základní část, 3. kolo
28.08.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zwolle padlo v nové sezóně i potřetí, těsně nestačilo na Willem II

Po úvodním výprasku od Feyenoordu se jako by Willem II dostával do jakési optimální pohody. Poté, co venku skolil nečekaně Vitesse, si následně doma poradil taktéž se Zwolle, které tak ani v kole číslo tři nedokázalo uzmout na své konto bod. Jediný gól tohoto měření sil měl na starosti krátce po obrátce Görkem Saglam.

Oba celky si v prvním poločase vytvořily některé gólové možnosti, žádná z nich ale ve změnu skóre nevyústila. Ve 4. minutě se na bližší tyčce neprosadil se svou tečí domácí útočník Wriedt, Zwolle naopak mohlo zahrozit ve 21. minutě, z pravé strany vyslal povedený centr van Polen, avšak Tedič z vyložené pozice nasměroval svou hlavičku těsně mimo bránu.

Rozhodující moment utkání přišel na řadu v 53. minutě. Postaral se o něj ke svému štěstí Willem II, Saglam si ve vápně ve správný moment naběhl na zpětnou přihrávku Köhlerta a zacílil z voleje za záda gólmana Lamproua, ten se přitom po jeho střele jen smutně ohlédl. Tricolores se následně soustředili na bránění těsného náskoku, rozhodně se pak nezlobili, že jejich sok nebyl v ofenzívě natolik nebezpečný, aby se k nějakému vyrovnání mohl dopracovat.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele