Za rok můžeme vyhrát titul, vyhlásil Adam Johnson

04.05.2011, 11:15
Aktuality
Sympatický křídelník Manchesteru City Adam Johnson přiznává zklamání svého týmu z letošní sezony. Podle jeho názoru mají Citizens dostatečně kvalitní kádr na to, aby se prali o příčku nejvyšší, ovšem letos dokázali bojovat "pouze" o čtvrtou pozici zaručující postup do předkola Ligy mistrů. Příští ročník už chce svůj klub vidět výše.

Přestože vedení klubu investuje do kádru desítky milionů liber a manažeru Mancinimu přivede, na koho si ukáže, tým není schopen zcela držet krok s městským rivalem United a dvěma londýnskými kluby - Chelsea a Arsenalem, ačkoli na Gunners by při úspěšné dohrávce ztrácel pouhé dva body.

Záložník Manchesteru City však cítí, že jeho klub má i na titul. "Myslím, že máme dostatečně silný kádr na boj o titul a jsem zklamaný, že se o něj nyní nepřetahujeme," prohlásil Johnson. "Spousta zápasů, které jsme měli vyhrát, nakonec skončila špatně. Ještě nedokážeme zcela převzít kontrolu nad zápasem a to je asi hlavní rozdíl mezi námi a špičkou ligy," pustil se do analýzy 23letý Angličan.

"Ještě se učíme a doufejme, že příští sezonu to bude odlišné. Věřím, že se poučíme z vlastních chyb a odrazíme se k velkým výkonům. Máme na to být na samém vrcholu tabulky," míní. Man City nyní zaměřuje svoji pozornost na finále FA Cupu, do něhož postoupil přes městské sousedy a ve finále narazí na Stoke City.

"Možná právě vítězství nad United byl přelomový bod, jež nám dá více sebevědomí. Tým máme velmi silný, jde jen o víru - jít na hřiště s přesvědčením, že zvítězíme. Doufejme, že se to od budoucí sezony zlepší, chceme psát historii klubu a vyhrávat trofeje," zakončil Adam Johnson.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (362)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele