základní část, 4. kolo
26.08.2022 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Dělba bodů v Nijmegenu, Groningen těsné vedení neudržel

Nijmegen i Groningen chtěly ve vzájemném souboji navázat na svá premiérová vítězství po předchozích zápasech v Eredivisie, nakonec se však dočkaly zřejmě spravedlivé remízy. Vše podstatné se událo po obrátce. K zisku třech bodů měl blíže celek ze severu Nizozemska, ale NEC dokázalo v závěru odpovědět na inkasovanou branku a uzmout aspoň částečný úspěch.

První poločas s sebou ještě žádný klíčový moment nepřinesl, přesto některé možnosti k vidění byly. Do té první se propracovali hosté, to když Strand Larsen svým pasem uvolňoval na levé straně sbíhajícího si Abrahama, jehož nepříjemné zakončení musel lapit až gólman Cillessen. Ve 35. minutě zahrozili výrazně také hosté, avšak brankář Verrips hlavičku Duelunda vyrazil.

Až po obrátce se začaly vlnit brankové sítě. Poprvé udeřil gólově Groningen, a to zásluhou Duarteho, který v 75. minutě zahrál přímý volný kop moc povedeně a svou střelu zakroutil do šibenice. Nijmegen však dokázal v 88. minutě srovnat stav, Tannane vyslal centr na Cissoka, jenž vkročil na plac z lavičky náhradníků a i z poněkud těžšího úhlu pravačkou chytře zacílil.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele