Finalissima FIFA - Finalissima 2022

01.06.2022 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Radost argentinských reprezentantů (© AFP)

Finalissima pro Argentinu, v premiérovém ročníku předčila Itálii

Finalissima aneb jakýsi Superpohár mezi nejlepším celkem Evropy a Jižní Amerika dopadl při své premiéře jednoznačně ve prospěch Argentiny. Itálie odvedla mdlý výkon, a poté, co se jí nepovedlo postoupit na světový šampionát do Kataru, vlastně jenom potvrdila, že v posledních měsících není v dobrém rozpoložení. Od soupeře schytala zaslouženou třígólovou porážku.

Poměrně drzým způsobem si počínal pouze pár okamžiků od úvodního hvizdu sudího Mazy argentinský křídelník Di María, jenž se snažil dlouhým lobem přelstít brankáře Donnarummu, svého spoluhráče z PSG, s nímž se však od nové sezóny již potkávat nebude, ale jeho pokus se vlastně setkat s úspěchem nemohl. Až ve 21. minutě se poprvé ozvali také Italové, a to po standardní situaci, kterou zahrál Raspadori centrem do šestnáctky, tam našel Belottiho, který se snažil hlavičku natlačit pod břevno, pohotově a bez potíží ovšem zasáhl gólman Emiliano Martínez.

Argentina každopádně začala přece čím dál více přebírat otěže zápasu, především se do své obvyklé teploty rozehříval Messi, který ještě ve 28. minutě na Donnarummu, podobně jako Di María zkraje utkání, na svého klubového spoluhráče nevyzrál, o pár chvil později již nicméně jeho podnikání vedlo k úvodní trefě tohoto mače. Ubránit ho totiž v pokutovém území neuměl Di Lorenzo, následovala tak přihrávka do toho brankového, odkud snadno zacílil Lautaro Martínez.

Krátce nato se pokoušel vyrovnávat Barella, jenž práskl do míče ze střední vzdálenosti, avšak Emiliano Martínez jeho pokus srazil do zámezí. Obecně každopádně Gli Azzurri hledali hodně ztuha cestu za nějakou odpovědí a daleko hůře se jim dýchalo v první minutě nastavení první půle, kdy se jejich konkurent prosadil střelecky podruhé. Účelně zapracoval ve středu hrací plochy Lautaro Martínez a adresoval pak přesnou kolmici na Di Maríu, jenž jemným obloučkem skóroval.

Ani po obrátce se Italové směrem dopředu nezlepšili, ba naopak Argentina byla i nadále tím aktivnějším a nebezpečnějším výběrem, který svůj triumf bez problémů uhlídal až do finálních pasáží. Že tým z Apeninského poloostrova prostě není v optimální pohodě, ukázala například 56. minuta, kdy si málem vlastence zapsal na své konto při zpětné nahrávce Bonucci, nebýt včasné reakce Donnarummy. V 60. minutě se pak činil proti dalšímu Di Maríově zakončení, jež směřovalo pod břevno, v 62. minutě po Messiho centru z rohového čtvrtkruhu pálil Di María z voleje opětovně hodně solidně, ale Donnarumma zase zdárně zakročil. A v 64. minutě spálil obrovskou tutovku Lo Celso, který na zadní tyči pálil vedle brány po Messiho pobídce.

Sám Messi v 65. minutě zamířil na italskou branku, Donnarumma na každý pád držel šance svého mužstva ještě nad vodou, fakticky mu ovšem ve Wembley jeho kolegové z pole vůbec nepomohli, a proto na žádnou dramatizaci skóre nakonec nedošlo. A o jeho konečnou úpravu se postaral ve čtvrté minutě nastavení druhého dějství Dybala, jenž mířil merunu ke spodním patrům brankové konstrukce poté, co mu ji vybojoval umnými schopnostmi neúnavný Messi.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (119)

Přidat komentář
JeséRodriguez

Snad to Itálie ukope, ale Argentina má zajímavej tým. 2:1.

Reagovat
Svatej

Musim pochválit ten pohár. Žádnej snadno zapomenutelnej šunt, kterej je snadno zaměnitelnej s čímkoliv jiným. Fakt to vypadá dobře.

Reagovat
Csaplárova past

Tohle by mohl byt v budoucnu jediny fotbal, ke kteremu se CT dostane s pravy. Ne?

PS: CT chysta uspory ve vysi 900mio do roku 24. Mj jako jedna z cest ma byt prodej casti prav na letosni MS

Reagovat
bobis21

A že místo toho zvracení nenapíšeš, co má ČT jiného dělat?

Reagovat
ttopi

Určitě napíše snížit si platy, tím by se tomu totiž určitě pomohlo

A nebo napíše nevysílat menší a okrajové sporty a udělat z toho ČT fotbalohokej.

Reagovat
JeséRodriguez

To jsou samozřejmě nesmysly a to ČT fotbalhokej ani nejde, ale to by musela Csaplárova past trochu znát "poslání" veřejnoprávní TV.

Navýšení koncesionářských poplatků, to zase budou lidi nadávat na Fialovu chudobu, nebo drahotu, nebo co teď letí. Ale je to nevyhnutelný. Já bych teda místo nižších mezd spíš volil cestu omezení cestování moderátorů. Na některých akcích je vyloženě zbytečný, aby tam byl nějakej moderátor a za den řekl 10 vět např. z českého tábora. To je často i na radiožurnálu. Ale nevím, kolik by se tím reálně dalo ušetřit. Za mě s tím ČT nic moc dělat nemůže.

Reagovat
ttopi

Souhlas. Mimoto já bych byl ochoten i platit více. Vždyť to je fakt měsíční pakatel. Poplatek je od roku 2008 stejný, což je dost podstatný a zároveň i zvláštní. Argument ČT o tom, že dneska má ten poplatek reálnou hodnotu tak 60% té částky považuju za legitimní.

Omezovat, to je složitý. Nemít v dějišti třeba OH veřejnoprávní televizi, to podle mě nevypadá dobře. Ale jasně, ušetřit se tím dá spousta peněz. To samé jakože letos v dějišti MS v hokeji bylo X lidí. Asi se dá taky říct,m že kdyby to komentovali z ČR, dost by se ušetřilo, ale je to holt součástí te práce. Navíc nejde jen o sport, ta díra v celé ČR je obrovská a omezovat se bude vše. Co je blbý, tak i spousta lidí přijde o práci - jen proto, protože nemůžeme platit o 50Kč měsíčně více.

Reagovat
JeséRodriguez

Přesně tak. Ten argument musí pochopit fakt každej, od roku 2008 se hodně zvýšily snad všechny náklady. Ani to omezování cestování by určitě nebylo moc dobré, přece jen to taky tak nějak reprezentuje ČR. Ale asi by to bylo lepší, než propouštět no. Vůbec to ČT nezávidím.

Reagovat
masly008

A co takhle argument že musím platit tuto daň( nic jiného to totiž není ) ikdyž ČT nesleduji. U nás se televize používá jen pro děti a to tak na půl hoďky denně a to už ani déčko nesledují, ale přes to ten moloch musím platit aby mi tam řekli co chtějí oni.

Reagovat
JeséRodriguez

Dyť říkám, ČT to vůbec nezávidím

Reagovat
masly008

Ale můžou si za to sami. Už několik lidí říkalo, že až se vyžerou zásoby co nechali předchůdci Dvořáka tak že dojde na osekávání a na to teď dochází.

Prostě si ČT žila nad poměry jak ráda říká Pekarka

Reagovat
mistr129

Za poskytované služby to pakatel sice je, ale není přece nutné držet takový rozsah služeb. Bohatě by stačily 3 kanály - jeden zpravodajský, druhý pro děti a třetí na sport, dokumenty, kulturu,...

Reagovat
bobis21

Tak z toho chápu, že bys prakticky vyhodil ČT1, která je naopak suverénně nejsledovanější kanál ČT (sám ji snad nikdy nesleduji, ale taková je realita).

Reagovat
mistr129

Nejsledovanější je troufám si tvrdit zejména kvůli seriálům a filmům. Což je stejný případ jako třeba to MS ve fotbale - fakt si nemyslím, že by se taková věc měla platit z veřejných peněz.

Reagovat
bobis21

Tak já jsem pro to, aby se ČT mohla financovat i sama, což má dnes zakázané. Pak argument "je to z veřejných peněz" odpadne a je hotovo.

Ale pak teda musíš zrušit veškerou podporu, která jde ze státního rozpočtu na takovou tvorbu ne? Proč likvidovat ČT, ale pak financovat ze státního rozpočtu tvorbu soukromých subjektů?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Pokud potřebuješ úspory ve výši 900 mega, tak i kdybys zrušil všechny výjezdy, cesty a náklady na to a i vyhodil všechny sportovní komentátory, tak ti to nedá víc než třeba 20 milionů.

Reagovat
FUnk

vsude ve svete se za sledovani sportu plati, tak to bude i u nás...

Reagovat
JeséRodriguez

ale je to fakt škoda, že se to nedá řešit třeba zvýšením poplatků. Přece jen si neumím konkrétně u fotbalu představit, že nikomu z EF nebude chybět spolukomentátor Karoch, experti na fotbal ve studiu, kteří začnou větu "nevím přesně, jak je to v pravidlech", nebo třeba obsáhlý rozbor určité situace v podání Martina Haška, ze kterého se vlastně nic nedozvíme. Podle mě na to všichni nadáváme, ale zároveň je to návykový.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší platit než poslouchat Karocha

Reagovat
Csaplárova past

Jinde jsou lepsi komentatori?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě fundovanejsi

Reagovat
Csaplárova past

Vsude ve svete jsou taky ve studiu lidi, kteri neco ve fotbale dokazali a reknou zajimave veci. U nas je na komerci kdo? Ujfla a Jankulovski, snad jeste nekdo, ale moc jich neni. Svancarovy trapne vtipky vtipne nejsou ...

Reagovat
celeb

vo fotbale je prilis vela penazi, nez by bolo zdrave.

Platy hracov, ci parazitov okolo nich su bezprecedentne, zakonite stupa vsetko. Od platov trenerov, cez vstupenky, vysielacie prava, ...

Je len otazkou casu, kym sa aj do samotneho polcasu nezaclenia reklamne okna. Teda okrem tych, ktore uz su, ked sa obraz zmensi a vacsinou vlavo prebehne kratky slot na vsadzanie.

Operuje sa nedostatkom cisteho hracieho casu za polcas (zdrzovanie, zranenia, ...) ale snaha je hlavne o navysenie reklamneho casu pocas samotneho zapasu, nie len pred nim/po nom ci cez prestavku.

Otazne je, ci nebol lepsi a spravodlivejsi bussiness model pred 20 rokmi.

Alebo mozno je to takto lepsie, ked jeden rychly chalan dostane viac penazi za podpis s PSG, nez dostanu tisice doktorov, sestier, zdravotnikov, ... v state ako SVK za mesiac.

Cize sup-sup MS/ME/EPL/LL/SA/BL/... zo statnych kanalov na najdrahsie kanaly s exkluzivnymi pravami a este to cele zasvinit reklamami ako maximalne sa da.

Reagovat
mistr129

Sorry, ale házet státní prachy do toho, aby si dělali komentátoři výlet na MS nebo hokeji, je blbost. Ať ČT dává prostor sportům a událostem, které by se do jiných televizí nedostaly, a věci typu MS ve fotbale nechá být - toho se někdo určitě ujme.

Reagovat
mistr129

Ještě bych dodal, že třeba ten projekt jak vysílali (nevím jestli furt ještě vysílají) občas nějaký vesnický fotbal, to je přesně to co bych od ČT čekal. Například můžou vysílat druhou ligu, důležité nebo rozhodující zápasy ČFL, Divize a Krajů nebo MOL Cup už od dřívější fáze.

Reagovat
celeb

cize neatraktivne zapasy s nizkou sledovanostou a nulovym potencialom nieco na tom zarobit - vsetko stratove veci. A potom bude druha skupina ludi nadavat, ako sa vyhadzuju peniaze z koncesionarskych poplatskov + doplatky so statnej kasy

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je zvědavý na na nějaké vesnické lopaty v televizi tvl Jakoby nestačil každotýdenní Tecl a Chorý.

Reagovat
Cechino

Reagovat
ttopi

První co by zaznělo by bylo, že státní televize nevysílá svátek fotbalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

ked bude vysielat sporty ktore nikto nesleduje tak sa bude nadavat ze vyhadzuje peniaze za sporty ktore nikto nesleduje a neda to za futbal alebo hokej

Reagovat
Cotton

A co má jako ČT dělat? Od roku 2008 se nezvedly poplatky, zato ceny práv šly hodně nahoru, je inflace a přibyla konkurence.

Reagovat
Largo

Forza Raggazzi

Reagovat
krisa

jasná diskriminace mistra Afriky

Reagovat
mimi_united

Angličania sa môžu prísť pozrieť na technický futbal a nie na tie svoje kopytá

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo být fajn.

Reagovat
JeséRodriguez

Škoda, že bude Argentině chybět Paredes. Jinak ten jejich tým vypadá fakt dobře. Docela by mě zajímalo, jak by fungovala záloha de Paul - Papu Gomez - Lo Celso.

Ta předpokládaná sestava Itálie naopak moc dobře nevypadá. Už by měl dávno hrát Bastoni, střed zálohy je ok. Berna by za mě asi taky neměl být v základu. Každopádně se na ten zápas hodně těším.

Reagovat
DonAndres

Paul - Papu - Lo Celso nezní vůbec špatně. Horší je to s obranou, konkrétně Otamendi, nechápu co tam ještě dělá

Reagovat
JeséRodriguez

Ten mě taky překvapil, asi zkušenost do zadních řad. Jinak ty kraje jsou slušné, Foyth i Acuňa se mi letos v těch pár zápasech, které jsem viděl, hodně líbili. Romero je taky kvalitní stoper. Je na to ještě brzy, ale nedivil bych se, kdyby udělali v Kataru nějaký dobrý výsledek. Přijde mi to dobře vyvážené, k de Paulovi s Lo Celsem může být na DM Paredes, nebo na AM Papu, ve předu di María, kterej pomůže i dozadu a je hodně kvalitní dopředu. Když bude mít Messi a Lautaro nebo Dybala formu, můžou dojít daleko. Gólmani taky v pohodě. Není tam tolik hvězd, jako třeba v Portugalsku, ale všechno to jsou top fotbalisti.

Reagovat
Banikovec7

Nemyslím si, že by tam hrál Foyth, hrává tam Molina nebo Montiel. A uprostřed by s Lo Celsem a De Paulem dnes měl být Guido Rodriguez.

Reagovat
Banikovec7

A ještě teda Acuňa je zraněn a místo něj je tam Tagliafico.

Reagovat
JeséRodriguez

To jsem nepostřehl to zranění, je tady i v předpokládané sestavě, takže díky za info. Toho Guida tam taky čekám, s Gomezem by to bylo otevřené. Osobně bych teda zvolil Foytha, než ty 2 zmíněné, ale ty kraje má Argentina dobře pokryté.

Reagovat
veikko

Popravdě si ani nepamatuju, kdy tam naposledy Foyth hrál. Bylo to někdy v rámci této kvalifikace, ale jak píše kolega, bude tam jeden z dvojice Montiel, Molina. Osobně bych sázel na Molinu, hrál i třeba proti Brazílii. Ten střed zálohy by asi bez klasického DM (Paredes, Rodríguez) moc nefungoval. Argentina neprohrála těch cca 30 zápasů v řadě právě proto, že De Paul má relativní volnost pohybu a může dirigovat celou hru Argentiny, čímž se pak otvírá možnost pro Messiho dělat si v útoku, co chce. Rozhodně bych řekl, že Argentina po 90 minutách neprohraje ani dneska. Když už něco projde přes tu jejich skvělou defenzivu (Otamendi je vedle Romera pořád skvělý stoper), tak je tam fantom Martínez. Ale zase je tady faktor toho, že když něco podobného odhaduju, tak to dopadá převážně naopak.

Reagovat
JeséRodriguez

Díky za přiblížení hry Argentiny. Moc je nesleduju, ale asi začnu, fakt se mi to složení líbí. Koukám na sestavu a trefils to přesně, jen mě teda překvapil di María na CM/AM. Jinak to taky vidím při formě Argentiny a neformě Itálie na vítězství Argentiny.

Reagovat
Largo

Na kraji by mel predevsim hrat Molina, tento rok uzasnej v Udinese.

Reagovat
Banikovec7

Právě že v reprezentaci, když má vedle sebe Romera, hraje ještě velmi dobře.

Reagovat
veikko

Každopádně myslím si, že ten zápas nebude žádná velká krása. Argentina pod Scalonim umí hrát dost cynicky účelný fotbal.

Reagovat
Banikovec7

Nejlepších bývá většinou prvních 10 minut, kdy jsou 3 šance a gól na 1:0

a pak už většinou nic

Reagovat
Seydou Doumbia

Paredes je ale hovado bez něj to vypadá lépe co se týče sympatii přeju jím

Reagovat
JeséRodriguez

Ale někdo takovej je potřeba. Jinak je to fakt sympatickej výběr.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě vychrtlinu Di Mariu nemám rád, ale jinak v poho tým

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Spasitel

Sa čudujem, že vo Wembley po poslednom nezvládnutom finále z usporiadateľského hľadiska.

Reagovat
Seydou Doumbia

to by se nehrálo brzy nikde, anglie a francie ne, rusko ukrajina taky ne

Reagovat
Mass

Píše Wembley, je dalších sto stadionů.

Reagovat
Seydou Doumbia

problém ale neni ve stadionu, že

Reagovat
AlevsakNevadi

ja som to trosku pochopil ze aj je - na wembley su obrovske turnikety kde sa vedia ludia natlacit na seba a organizator ich moze zachytit az vnutri ( berem z podcastu . netusím nebol som tam)

Reagovat
ACSeRw!n

Argentina domaci prostredi jako vzdy

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

golasoooooo

Reagovat
Nuno čomes

Mancini je taky dobrá konzerva, cpát tam na sílu Bonucciho a Bernardeschiho, Chiellini to má snad jen jako rozlučku ne? Se není čemu divit, že nezvládli postoupit na MS. Ale na euru jakožto na turnaji to ještě stačilo fungovat

Reagovat
DieryVonry

Vždyť ten Leo je pořád jinde. Tak co dělal celou sezonu?

Reagovat
Lorcan

šetřil se na Finalissimu

Reagovat
O.Giroud

pripravoval goly

Reagovat
Modroočko

Argentína bude veľký favorit na MS. Vyzreté mužstvo doplnené o skvelých mladých hráčov.

Reagovat
veikko

Tak Itálie tam rozhodně nemá to nejlepší. V téhle sestavě je Argentina prostě musí porážet. Na MS ve vyřazovací fázi to budou jinačí soupeři.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina za poslední dva roky udělala velkej výkonostní skok

Reagovat
Lorcan

tak tohle pro Chielliniho není zrovna rozlučka snů, když ho trenér stáhne o poločase

Reagovat
DieryVonry

za dorovnání Rossiho v počtu startů to stálo :)

Reagovat
Nuno čomes

Vodili si ho?

Reagovat
Pharrell

Zatím je Argentina suprová

Reagovat
ACSeRw!n

dobra exhibice uz

Reagovat
patas92

Di Maria má i ve 34 neuvěřitelný work rate a na rychlosti neztratil vůbec nic. Klidně bych ho na rok dva bral do Barcelony.

Reagovat
vilp

Stejná blbost od PSG jak s Thiagem Silvou...

Reagovat
Seydou Doumbia

dobře jím tak

Reagovat
Eichel

Tiež by som ho tam na dva roky bral. Dembelé odíde, Adama odíde. Bude treba dve RW ak tam nechceme rvať Abdeho a nemalo by to byť ani drahé. Alebo nech je on do základu, Abde cover a nemusíme predávať Frankieho nech je na Raphinhu.

Reagovat
ACSeRw!n

De Paul pekne po argentinsku

Reagovat
Lorcan

Argentina za dnešní výkon

Reagovat
Pharrell

Yes úplně zaslouženě nooo

Reagovat
loki5

Taliáni hodně zklamali. Nečekal jsem že je Argentici takhle přehrají. Když je jednoznačně nejlepším hráčem brankař je něco špatně (své o tom může vyprávět MU).

Reagovat
ACSeRw!n

nebo Real Madrid

Reagovat
hematop

Benzema, Vincek, Alaba, Modrič ? Zas bych to tak nepřeháněl. Thibo je fantastický, ale určitě není jednoznačně nejlepší hráč Realu

Reagovat
ttopi

Takhle - úplně objektivně vás hlavně on dotáhl k triumfu v LM.

Reagovat
JeséRodriguez

Měl na tom lví podíl, ale řekl bych, že celkově spíš osa Curtois - Modrič - Benzema. Tihle 3 byli fantastičtí, každej podržel v jinou, důležitou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru z pohledu toho, že v těch zápasech, kde byl Real nepostupovej, se ještě před jejich otočením stavu podařilo Curtoisovi několikrát vychytat soupeře a tím ponechat vůbec nějakou šanci na zvrat. Nejzdárnějším případem budiž SF. Kdyby tam tuším Grealish dal v té 80+ minutě tu šanci kdy byl sám a nadvakrát nedal, tak je s Realem konec.

Jinak samozřejmě nebýt Benzemy, tak už s PSG je asi konec. I tak si ale myslím, že muž číslo 1 byl možná Curtois.

Reagovat
JeséRodriguez

To asi jo, jen bych neřekl, že to byl jednoznačně jen Curtois. Ale ono se to těžko porovnává.

Reagovat
ttopi

Jo určitě, třeba Benzema svými góly v podstatě pohřbil PSG, tam to byl klíčový zvrat. Ale Curtois podle mě mnohokrát nedovolil soupeřům dílo dokončit. A ve finále to byla úplně jeho zásluha bych řekl.

Reagovat
JeséRodriguez

To je fakt, že v klíčových momentech podržel a ve finále chytal skvěle. Třeba s Chelsea bych hodně vyzdvihl i centr Modriče šajtlí na Rodryga. Asi byl Curtiois nejlepší hráč, ale podle mě si ten tým prostě letos skvěle sedl.

Reagovat
didosh

Luka odvede spoustu i te"neviditelné" práce,má obrovský radius...Benzema taky dre...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mönchengladbach

Zlatý míč pro Messiho, tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jednoznačne GOAT. Má Ronaldo Finalissimu? Nemá

Reagovat
ttopi

Ronaldo nemá ani Copu.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
10

Pokud Di María přijde a bude hrát jako včera, tak je to proti Bernardeschimu skoro až nelegální upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli to bylo tím, že itálie je příšerná, nebo Argentina hrála tak dobře. Možná od obojího kousek. Každopádně Argentina, pokud se vyhnou zranění, vydrží forma a Leo, Angel a Lautaro budou hrát jako včera, tak dojdou hodně daleko

Reagovat
Petr20

Reagovat
Kundus

A přitom to začalo jako čistě defenzivní fotbal a když bys koukal na statistiky, tak ještě dva roky zpět byli často přehráni...krásné se to otáčí, v tom týmu je najednou sebevědomí a kouká se na ně čím dál lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten tým se diametrálně zlepšil. Před těma dvěma rokama jak říkáš, to bylo celkem nekoukatelné, teď mi přijde, že většinou toho soupeře i dost přehrají a že to není náhoda

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě vypadnou v osmifinále s Francií jako minule.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Tomanatura

Argentina je uz 3 roky uplny top tym, hraji vyborne ze zadu i s hracmi jako Otamendi, to byvalo jen za Sabelly. Podle me MS vyhraji, nevidim lepsi a motivovanejsi tym

Reagovat
j_mrazik

Jenom aby v důležitém týmu neruply nervy Paredesovi a Di Mariovi, ale zase každý tým tam má někoho takového.

Reagovat
Pony Slaystation

Messi GB

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala teprve třetí gól v repre

Reagovat
Pharrell

Vždyť tam skoro vůbec nehraje. Přednost v jejich repre dostávají jiní borci jako Lautaro M. , N.Gonnzález , J. Alvaréz. (Takoví Dybala a i Icardi skoro vůbec nedostávají nominace do repre).

Reagovat
smazaný uživatel

Má 33 zápasů a 3 vstřelené góly

Reagovat
Pharrell

Tak sorry. Promiň no ten Dybala tam bývá pravidelně nominován ale většinou nehraje základ. Nastupuje do zápasu repre jako žolík jako střídající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Další úspěch s repre Haterům už nezbývá nic

Reagovat
ttopi

Mají - Messi nevyhrál EURO, titul v Itálii, Anglii a tak dále. Že to nikdy nehrál není podstatné

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
j_mrazik

Scaloni, můj FM oblíbenec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele