Leverkusen ohlásil příchod Mehmediho

11.06.2015, 16:42
Aktuality
Freiburg po sestupu z německé nejvyšší soutěže opouští další hráč. Leverkusen získal z bádenského celku Admira Mehmediho, jenž se u Farmaceutiků dohodl na čtyřleté smlouvě...

Švýcarský reprezentant se poprvé výrazněji ukázal ve své domovině za Curych, načež si šikovného ofenzivního hráče všimlo kyjevské Dynamo. Zde se však Mehmedi neprosadil.

Před dvěma roky tak 24letého útočníka "vysvobodil" Freiburg a on se hned ve své první sezóně odvděčil dvanácti ligovými góly. Roli opory pak Mehmedi zastával i letos.

Ani to však Freiburgu nestačilo k udržení mezi německou elitou, načež bylo otázkou jen to, kam Švýcar s makedonskými kořeny po sezóně zamíří. "Admir Mehmedi přesně zapadá do naší koncepce. Je rychlý, silný, technicky dobře vybavený a navrch univerzální," řekl k nové akvizici sportovní ředitel porýnského celku Rudi Völler. Bayer měl údajně do Freiburgu poslat 5,5 milionu eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Drmič prý jde do Gladbachu.

Reagovat
stas87

Takze pristav ostruhal,Drmic si zahra CL a kto potom pripadne nahradi Perisica?

Reagovat
HSV1887

Ostrouhal.. si normálně skoro řežu žíly kvůli tomu, ž ke nám nejde Mehmedi. Neříkám, že bych ho nebral, ale u mě je číslo 1 v útoku Lasogga. Ale ten zas bude určitě polovinu příští sezony zraněnej Rudi asi odejde a prej přivedem z Padebornu Koce, ale nevim no, moc od něj nečekám.

Reagovat
stas87

Ved to,Lasogga je IP a nahradnikov nemate.Koc je skor zaloznik ako utocnik.Stoji len jeden milion,za Holtbyho ci Müllera ste vyhodili podstatne viacej.A to ani neratam Vaartov plat..

Reagovat
db18

Tak o Vaarta už se starat nemusí.

Reagovat
stas87

Aj tak povazujem jeho plat a jeho vykony ako nieco neuveritelne.Z toho spodku jednoznacne najhorsie vyplatene peniaze,mozno Ibisevic je jeho konkurencia.

Reagovat
HSV1887

A co, že se o nás tak zajímáš? Mně třeba ten klub z města, na kterým je nejkrásnější dálnice do HH, vůbec nezajímá

Reagovat
stas87

Lebo hrate BL. Väcsinou vas kritizujem a uznaj sam,ze dovodov je k tomu dost.Sranda,ako si v tom vasom pristave po sezone 2012/2013 malovali buducnost.Werder ten futbal robi momentalne lepsie a este nejaku dobu to bude trvat.Co na vasom klube vidim ako pozitivum,su vase vylety k Weseru.Pravideln jazdite bez vyhry,sem tam uchmatnete bod ale da sa povedat ze s vami mame tri body zadarmo.

Reagovat
HSV1887

Hm v ty sezone, co zminujes, jste se tak tak zachranili. Dalsi rok to nebylo o moc lepsi a v tehle sezone se vam povedlo jaro, ale celkove to taky zadna velka slava neni. Kdyz si to porovnas s HSV, neni na tom SVW o tolik lip a ty vylety na Weser, no jo, nejde nám to tam posledni dobou.. Navic jsme tam dali gol, fiha, to daval snad jeste van Nistelrooy..Uvidime v pristi sezone, myslim, ze oba budem radi, kdyz se nase tymy budou drzet co nejdal od pasma sestupu.

Reagovat
stas87

Ale v celom priebehu tych dvoch sezon som nemal strach vylozene o zivot.Vzdy som nam veril a nebol som tak na dne ako vy tieto dve sezony.V tom na tom bol Hamburg horsie ako Werder. Posledny gol ste nam dali na konci septmbra 2010.

Pravda,ja v oblakoch nieletam.Jednoznacny ciel u nas je zachrana.Ja osobne chcem mat istotu zachrany na zaciatku marca a zvysok sezony dohrat v klude.Skusit nove veci a novych hracov.A budem zvedavy,ako na tom budeme v porovnani s timami co hraju stred tabulky.Na timy co hravaju pravidelne pohare nemame,tak sa chcem priblizit k tomu stredu.

Reagovat
db18

Hunt si možná zahraje o 5 zápasů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že se to tu nehodí,ale prosím vás je tu nějaký hráč počítačových her, který by mi poradil kde stáhnout zdarma hru SimCity? Klidně i starší. Jinak super posila

Reagovat
smazaný uživatel

Normálě na piratebay.

Reagovat
smazaný uživatel

díky mrknu tam

Reagovat
smazaný uživatel

Přinejhorším, tak vždycky všechno je na ulož.to

Reagovat
smazaný uživatel

tam to nešlo, ale na uložtu už mi to ide. sice starší, ale i tak dobrý. dík tedy

Reagovat
db18

Konečně jde hráč z SCF aspoň do lepšího klubu... Ale z pohledu Gladbachu to moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba vezmou Drmiče, což by myslím bylo ještě leší

Reagovat
smazaný uživatel

*lepší

Reagovat
db18

Právě, že ho vzali - dle mého lepší není - možná jen pro to, že zahraje na obou krajích a může tak zastoupit Herrmanna nebo jiného křídelníka, který se pustí dopředu - a navíc je Drmić téměř 2x tak drahý. (Mehmedi za 5,5 mil.€ a Drmić odchází do Gladbachu za 10 mil. €)

Reagovat
fabec1222
Reagovat
bayern987

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal polovinu toho, co dokáže spálit, tak je to luxusní střelec. Bohužel u něj je ta koncovka strašně nespolehlivá ale snad se chytne

Reagovat
Chlupatá máma

Díky za ten pass na Ramba!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý útočník, ale načo? Jeho príchod znamená odchod Josipa a to sa mi vôbec nepáči, odpísať ho po jednej sezóne, v ktorej ani nedostal poriadnu šancu. Navyše, Mehmedi je ďalší náladový hráč, ktorý vie byť v zápasoch ako deň a noc. Mne v tomto smere celkom stačí Karim a Hakan. Mala sa radšej riešiť posila na RB, kde tlačí topánka najviac

Reagovat
Hyrax

A ví se nějaký důvod, proč nehrál víc? Kießling zas tak dobrou sezónu neměl...

Reagovat
JozkokozleJ

Podla mna je Mehmedi vo forme lepsi hrac ako Drmic vo forme. Navyse tych +5 mil. € musel tiez zavazit.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

"Excentrický manažer Chelsea překročil loni v září rychlostní limit o deset mil a šest měsíců se tak za volant neposadí. Stokilometrová rychlost mu pak vynesla i pokutu 910 liber"

Haha. Napište o tom taky článek, když se tu vždy píše o každým jeho kváknutí o tom jaký fotbal by se měl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf to mají nějaký tvrdý tresty ne? Překročit rychlost o 16km/h a pul roku bez řidičáku? Ta pokuta je taky docela zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl mít už předtím nějaké prohřešky to tma nepíší.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, to me nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomu věřil, tam jsou všude kamery a teda fakt bych si netroufl to tam překročit ani o kilometr.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek si pri mnom hned spomenie na male euro 2011 a dvojicu Shaqiri Mehmedi. Pritom Admirovi by som tipol lepsie karieru nez Shaqirimu.

Reagovat
smazaný uživatel

divný přestup..

Reagovat
db18

Pro Leverkusen asi bude lepší volbou než Drmić.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Rudnevs

Cez Kiesslinga si zahrá asi tak ako tento tok Drmič je ho škoda ako dvojku

Reagovat
blackhawk88

Prvou posilou Bayernu by mal byt Matteo Darmian..mal by prist za 17 mil. a plat by mal mat 1,5 mil. Zmluva by mala byt podpisana v najblizsich dnoch a mala by byt na 4 roky. Cize podla vsetkeho Lahm ostane v strede pola, kedze Darmian je tiez RB.

Dalej vraj bayern planuje zaplatit vykupnu klauzulu (60 mil.) za Griezmana. Tak uvidime, tento prestup by som privital.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem četl Matea Kežman...a nakonec jakejsi noname

Reagovat
blackhawk88

Darmiana tiez nepoznam, ale cital som, ze je to zaujimavy hrac tak uvidime.

Atletico sa vraj zaujima o Vietta z Villarealu ako nahradu za Griezmanna

Reagovat
Phillipinho

Vietto nahrada za Griezmanna neni. Mel by zustat. A jestli zaplatite 60 mega za Griezmanna, tak jste blazni

Reagovat
db18

Radši bych těch 60 mil. € použil na rozdrcení konkurence a přitáhl Draxlera a Süleho

Reagovat
blackhawk88

Mna ten draxler nejako neocaril. Nesledujem ho pravidelne, ale co som videl zapasy kde hral, ci uz v repre alebo v bundeslige, tak nic moc. Zaujimavo vyzera aj Firmino, o nom sa tiez pisalo, zeby mohol byt nahradou za Griezmanna. Tak isto nou mal byt Douglas Costa. A ak by som si mal vybrat z tych troch tak jednoznacne Griezmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Draxlera ničia zranenia posledné 2 sezóny...

Reagovat
db18

a RdM

Reagovat
smazaný uživatel

zvlastne nakupy

Reagovat
blackhawk88

este sa nic nekupilo su to zatial len spekulacie, aj ked ten Darmian vyzera najrealnejsie a podla mna Griezmann ako nahrada za Riberyho nie je zla volba.

Reagovat
Phillipinho

Griezmann jako nahrada za Riberyho? Vzdyt to jsou typove uplne odlisni hraci....

Reagovat
db18

Tam jde spíš o to, že má přijít přímočarý hráč, který má taky vlastní hlavu a vymyslí něco bez toho, aby si tisíckrát přiťukl míč se stopery...

Navíc on ho nahradil už v repre, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

taky to moc nepobírám. Ale na druhou stranu - trénuje to tam Pepek, kterej je schopný hledat hráčům místa i tam, kde by je nikdo jiný nečekal.

Reagovat
db18

Děláte jak kdyby Griezmann nehrál na LW... Jinak se hledá i zároveň další útočník, který by byl jako náhrada za Lewu, což by bylo pro Antoina asi aktuálnější... (s tím, že je využitelný na vícero pozicích a nebyl by vyloženě náhradníkem)

Reagovat
Phillipinho

Rekl bych,ze volna pozice podhrota Griezmannovi sedi daleko vice nez kridlo, ale na to jse nenarazel. Spis jsem tim chtel rict, ze ackoliv umi hrat Grizi LW, tak je to zcela odlisny hrac nez Ribery.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec by som si ich ani len nespojil s Bayernom..

No a Griezmannovi by som hladal inu poziciu ako je ta Riberyho.

Reagovat
db18

Griezmann je prý ochotný podepsat novou smlouvu, ve které by měl výkupku ve výši 140 mil. €, takže to asi padá.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
stas87

Znamena to teda koniec zaujmu Gladbachu o Franca? Ja dufam ze Bayer na Di Santa teraz nepoda ponuku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele