Mutu v zimě z Fiorentiny neodejde, tvrdí agent

05.01.2010, 11:31
Aktuality
Adrian Mutu by měl dál hrát za Fiorentinu. O rumunského útočníka měl nově projevit zájem katarský klub Al-Sadd, to ale popřel hráčův agent Victor Becali. Podle Becaliho zůstane Mutu v současném působišti.

Italská média na začátku týdne citovala Cosmina Olaroiua, trenéra Al-Saddu, který Mutua chválil a říkal, že o něj má zájem.

"Trenér Al-Saddu hráče chválil, ale o přestupu do Kataru jsem s nikým nikdy nemluvil," reaguje Victor Becali. Podle zpráv z Itálie měl mít o přestup do Kataru velký zájem sám Mutu. Al-Sadd mu údajně nabídl lukrativní smlouvu, ze které by mohl rumunský reprezentant snáz pokrýt mnohamilionovou pokutu Chelsea než z platu ve Fiorentině.

"Mutu je hráčem Fiorentiny a ve Fiorentině také zůstane," zdůraznil Becali. Místo odchodu by mohl 30letý střelec prodloužit smlouvu, která platí do léta 2012. "Prodloužení smlouvy? Možná. Ale na to je zatím brzy," dodal agent.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za ty prusery by si tam mohl jit na rok na dva vydelat aby splatit svoje dluhy a zase se vratil do velkoklubu

Reagovat
j_mrazik

spíš opačně, za rok za dva tam odejít... aby na stáří vydělal Přece tam nepůjde v nejlepších letech... ve 30.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo jenze vis kolik ma platit? pochybuju ze si u fialek vydela 17 milionu eur...navic on byl vzdycky jinej...fotbalista je to vybornej ale fakt si myslis ze ma na prvnim miste fotbal? ja si tim tak uplne jistej nejsem...neznam ho dobre ale bejvalej fetak kterej se pere asi nikdy nemuze byt top hracem...a 30 let neni 25 takze tohle je podle me jeho nejvetsi sance jak se nekam dostat a poradne vydelat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on top hráčem byl a je, kdyby neměl zákaz na ty 2 roky, tak momentálně za Evropský velkoklub nepochybně pálí.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nebude a nikdy nebyl top hracem...asi si pod tim pojmem kazdy predstavime neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, co si pod tím představíš. Nebýt zranění, tak na kontě nemá 4 goly, ale má jich alespon 10.

Loni z pozice křídla/ second strikera 13 golů za 19 zápasů. Tj za polovinu odehraných zápasů. Celkový průměr má gol na 2 zápasy. Předloni 26/17, rok předtím 33/16. LM celkově 38/20. Repre 67/29. Navíc to není hráč, který by dával goly ke konci zápasů za stavu 4:0, ale rozhoduje je.

Vzhledem k tomu, že nehraje čistokrevného hrota (toho hraje Gila), tak jsou jeho statistiky skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

ano statistiky ma velmi dobre ale za prve goly nejsou vse a za druhe v opravdu dulezitych momentech kariery zatim vzdy selhal...ano je velmi dobrym hracem ikonou rumunska ale na opravdoveho top hracu mu chybi neco vic v hlave...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, goly nejsou vše. On ale nehraje jen golově, on je tvoří, vytváří prostor. Já o něm nemluvím jako o legendě, ale jako o top hráči. To, že se občas něco nepodaří, to je normální.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má podle tebe na prvním místě? Prachy? To by nebyl ve Fiore, ale jinde. O zábavu? Ta musí být vždy, já bych se taky nedokázal odpoutat od radovánek.

Reagovat
smazaný uživatel

ano v soucasnosti urcite prachy...vezmi si kdyby mu dali za kazdej gol treba pul milionu eur...kdy jindy tam jit nez ted?

Reagovat
j_mrazik

Nepotřebuju kokain do nosu, abych se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho věkem a potížemi se zraněním by měl návrat z Arábie dost obtížný. A na rozdíl od Ronalda a Carlose na něj nečekají velkokluby v Brazílii, ve velkoklubech musí hrát v následujících 2-3 letech, pak vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

zminujes zraneni ale ma teda radsi zustat ve fiore a lecit se a nebo se lecit v arabii a pobirat nechutny penize? ja bych bral teda to druhy...

Reagovat
j_mrazik

V tomhle máš pravdu, on se prostě potřebuje napakovat, měl by vzít jistotu. Jít do Arábie za velký prachy. Kdoví, jestli o něj bude za ty 2 nebo 3 roky zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jsem to myslel

Reagovat
j_mrazik

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty mluvíš o tom návratu do velkého fotbalu za 2-3 roky... To je dost nereálné vzhledem k tomu, že mu bude 32/33 a má problémy se zdravím. Jinak já bych na jeho místě taky bral asi Arábii, ale až od léta - konečně se s Fialkama dostal do LM, takže má asi slušnou motivaci si jí zahrát a třeba před odchodem z velkého fotbalu něco dokázat - navíc by tím jeho cena ještě potenciálně stoupla.

Reagovat
smazaný uživatel

ano mas pravdu ze ve 33 uz takovou sanci mit nemusi...ale v arabii by se mohl vylizat ze zdravotnich patalii a pak treba zase radit...i starsi hraci si muzou jeste dost dobre zahrat za veůlplůin (napada me treba dvojka Totti / Toni) a pokud je takovym top hracem jak ty rikas tak by to mel zkaknout svoji velkou sanci dokazat neco opravdu velkeho mel. A zachoval se jak se zachoval

Reagovat
smazaný uživatel

Totti tam má místo už jen proto, že je ikona klubu. Nehledě na další přínos. A Toni jde z Bayernu, to je něco jiného než se vracet z tramtárie...

Reagovat
smazaný uživatel

Když zůstane ve Fiore, tak budu moc rád, když odejde do Arábie, tak to pochopím. S jeho problémy bych tam už asi byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

EF se nám nějak bulvarizuje. O tomhlec průserářovi tady je článek každý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli je pro Fiorentinu důležitej a hlavně je to už takovej symbol klubu, navíc geniální hráč, na kterýho se dobře dívá, tak i přesto bych mu ten přestup do Arábie ze srdce přál, pokud mu nabídnou výjimečnej kotrakt...

Ze dvou milionů euro čistýho, co má ve Fiorentině (což je pořád těch nesmyslně omýlanejch 3.5 mega - ovšem ještě před zdaněnim 43%...), by těch 17.17 nikdy nezaplatil

Mimo jiné je mu už 30 a tak se pravděpodobnost na velkej přestup rok od roku snižuje, takže možná právě teď v létě by byla šance.

Hodně štěstí, Adriane, ať už ve fialovym dresu nebo kdekoli jinde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele