Další články

Kvůli kauze Johnson odstoupila výkonná ředitelka Sunderlandu

Adam Johnson byl minulou středu shledán vinným v případu sexuálního obtěžování nezletilé dívky a jeho kauza má nyní dramatickou dohru také v horních patrech klubové hierarchie. Na svou pozici pro nezvládnutí situace rezignovala výkonná ředitelka Sunderlandu Margaret Byrne...

Johnsona čeká vězení za obtěžování nezletilé

Bývalý anglický reprezentant Adam Johnson byl dnes u soudu uznán vinným ze sexuálního kontaktu s dítětem a s největší pravděpodobností ho čeká několikaleté vězení.

Sunderland kvůli sexuální kauze propustil Johnsona

Anglický reprezentant Adam Johnson přišel o angažmá v Sunderlandu den poté, co před soudem přiznal sexuální kontakt s dítětem a obtěžování dívky mladší 16 let. Předposlední celek Premier League dnes oznámil, že osmadvacetiletého hráče propustil.

Adam Johnson přestoupil z Manchesteru City do Sunderlandu

Adam Johnson se může těšit na větší porci odehraných minut, než jaké se mu dostávalo v Manchesteru City. Anglický reprezentační křídelník dnes přestoupil do Sunderlandu, kde se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal smlouvu na čtyři roky...

Sunderland jedná o příchodu Adama Johnsona

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini nedávno vyjádřil své nespokojení nad malou aktivitou na přestupovém trhu, jehož součástí by se mohl stát i jeho svěřenec Adam Johnson. Anglický křídelník se dokázal propracovat do reprezentace, nezamlouvá se mu ovšem role náhradníka u Citizens a spekuluje se o jeho odchodu...

Za rok můžeme vyhrát titul, vyhlásil Adam Johnson

Sympatický křídelník Manchesteru City Adam Johnson přiznává zklamání svého týmu z letošní sezony. Podle jeho názoru mají Citizens dostatečně kvalitní kádr na to, aby se prali o příčku nejvyšší, ovšem letos dokázali bojovat "pouze" o čtvrtou pozici zaručující postup do předkola Ligy mistrů. Příští ročník už chce svůj klub vidět výše.

Johnson bude Manchesteru City chybět čtvrt roku

Nepříjemné zprávy zní z tábora Manchesteru City, po remíze s Notts County přichází pro fanoušky další rána. Křídelník Adam Johnson si při tréninku poranil kotník a na trávnících se neobjeví minimálně tři měsíce. Potvrdil to i manažer klubu Roberto Mancini.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Manchester City koupil Adama Johnsona

V záplavě nejrůznějších hostování se na úplném konci přestupového okna urodil větší přestup, Manchester City se dohodl s Middlesbrough na příchodu Adama Johnsona. Podle prvních zpráv měl 22letý záložník strávit zbytek sezóny v Boro, nakonec ale pojede s Citizens už na nejbližší zápas proti Hullu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele