Baroš možná dostane v Galatasarayi konkurenci, klub chce Mutua

Český útočník Milan Baroš možná dostane v Galatasarayi konkurenci. Istanbulský klub se podle listu Il Corriere dello Sport zajímá o Adriana Mutua. Rumunský střelec je na prodej poté, co ve Fiorentině odmítl přistoupit na snížení platu během devítiměsíčního trestu za doping.

Mutu dostal za doping stop na devět měsíců

Devět měsíců nakonec bude bez fotbalu Adrian Mutu. Rumunský útočník ve službách Fiorentiny se před několika měsíci podruhé během své kariéry provinil proti dopingovým pravidlům a od té doby čekal na trest, který byl vynesen dnes...

Mutu dostane podle agenta za doping nízký trest

Rumunský fotbalista Adrian Mutu prý čtyřletý trest za opakovaný doping nedostane. Hráčův agent je podle agentury AP přesvědčen, že útočník Fiorentiny dostane stop na maximálně čtyři měsíce.

Mutu měl ještě jeden pozitivní dopingový test

Fotbalista Fiorentiny Adrian Mutu měl ještě jeden pozitivní dopingový test. Jak dnes oznámil Italský olympijský výbor (CONI), neprošel rumunský útočník kontrolou po utkání Italského poháru 20. ledna proti Laziu Řím. Deset dnů předtím byl Mutu přistižen při užití stejné zakázané látky po ligovém zápasu proti Bari, o čemž CONI informoval ve čtvrtek.

Mutu měl pozitivní dopingový test a hrozí mu čtyřletý trest

Rumunský fotbalista Adrian Mutu měl pozitivní dopingový test na zakázaný stimulant sibutramin. Jde již o jeho druhé podobné provinění v kariéře a útočníkovi italské Fiorentiny hrozí čtyřletý test.

Becali prozradil, že o Mutua má zájem také Mancini

Manchester City se patrně stále nespokojil s kádrem, který má momentálně k dispozici. Nový trenér Roberto Mancini se údajně dále poohlíží po možných posilách a agent Victor Becali nyní prozradil, že kouč projevil zájem také o jeho klienta Adriana Mutua.

Mutu v zimě z Fiorentiny neodejde, tvrdí agent

Adrian Mutu by měl dál hrát za Fiorentinu. O rumunského útočníka měl nově projevit zájem katarský klub Al-Sadd, to ale popřel hráčův agent Victor Becali. Podle Becaliho zůstane Mutu v současném působišti.

Fiorentina by v lednu mohla přijít o Mutua

Fanoušci Fiorentiny budou v lednu asi hodně nervózní. Agent rumunského útočníka Adriana Mutua totiž prohlásil, že nemůže vyloučit možný zimní odchod svého svěřence. O hvězdu Violy má údajně zájem West Ham.

Odejde Mutu v zimě z Fiorentiny? Agent to nevylučuje

Adrian Mutu by nakonec mohl v zimě odejít z Fiorentiny. Rumunský útočník musí Chelsea zaplatit pokutu 17,2 milionu eur za porušení podmínek smlouvy a již déle se mluví o možnosti odchodu do klubu, kde dostane vyšší plat. Realizaci něčeho podobného nyní nevyloučil jeho agent Giovanni Becali...

Mutu musí opět na operaci se zraněným kolenem

Útočník Fiorentiny Adrian Mutu si ve středečním utkání Ligy mistrů proti Debrecínu poranil koleno a musí znovu na operaci. Jak dlouho bude rumunský reprezentant bez fotbalu, italský klub neuvedl.

Mutu zatím podle soudu nemusí platit rekordní pokutu Chelsea

Rumunský fotbalista Adrian Mutu zatím nemusí platit Chelsea rekordní pokutu ve výši 17,2 milionu eur (zhruba 438 milionů korun), kterou dostal za svou kokainovou aféru z roku 2004. Rozhodl o tom švýcarský federální soud, k němuž se třicetiletý útočník Fiorentiny odvolal.

Mutu chce místo pokuty za kokain dávat peníze na charitu

Rumunský fotbalista Adrian Mutu se stále nesmířil s pokutou 17,2 milionu eur (téměř 440 milionů korun), kterou musí zaplatit Chelsea za užívání kokainu. Útočník Fiorentiny se proto chce se svým bývalým klubem dohodnout a dát peníze na charitu.

Agent Mutua dementoval přestup do Těreku

Rumunský fotbalista Adrian Mutu v posledních dnech plní přední stránky italského tisku, a to nejen kvůli rekordní pokutě, kterou má zaplatit Chelsea. Podle některých médií se totiž hovoří o jeho přestupu do Těreku Groznyj. Tuto informaci však agent hráče popřel.

Mutu nemá na milionovou pokutu. Chce se sejít s Abramovičem

Rumunský útočník Adrian Mutu se chce sejít s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem, aby mu osobně vysvětlil, že nemůže londýnskému klubu zaplatit rekordní pokutu ve výši 17,17 milionu eur (téměř 440 milionů korun).

Zenit Petrohrad popřel zájem o Mutua

Adrian Mutu se z Fiorentiny do Zenitu Petrohrad stěhovat nebude. O této možnosti minulý týden spekulovala některá ruská média, vítěz předposledního ročníku Poháru UEFA ovšem dnes něco podobného popřel...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele