základní část, 2. kolo
21.08.2021 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam i Heracles mají první bod

Remízou 1:1 skončilo utkání druhého kola nizozemské Eredivise mezi Spartou Rotterdam a Heraclesem Almelo. Domácí šli do vedení v prvním poločase, když se trefil Vriends, ovšem konečné slovo měl čtvrthodinu před koncem Burgzorg.

Po porážkách v prvním kole měli Sparta i Heracles spadeno na body, avšak vyhrát mohl pouze jeden. Podle vzájemných výsledků z minulé sezony se i tentokrát čekala vyrovnaná partie a konečný výsledek tomu dal za pravdu.

Heracles začal aktivně, během 180 sekund zahrával tři rohové kopy, avšak žádný z nich neskončil gólem. Na druhé straně byl o dost nebezpečnější pokus Duarteho, který zatřásl brankovou konstrukcí! Hosty to od své aktivity nijak neodradilo a ve 27. minutě vstřelili gól, který nemohl být kvůli ofsajdu uznán.

Sparta to zkoušela střelecky. Duarteho projektil minul branku, ale Vriends o minutu později už mířil do černého, takže domácí vedli 1:0. Otřesený Heracles následně čelil ještě jedné gólovce z dílny Thya, ovšem Bucker předvedl výtečný zákrok.

Druhý poločas už tolik bohatý na šance nebyl. Čtvrthodinu před koncem se podařilo Heraclesu vyrovnat na 1:1. Burgzorg předvedl výbornou individuální akci, kterou i sám úspěšně zakončil. Sparta si mohla vzít vedení zpátky, ale v nastavení si Thy vylámal zuby na Buckerovi.

Autor: Ondřej Linhart / livesport.cz, whooscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele