Další články

Wolfsburg dohodl příchod Mehmediho z Leverkusenu

Amir Mehmedi po dvou a půl letech znovu mění dres. Švýcarského útočníka Leverkusenu získal do svých řad Wolfsburg, jenž ligovému konkurentovi zaplatil osm milionů eur a se samotným hráčem uzavřel smlouvu do roku 2022...

Leverkusen ohlásil příchod Mehmediho

Freiburg po sestupu z německé nejvyšší soutěže opouští další hráč. Leverkusen získal z bádenského celku Admira Mehmediho, jenž se u Farmaceutiků dohodl na čtyřleté smlouvě...

Freiburg z Dynama Kyjev vykoupil útočníka Mehmediho

Admir Mehmedi bude dál hrát za Freiburg, který využil opci a změnil jeho hostování z Dynama Kyjev v trvalý přestup. Podle německých médií Freiburg za švýcarského reprezentanta zaplatil čtyři miliony eur, klub přesnou přestupovou částku nezveřejnil.

Světové talenty: Admir Mehmedi

Na Admira Mehmediho rozhodně nemají čeští fanoušci zrovna radostné vzpomínky. Na nedávném evropském šampionátu do 21 let totiž svým gólem uzavřel výběru kouče Dovalila cestu do finále. Opět tak ale jasně ukázal, že má před sebou zřejmě velmi nadějnou budoucnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele