Trenér Emon věří, že Mutu po sezoně zůstane v Ajacciu

09.05.2013, 14:55
Aktuality
Terčem přestupových spekulací se v průběhu dubna stal Adrian Mutu, když připustil, že po sezoně 2013/2014 ukončí kariéru. Média se hned začala zabývat možností, zda rumunský útočník na poslední rok své aktivní činnosti nezkusí ještě jiné angažmá, tomu ale nevěří kouč Ajaccia Albert Emon...

"Má u nás smlouvu a v tuto chvíli se bavíme jenom o zbývajících zápasech letošní sezony. Ale vím, že se zde cítí dobře. Mám z něho pocit, že bude i v příští sezoně hráčem Ajaccia," říká Emon.

Již 34letý Mutu toho během své kariéry zažil hodně a během ní si zahrál za Chelsea, většinu ovšem strávil v Itálii v dresech Hellasu, Interu Milán, Parmy, Juventusu, Fiorentiny a Ceseny. Do Ajaccia přišel před letošní sezonou a zatím dal jedenáct branek, šestkrát navíc jeho střelu zastavila branková konstrukce.

"V prvních pěti nebo šesti měsících hodně trpěl, protože toho neodehrál tolik, jako býval zvyklý. Ale dokázal se z toho otřepat a dává důležité góly. S ním na hřišti je nyní náš útok mnohem silnější," pochvaluje si trenér 15. týmu Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
FC Porto FC

Na to že hraje za Ajaccio dost golu

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ho viděl v Monacu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Pěkně mu to tam sedlo, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyborny utocnik , vsade kde bol, to dokazuje, i ked sympatiami velmi neoplyva.

Reagovat
aurelio

Hlavne mal poslať Talianov domov z Eura 2008

Reagovat
smazaný uživatel

ten dopad, ale aspoň, že mu to střílí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele