Další články

Mutu se stal generálním manažerem Dinama Bukurešť

Bývalý hvězdný rumunský fotbalista Adrian Mutu se stal generálním manažerem Dinama Bukurešť. Funkcionáři si od angažmá reprezentačního rekordmana slibují, že pomůže posunout klub na vyšší úroveň doma i na mezinárodní scéně.

Rumunský útočník Adrian Mutu končí v 37 letech kariéru

Rumunský útočník Adrian Mutu ukončil v 37 letech kariéru. Historicky nejlepší střelec rumunské reprezentace spolu s Gheorgem Hagim to oznámil v dopise, který poslal italskému listu Corriere dello Sport. Bývalý hráč Fiorentiny, Juventusu Turín či Chelsea proslul i různými mimofotbalovými skandály, dvakrát například neprošel dopingovým testem...

Mutu si znovu zahraje v Rumunsku a rád by jel na ME do Francie

Adrian Mutu by se rád ještě jednou výrazně připomenul fotbalové veřejnosti. Již 37letý rumunský útočník se vrací do vlasti, podepsal smlouvu do konce sezony s celkem Târgu Mureş a má před sebou jednu velkou výzvu - poprat se o nominaci na evropský šampionát ve Francii...

Mutu dostal za napadení barmana 14 měsíců s podmínkou

Bývalý rumunský reprezentant Adrian Mutu byl v Itálii odsouzen ke 14 měsícům vězení s podmínkou za zbití barmana v roce 2010. Navíc má zaplatit 14.000 eur (380.000 korun). Hráčův právník uvedl, že se proti rozhodnutí soudu ve Florencii odvolá.

Livorno ani Juventus nemusí platit Chelsea odstupné za Mutua

Italské kluby Livorno a Juventus Turín nemusejí platit Chelsea odstupné za deset let starý přestup rumunského fotbalisty Adriana Mutua. Oba celky uspěly s odvoláním u Arbitrážního soudu pro sport (CAS) v Lausanne.

Mutu: Nechci se bavit o fotbale. Končím

Adrian Mutu včera oslavil své 36. narozeniny a od tohoto ledna se jeho život pravděpodobně už nebude točit okolo fotbalu. Zkušený rumunský útočník nenašel a už ani nebude hledat nové angažmá, s kopanou totiž končí...

Mutu skončil v Ploješti a chce do indické Superligy

Bývalý rumunský reprezentant Adrian Mutu skončil s okamžitou platností v Petrolulu Ploješť a údajně má namířeno do nové indické Superligy. Kontroverzní útočník, jenž má za sebou drogové skandály, vyjednává o angažmá s týmem FC Pune City.

Mutu se vrátí do vlasti, od ledna bude hrát za Petrolul Ploieşti

Adrian Mutu se po dlouhých čtrnácti letech natrvalo vrací do Rumunska. Čtyřiatřicetiletý útočník v zimě ukončí angažmá v korsickém Ajacciu a přesune se do Petrolulu Ploieşti, který bývalého reprezentačního kanonýra získal formou hostování na sezónu a půl...

Mutu by se prý mohl vrátit domů. Hostoval by v druhé lize

Adrian Mutu by podle informací rumunských novinářů brzy mohl začít těšit fotbalové fanoušky přímo ve své rodné zemi. Adrian Martian, majitel bývalého rumunského mistra UTA Arad, slíbil v lednu přivést 77násobného reprezentanta na rok a půl dlouhé hostování...

Juventus a Livorno nesouhlasí s odškodným za Mutua

Italské kluby Juventus a Livorno nesouhlasí s rozhodnutím FIFA, že mají za angažování rumunského útočníka Adriana Mutua zaplatit Chelsea odškodné 21,5 milionu eur (asi 554,5 milionu korun). Oba celky se podle agentury AP odvolaly ke sportovní arbitráži CAS.

Chelsea by se mohla dočkat peněz za Mutua, platit má Juventus

Chelsea by přece jen mohla dostat odškodné za dopingového hříšníka Adriana Mutua. Rumunský útočník porušil v londýnském klubu smlouvu na podzim roku 2004, a když byl v trestu za užití kokainu, angažoval ho Juventus. Turínský klub by měl nyní z rozhodnutí FIFA zaplatit Chelsea 21 milionů eur (541 milionů korun).

Trenér Emon věří, že Mutu po sezoně zůstane v Ajacciu

Terčem přestupových spekulací se v průběhu dubna stal Adrian Mutu, když připustil, že po sezoně 2013/2014 ukončí kariéru. Média se hned začala zabývat možností, zda rumunský útočník na poslední rok své aktivní činnosti nezkusí ještě jiné angažmá, tomu ale nevěří kouč Ajaccia Albert Emon...

Mutu podepíše v Ajacciu smlouvu na dva roky

Rumunský útočník Adrian Mutu se definitivně stane posilou Ajaccia. Kontroverzní hráč rozvázal smlouvu v italské Ceseně, se kterou v minulé sezoně sestoupil do druhé ligy, a ve francouzském týmu podepíše příští týden kontrakt na dva roky.

Mutu má namířeno z Ceseny do Ajaccia

Kontroverzní rumunský útočník Adrian Mutu míří z Ceseny do Ajaccia. Třiatřicetiletý fotbalista se podle agentury AFP s francouzským klubem dohodl na podmínkách dvouleté smlouvy, bývalý hráč Chelsea však ještě musí vyřešit ukončení kontraktu s italským celkem, se kterým v minulé sezoně sestoupil do druhé ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele