenga.

Adriano potvrdil návrat do Itálie, bude hrát za AS Řím

Kontroverzní kanonýr Adriano se po roce v dresu brazilského Flamenga vrací do Itálie. Osmadvacetiletý fotbalista podle agentury AP prohlásil, že se dohodl na smlouvě s AS Řím a příští měsíc se připojí k týmu.

Adriano by se mohl vrátit do Evropy, jedná s AS Řím

Brazilský útočník Adriano by se mohl vrátit do Evropy. Technický ředitel AS Řím Gian Paolo Montali v rozhovoru pro televizní stanici Teleuniverso uvedl, že zástupci klubu jednají s osmadvacetiletým fotbalistou o smlouvě.

Adriano prý pomáhal prát peníze

Prokurátor Ria de Janeira nařídil policii, aby vyslechla slavného brazilského reprezentanta Adriana kvůli podezření, že má vazby na známého překupníka drog. Alexandre Murilo Graca svou žádostí reagoval na informace z novin, podle nichž si hvězda klubu Flamengo koupila dva motocykly, ale jeden z nich zaregistrovala na jméno matky drogového dealera.

Adriano by se mohl vrátit do Itálie, má nabídku z AS Řím

Brazilský fotbalista Adriano tvrdí, že o jeho služby usiluje AS Řím. Osmadvacetiletý útočník, který vloni v dubnu opustil milánský Inter a upsal se svému mateřskému klubu Flamengo, by se v případě dohody mohl v letním přestupovém období vrátit do italské Serie A.

Adriano ve Flamengu trénuje, kdy se mu zlíbí. Vedení to schvaluje

Adriano je bezesporu největší hvězdou brazilského klubu Flamengo, a tak má výjimečné postavení. Bývalý útočník Interu Milán proto podle viceprezidenta klubu Marcose Braze může trénovat, kdy se mu zlíbí.

Znovuzrozený střelec Adriano už do Evropy nechce

Bývalý útočník Interu Milán a Parmy Adriano hodlá navzdory zájmu evropských klubů zůstat v brazilské lize. Sedmadvacetiletý fotbalista pomohl nedávno Flamengu vybojovat první mistrovský titul po 17 letech a stal se nejlepším střelcem soutěže. Zatímco v Itálii trpěl depresemi, v Brazílii je spokojený a chce tam hrát i v příštím roce.

Adriano se stěhovat nebude, i podle agenta zůstane ve Flamengu

Adriano bude hrát i v první polovině roku 2010 za Flamengo. Bývalý útočník Interu Milán do brazilského klubu zamířil letos v dubnu a pomohl mu k zisku titulu. Už se také znovu spekulovalo o možném odchodu, to ale vyloučil Adrianův agent Gilmar Rinaldi...

Znovuzrozený Adriano vládne střelcům v brazilské lize

Útočník Adriano úspěšně oprašuje svou zašlou slávu v brazilské lize. Bývalá hvězda Interu Milán a Parmy v nedělním utkání zpečetila hlavičkou osm minut před koncem vítězství Flamenga 3:1 na hřišti Atlétika Mineiro a zaznamenala osmnáctý gól v sezoně. Díky tomu se Adriano dělí o první místo v tabulce střelců s Diegem Tardellim právě z Atlétika.

Pokud se vrátím do Evropy, tak jedině do Interu, vzkazuje Adriano

Jedním z nejvíce sledovaných fotbalistů za poslední tři roky je brazilský útočník Adriano. Jihoamerický hráč se nedokázal vyrovnat se smrtí svého otce a často porušoval disciplínu, kvůli čemuž nakonec přišel o místo v sestavě a nakonec i kabině Interu Milán. Nerazzurri ale vzkazuje, že pokud se vrátí do Evropy, zamíří jedině do Milána...

Agent: Kategoricky odmítám přestup Adriana do AC Milán

Agent brazilského fotbalisty Adriana Gilmar Rinaldi kategoricky odmítl, že by jeho klient měl přestoupit do AC Milán. Reagoval tak na množící se spekulace, které střelce Flamenga spojovaly právě s Rossoneri.

Agent: Adriano by se mohl vrátit do Evropy už v prosinci

Fotbalový rebel Adriano by již brzy mohl opět hrát za některý z evropských celků. Prohlásil to jeho agent Gilmar Rinaldi. Podle něj je návrat bývalého hráče Interu možný ještě před vypršením jeho kontraktu ve Flamengu.

Adriano je prý připraven na návrat do Evropy

Adriano je připraven vrátit se z rodné Brazílie do Evropy. Bývalý útočník Interu Milán prý už překonal všechny problémy s depresemi a alkoholem, a zvažuje proto odchod z Flamenga do některé z předních evropských soutěží.

Adriano už nepřišel na trénink i ve Flamengu

Brazilský fotbalový útočník Adriano porušil disciplínu i v úvodu nového angažmá ve Flamengu. Hráč, který v dubnu opustil Inter Milán po sérii prohřešků, dnes bez omluvy nedorazil na trénink. Uvedl to trenér Cuca.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele