Wolfsburg dohodl příchod Mehmediho z Leverkusenu

31.01.2018, 11:18
Aktuality
Amir Mehmedi po dvou a půl letech znovu mění dres. Švýcarského útočníka Leverkusenu získal do svých řad Wolfsburg, jenž ligovému konkurentovi zaplatil osm milionů eur a se samotným hráčem uzavřel smlouvu do roku 2022...

Šestadvacetiletý ofenzivní univerzál se na nejvyšší úrovni poprvé ukázal v Curychu, kde si Mehmediho všimli zástupci kyjevského Dynama, tak se však nedokázal prosadit.

To se změnilo až po přestupu do Freiburgu, kde rodák z Gostivaru naplno rozvinul svůj potenciál, což nenechalo klidným Leverkusen, kam se Mehmedi před dvěma a půl lety stěhoval. Po počáteční poměrně vydařené sezóně se ale švýcarský reprezentant stal náhradníkem.

Ostatně také proto nyní kývl na odchod do Wolfsburgu, kde by se měl pokusit nahradit Maria Gómeze, načež je tak zřejmé, že dostane větší herní prostor. "Admir Mehmedi skvěle zapadá do našeho systému. Je velmi univerzální, zná Bundesligu a pomáhá nám okamžitě. Měl by být pro nás velkým přínosem," pochvaloval si sportovní ředitel koncernového klubu Olaf Rebbe.

"Wolfsburg je uznávaný bundesligový klub, který má ve Švýcarsku, díky mým krajanům, skvělou reputaci. Jsem rád, že jsem se stal hráčem VfL," řekl po přestupu Mehmedi.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stuttgart a Brémy by měli začít něco dělat, hlavně Brémy, loni skoro poháry a letos jsou zase úplně v prdeli, přitom soupisku mají silnější než loni, tsk to nechápu.

Reagovat
santini

tam to bude zas pekne natesno na konci... jedina istota je povedal by som HSV zatial... Bremy ak chytia formu este si zahraju aj pohary...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Pavlenka by nešel snad chytat 2 Bundesligu ne? Hádám, že kdyby Brémy sestoupili, tak by si mohl vybrat prakticky kohokoliv v Bundeslize, já Teda mám Brémy rád a nechci aby sestoupili, ale kdyby se to stalo tak by Pavlenka byl skvělá dvojka s Fahrmanovi, otázka je, kolik by toho odchytal, protože Fahrman je skvělý a nevím, proč ho nezkusi Klopp.. Za předpokladu, že Brémy by sestoupili, tak Fahr do LFC a Pavlenka do Schalke by byla pohádka.

Reagovat
jv

Ale no tak!

Reagovat
santini

nemaluj certa na stenu...

Reagovat
andrew96

Loni měli Gnabryho. A teď se jim zranil Bartels.

Reagovat
Seydou Doumbia

Loni a vlastně posledních několik sezon Brémy hráli stylem všechno do útoku a ho*no do obrany a taky to tak vypadalo. V každém utkání gólové radovánky. Ted sice umí hrát i dobře odzadu, ale v celkovém důsledku je to horší než to bylo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přestupák končí dneska jen v Anglii, nebo i Španělsko atd.? V česku o dost později, že?

Reagovat
Stannis Baratheon

Německou ligu nesleduju, ale to nehrál, že jde do horšího?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Stačí si přečíst a článek a budeš vědět, že byl jenom náhradníkem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sorry, jsem uživatel Eurofotbalu, a ti články zásadně nečtou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele