Inter údajně chce Adrianovi zakázat hrát v Itálii

Dny útočníka Adriana v Interu Milán jsou podle všeho sečteny. Vedení klubu se chce šestadvacetiletého Brazilce zbavit a navíc mu hodlá zabránit v tom, aby do roku 2012 hrál v Itálii.

Branca vyloučil odchod Adriana

Adriano odehraje minimálně zbytek letošní sezony v Interu Milán. Brazilský útočník měl spory s trenérem Josem Mourinhem a v Itálii se hodně spekulovalo o jeho možném odchodu, sportovní ředitel Nerazzurri Marco Branca ale něco podobného vyloučil.

Mourinho se v lednu hodlá zbavit Adriana

José Mourinho se podle Corriere Dello Sport v zimě zbaví útočníka Adriana. Ten sice pod vedením portugalského stratéga nejprve ožil, ale pak přišel na trénink po proflámované noci a vypadá to, že jeho dny v Interu jsou definitivně sečteny.

Mourinho zuří. Adriano s Cruzem nebudou hrát

Trenéra Interu Josého Mourinha pořádně naštvali jeho útočníci. Adriano přišel podruhé na trénink pozdě, navíc včera vůbec nebyl schopný trénovat. Mourinho Brazilce poslal domů a Adriano stejně jako Julio Cruz nenastoupí proti Fiorentině.

Adriano upadl v Interu v nemilost kvůli večírku před tréninkem

Dny brazilského střelce Adriana v Interu Milán jsou prý znovu sečteny. Brazilský fotbalista si podle listu La Stampa vyrazil v neděli na večírek a na pondělním tréninku byl v tak špatném stavu, že rozlítil trenéra Josého Mourinha.

Adriano pod Mourinhem obživl

Brazilský kanonýr Adriano rozhodl jedinou brankou středeční utkání Ligy mistrů mezi Interem a Famagustou. Ihned po utkání nezapomněl poděkovat kouči Mourinhovi za restart kariéry. Ještě před rokem si mohl Adriano nechat o Lize mistrů leda zdát.

Adriano: Starý Adriano bude zpět

Ještě nedávno byl brazilský kanonýr Adriano jeden z nejlepších útočníků světa. Pak šla však jeho výkonnost rapidně dolů a výsledkem bylo hostování v Sao Paulu. Nyní je ale zpět v Interu a věří, že zažije v letošní sezóně velký návrat.

Všechno jde dobře, pochvaluje si Adriano

Úplně jiný je současný Adriano od toho, který před několika měsíci odcházel z Interu Milán do Sao Paula. Brazilský útočník získal doma sebevědomí, dostal se z psychických problémů a po návratu do Interu rozdává úsměvy na všechny strany...

Inter již posilovat nebude

Ředitel Interu Milán Gabriele Oriali prozradil, že Sulley Muntari se stal letošní poslední posilou. Nerazzurri sice doposud vedle ghanského záložníka přivedli pouze Manciniho z AS Řím, ale podle ohlasů ze San Sira se již posilovat nebude.

Adriano se těší na další působení v Interu

Na konci loňského roku odcházel zničený, nyní se vrací plný síly a odhodlání. Adriano se konečně zbavil psychických problémů a v dresu Sao Paula sázel jednu branku za druhou. V následujících týdnech bude o svých kvalitách přesvědčovat nového trenéra Interu Milán Joseho Mourinha...

Rozhodnout se musí Lampard, zní z Interu i Chelsea

Budoucnost Franka Lamparda zůstává nejasná. Anglický záložník je stále hráčem Chelsea, nicméně zájem Interu neochabuje, Italové učinili další nabídku. Rozhodnout, kde bude příští sezónu hrát, musí rozhodnout především sám Lampard.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele